מידע שימושי כיסוי גשם עגלת יויו

• הוסף לסימניות
יש משהי עם עגלת יויו שמוכנה לשים את הכיסוי, לצלם ולהעלות לכאן? ממש לא מבינה איך שמים את זה כך שיכסה הכל...
תודה

• הוסף לסימניות
זה לא מכסה את כל הגג, זה מתחיל מהשלב השני בערך ויש בצדדים גומיות שאותם את צריכה לחבר לפלסטיק עגול בעגלה

• הוסף לסימניות
תודה.. והגשם לא עובר דרך הגגון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1441519:
תודה.. והגשם לא עובר דרך הגגון?
לנו גם יש יויו ועשינו כמו שיפה כתבה כאן ולא נכנס גשם (ת'אמת זה לא היה גשם כ"כ חזק כשהלכנו....)
אגב: יש בזה נוחות מסוימת שזה לא על כל העגלה.......לא מסובל וכבד....

• הוסף לסימניות
זה בין השלבים . נכון? זה מה שמוזר לי ולא הבנתי איך זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1441537:
זה בין השלבים . נכון? זה מה שמוזר לי ולא הבנתי איך זה...
קנינו יויו כי זה הסטייל היום...כנראה זה חלק מהסטייל.........

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זאת רציתי לשאול האם אתם מרוצים מהיויו?
לאיזה גיל אתם משתמשים וכמה זמן יש לכם אותה?
תודה על כל חוות דעת

• הוסף לסימניות
מרוצה מאד!! משתמשת חצי שנה לילד מגיל 10 חודשים. טסה על המדרכה, קלה, קלה לקיפול

• הוסף לסימניות
יש לי גם יויו, גם לקח לי זמן לקלוט איך שמים את הנילון... אבל אחרי שקלטתי זה ממש פשוט וקל מאוד , כמו שאמרו לך, מסוף הגגון. והוא מכסה ממש נהדר! כולל הנעליים של הילדה..
הלכתי עם זה בגשם חזק ולא נכנס בכלל מים מהגגון כי הוא מבד נילון.

לגבי שביעות רצון מהעגלה:
לילדה הגדולה שהתחלתי להשתמש בו מגיל שנה ורבע בערך, אני מאוד מאוד מרוצה!
אבל לתינוקת שהיא עכשיו בת 8 חודשים (בשבילה יש לי עגלה אחרת) זה לא נוח.
כשהיא הייתה ממש תינוקת, השתמשתי עם היויו סתם לבית (כמו סלקל...) וזה היה בסדר - בשביל הבית. עכשיו כשהיא כבר רוצה לשבת, אבל עוד לא יודעת ממש לשבת טוב... אז אפילו לבית זה לא מוצלח! בגלל הסיבה שהמושב טיפה נשען אחורה ולא 90מעלות.
הנתון הזה לא הפריע ולא מפריע לי לילדה הגדולה. כי ברגע שהילד כבר יושב טוב זה ממש לא מפריע ונוח מאוד.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום עם העגלה הזאת. השתמשתי בה ל2 ילדים כבר מגיל 8 חודשים והוא מעולהההה.
אני מכבסת אותו פעם בשבוע בקלות. הוא מתייבש בחצי שעה בד"כ.

אגב הכיסוי לגשם שלי נעלם כשעברתי דירה. אולי מישהי יודעת איפה ניתן למצוא אותו בזול?
אשמח לקבל תגובה....

• הוסף לסימניות
עגלה מושלמת.
חזקה במיוחד. אני יכול להעמיס בה 2 ילדים יחד
ניתן לכבס בקלות את כל החלקים, אחרי כביסה העגלה נראת חדשה שומרת על הצבע המקורי שלה (אא"כ יתנו לה להשתזף בשמש כל יום...)
חרשנו על העגלה הזו משך 5 שנים ואין שום תלונות.

זה לא מכסה את כל הגג, זה מתחיל מהשלב השני בערך ויש בצדדים גומיות שאותם את צריכה לחבר לפלסטיק עגול בעגלה
זה מכסה את כל הגג מתחיל מתחילתו (מהריצרץ) עד המקום שמניחים את הרגליים, הדבר היחיד שנרטב זה הידית ולכן עדיף לקנות כיסוי לידית.
מתנצל מראש העגלה והנילון זקוקים לכביסה:צפה בקובץ המצורף DSC00691.JPG
DSC00692.JPG
DSC00693.JPG

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום עם העגלה הזאת. השתמשתי בה ל2 ילדים כבר מגיל 8 חודשים והוא מעולהההה.
אני מכבסת אותו פעם בשבוע בקלות. הוא מתייבש בחצי שעה בד"כ.

אגב הכיסוי לגשם שלי נעלם כשעברתי דירה. אולי מישהי יודעת איפה ניתן למצוא אותו בזול?
אשמח לקבל תגובה....
אני מוכרת את שלי בבני ברק, ב50 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה