כיסוי לשיש לפסח

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אמא שלי כבר שנים משתמשת בפי וי סי
מידי 2-3 שנים מחליפה כדי לחדש אבל בעיקרון זה מחזיק מעמד מעולה!
לכל חלק בשיש יש חתיכה שמתאימה לו
ממליצה!

• הוסף לסימניות
פי וי סי? איך מדביקים?

• הוסף לסימניות
מישהו משתמש בטפט?

• הוסף לסימניות
בעבר ההורים שלי היו משתמשים בטפט, זה מאוד יפה, אבל - - -
עבודה לשים אותו
הוא משאיר אחריו ריח של רטיבות שלוקח לו כמה ימים לחלוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1568193:
בעבר ההורים שלי היו משתמשים בטפט, זה מאוד יפה, אבל - - -
עבודה לשים אותו
הוא משאיר אחריו ריח של רטיבות שלוקח לו כמה ימים לחלוף

מעניין למה... מים נכנסים מתחת? בכל כיסוי שצריך להדביק עם נייק דבק אני יודעת שנכנס, אבל גם בטפט חזק? ואגב, סימנים על השיש - יש?

• הוסף לסימניות
אצלנו פורסים שעוונית על הקיר והשיש יחד. יש פס סקוצ' קבוע מתחת הארונות העליונים, ואליו מצמידים את השעוונית.
בתוך הכיור - טפט.

• הוסף לסימניות
ממליץ על טפט, אם רוצים שזה יצא יפה זה קצת עבודה, אבל שווה זה יוצא יפה ואח"כ נשלף במהירות בלי להשאיר סימן

• הוסף לסימניות
פי. וי. סי. עם קנטים של תעלות חשמ-ל
אם עושים את זה טוב - זה מחזיק שנים
כמובן אחרי החג לייבש היטב היטב

• הוסף לסימניות
אצל ההורים מכסים עם פוליגל ומחברים לשיש עם קנטים של חשמל.
עובד מצוין.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו משתמשים בפוליגל
-רק נראה לי שעכשיו זה כבר מאוחר לא יודעת אם תצליחו להשיג
-אנחנו השגנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mali5282;1568248:
אצל ההורים מכסים עם פוליגל ומחברים לשיש עם קנטים של חשמל.
עובד מצוין.

אנחנו גם עושים כך, הפוליגל הוא בידוד מעולה, אבל מלמעלה אנחנו מכסים בפי. וי. סי. כדי שיראה גם יפה.

• הוסף לסימניות
פוליגל.
נוח ונקי, קל לחיתוך ולמדידה, אפשר לגרוף מים כמו משיש, וכשמתלכלך- ניגוב קל עם מטלית+טיפטיפה אקונומיקה- כמו חדש! אפילו כתמים קשים של סלק וגזר.
בקנטים אנחנו שמים תעלות של חשמל.

• הוסף לסימניות
אני שמה פוליגל ועל זה נייר כסף.
יוצא מסודר ו'נקי' לעין.

• הוסף לסימניות
אני מכסה את השיש בפיויסי שנים רבות ב''ה ללא הדבקה אבל בצורה מתוחכמת שכמעט ואין חדירה של נוזלים.
1)כל השיש +הכיור בחטיבה אחת! ז.א. שאם יש לי מטבח ר אני לוקחת מידות לריבוע שלם
2)מניחה את הפיויסי בעזרת אדם נוסף, כי זה קצת קשה השלב הראשוני-למען הדיוק המקסימלי!
3)גוזרים תוך כדי לקיחה בחשבון השארת תוספת לקרמיקות וגם לקנטים!
4)גוזרים X במיקום הכיור,ואז המשולשים מתקפלים כלפי מטה ז.א. לפנים הכיור ומעל מלבישים את כיור הפלסטיק , כך הכל סגור הרמטי ואין חדירת מים כמעט!
אם יש צורך אוסיף שרטוט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1568431:
אני מכסה את השיש בפיויסי שנים רבות ב''ה ללא הדבקה אבל בצורה מתוחכמת שכמעט ואין חדירה של נוזלים.
1)כל השיש +הכיור בחטיבה אחת! ז.א. שאם יש לי מטבח ר אני לוקחת מידות לריבוע שלם
2)מניחה את הפיויסי בעזרת אדם נוסף, כי זה קצת קשה השלב הראשוני-למען הדיוק המקסימלי!
3)גוזרים תוך כדי לקיחה בחשבון השארת תוספת לקרמיקות וגם לקנטים!
4)גוזרים X במיקום הכיור,ואז המשולשים מתקפלים כלפי מטה ז.א. לפנים הכיור ומעל מלבישים את כיור הפלסטיק , כך הכל סגור הרמטי ואין חדירת מים כמעט!
אם יש צורך אוסיף שרטוט

מעולה!!
אצל ההורים שלי שנים עושים כך
במטבח ישר ולא ריש כך שהרבה יותר קל היה להכין את זה אבל פשוט חתיכה אחת ארוכה ארוכה שנחתכת בקטע של הכיורים ונכנסת פנימה.
את הקנטים מכסים עם רצועות של הנייר כסף העבה ביותר בצורה מדויקת ויפה (את זה צריך להחליף כל שנה)
והפי וי סי מחזיק מעמד הרבה מאד שנים, כמובן עם ניקיון ויבוש טוב אחרי פסח

• הוסף לסימניות
גם אצלנו פי וי סי. עבה, שכולו פלסטיק (שימו לב, יש כאלו שהתחתית שלהם מבד או ספוג ואז זה מעלה עובש).
חתוך בצורה מדויקת מאד לפי השי והכיור (עולה גם כעשרים ס"מ על החרסינות). (הכל חתיכה אחת)
לא חתכנו על השיש אלא מדדנו ושרטטנו בצורה מדויקת את השיש והכיור וחתכנו בהתאם. בקיפולים עושים חריץ וכך זה "יושב" יפה.
נוח. יפה. עובר משנה לשנה.
הרעיון לתפוס אותו עם קנטים של חשמל נשמע מצוין. נראה לי שננסה אותו השנה.
בעז"ה כשהמטבח שלנו יהיה פסחי, אצלם אותו כדי שתוכלו לראות.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1568576:
גם אצלנו פי וי סי. עבה, שכולו פלסטיק (שימו לב, יש כאלו שהתחתית שלהם מבד או ספוג ואז זה מעלה עובש).
חתוך בצורה מדויקת מאד לפי השי והכיור (עולה גם כעשרים ס"מ על החרסינות). (הכל חתיכה אחת)
לא חתכנו על השיש אלא מדדנו ושרטטנו בצורה מדויקת את השיש והכיור וחתכנו בהתאם. בקיפולים עושים חריץ וכך זה "יושב" יפה.
נוח. יפה. עובר משנה לשנה.
הרעיון לתפוס אותו עם קנטים של חשמל נשמע מצוין. נראה לי שננסה אותו השנה.
בעז"ה כשהמטבח שלנו יהיה פסחי, אצלם אותו כדי שתוכלו לראות.

חני
הרעיון של התעלות חשמל היה בפטנט רשום לפני שנים רבות מאד..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת