כיסוי לשיש לפסח

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חתכתי את הפיויסי יותר רחב מהשיש ואין לי קנטים הפיויסי מכסה גם את זה,אני משתמשת עם זה 15 שנים,מנקה עם אקונומיקה[לבדוק שכשר לפסח] ומגלגלת על גליל לאיכסון קצת חבל לי שלא לקחתי בחשבון עוד כמה סנטימטרים שהגילגול מכווץ אותו,אחרי כמה ימים הוא מתישר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתרי;1571695:
בבני ברק יש ב"צורה בצבע" את החברה הכי טובה של הטפטים לשיש. (מנסיון של שנים)
150 ש"ח לגליל.

אני מדביקה גם על השיש וגם על החרסינות. יוצא מקסים.

כדאי לקנות דוגמא מטושטשת כדי שלא יראו את החיבורים וה"בלונים".

כדאי לבדוק הלכתית האם נחשב מבודד מספיק ושמעתי גם מכמה שכשהן הורידו את הטפט היה ריח נוראי לשיש.

• הוסף לסימניות
כדי ל"הושיב" את הפי וי סי אחרי שנה של גלגולים אני מחממת אותו מעט עם פן לשיער. החום מרכך אותו והוא מתישב נהדר.

חני

• הוסף לסימניות
איך מדביקים את הפי וי סי על הקרמיקה?
קניתי די רחב , רוחב מטר, וזה עולה 40 סמ על הקרמיקה. כמובן שהוא נופל כל הזמן על השיש. דבק נייר לא מדביק את זה (זה כבד
השאלה אם דבק סלוטייפ רחב לא ישאיר לי סימנים על הקרמיקה?
תודה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1573274:
איך מדביקים את הפי וי סי על הקרמיקה?
קניתי די רחב , רוחב מטר, וזה עולה 40 סמ על הקרמיקה. כמובן שהוא נופל כל הזמן על השיש. דבק נייר לא מדביק את זה (זה כבד
השאלה אם דבק סלוטייפ רחב לא ישאיר לי סימנים על הקרמיקה?
תודה !

אני מדביקה עם סלוטייפ רחב ואח״כ מורידה עם ספוג הפלא (חתיכת עבודה :rolleyes:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1573358:
אני מדביקה עם סלוטייפ רחב ואח״כ מורידה עם ספוג הפלא (חתיכת עבודה :rolleyes:)

אז כדי לחסוך עבודה רבה! תקני את הספריי dissolve של יעקובי - הוא מוריד את כל שאריות הדבק בשניות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1573397:
אז כדי לחסוך עבודה רבה! תקני את הספריי dissolve של יעקובי - הוא מוריד את כל שאריות הדבק בשניות!

מה זה הספריי הזה? למה הוא מיועד?
אפשר להוריד איתו גם את הדבק מהפי.וי. סי.?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1573481:
מה זה הספריי הזה? למה הוא מיועד?
אפשר להוריד איתו גם את הדבק מהפי.וי. סי.?

בעיקרון הוא מיועד להסרת הספריי ליונים "עופי מפה"
אפשר להשים אותו בכל מקום וזה מוריד מדהים!

• הוסף לסימניות
תודה ע-נ-ק-י-ת לרעיון הקנטים ובמיוחד לתמונה של פרפר שגרמה לי להבין את זה... זה פשוט אדיר!!
השתמשתי ב pvc מאד עבה ואין לי במקור קנט עולה (מדדתי את הרוחב של השיש יחד עם הpvc וקניתי גובה תואם )

קבצים מצורפים

• 20150401_005831.jpg
    3.4 MB · צפיות: 218
  • הוסף לסימניות
אלו ששמות טפט-
אתן מדביקות ישירות על השיש? בלי שכבה נוספת מתחת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1573787:
אלו ששמות טפט-
אתן מדביקות ישירות על השיש? בלי שכבה נוספת מתחת?

אכן כך בדיוק.
לא הבנתי כלל מדוע להשקיע כל כך בפי וי סי, כשהטפט הרבה יותר טוב, יפה ונוח לנקיון.

אין כלל נזילות מתחת, שכמובן גורמות לריח וכו'.

אבל נו, מנהג ישראל תורה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האמת שבדרך;1573490:
לא קראתי את כל השרשור.

לי ידוע שמבחינה הלכתית צריך לכסות בנייר כסף.
אבל אין לי הסמכתות...;)

אין לכך שום מקור הלכתי.:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
מי שהשתמשה בקנטים לPVC
באיזה מידות זה קיים?
הקנט שלי הוא 4.5 סמ
כמה אני צריכה להשאיר? משאירים חתיכה שתקיף את כל הקנט או רק שיתפס?
יש בזה מידות קבועות?

• הוסף לסימניות
עצה להדבקת טפט-
לרסס מים מתחת לטפט ואז הוא מחליק ואפשר להדביק ולהזיז אותו בקלות בלי שיהיה בלונים.
כך אגב, מדביקים שלטי חוצות.
אין לי ניסיון עם שיש.
בהצלחה:)
רחלי

• הוסף לסימניות
גם אני שואלת על הקנט מצאנו רק 2 ס"מ והקנט שלנו בערך 2.7 גובה
יש תעלה כזאת? תודה

• הוסף לסימניות
הקנט שלי 3.7 והפיויסי 3 מ"מ והתעלה שמצאנו היא 3.8 קצת נלחמנו כדי לשים את זה אבל זה מחזיק מעולה

• הוסף לסימניות
מה עם החיתוך של הכיריים בשיש, כאשר שמים PVC ומים חודרים מתחת לPVC הם לא נכנסים לארונות ?

• הוסף לסימניות
היה פה פעם סרטון הדגמה איך מדביקים טפט
מישהו יכול להעלות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת