לנו גם יש יויו ועשינו כמו שיפה כתבה כאן ולא נכנס גשם (ת'אמת זה לא היה גשם כ"כ חזק כשהלכנו....)נכתב ע"י 7880;1441519:תודה.. והגשם לא עובר דרך הגגון?
קנינו יויו כי זה הסטייל היום...כנראה זה חלק מהסטייל.........נכתב ע"י 7880;1441537:זה בין השלבים . נכון? זה מה שמוזר לי ולא הבנתי איך זה...
זה מכסה את כל הגג מתחיל מתחילתו (מהריצרץ) עד המקום שמניחים את הרגליים, הדבר היחיד שנרטב זה הידית ולכן עדיף לקנות כיסוי לידית.זה לא מכסה את כל הגג, זה מתחיל מהשלב השני בערך ויש בצדדים גומיות שאותם את צריכה לחבר לפלסטיק עגול בעגלה
אני מוכרת את שלי בבני ברק, ב50 ש"ח.אני ממליצה בחום עם העגלה הזאת. השתמשתי בה ל2 ילדים כבר מגיל 8 חודשים והוא מעולהההה.
אני מכבסת אותו פעם בשבוע בקלות. הוא מתייבש בחצי שעה בד"כ.
אגב הכיסוי לגשם שלי נעלם כשעברתי דירה. אולי מישהי יודעת איפה ניתן למצוא אותו בזול?
אשמח לקבל תגובה....
איך ניתן ליצור איתך קשר?אני מוכרת את שלי בבני ברק, ב50 ש"ח.
במייל שבחתימה.איך ניתן ליצור איתך קשר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים