נכתב ע"י צילומית;1572553:,מנקה עם אקונומיקה[לבדוק שכשר לפסח] .
נכתב ע"י אתרי;1571695:בבני ברק יש ב"צורה בצבע" את החברה הכי טובה של הטפטים לשיש. (מנסיון של שנים)
150 ש"ח לגליל.
אני מדביקה גם על השיש וגם על החרסינות. יוצא מקסים.
כדאי לקנות דוגמא מטושטשת כדי שלא יראו את החיבורים וה"בלונים".
נכתב ע"י ביקי;1573274:איך מדביקים את הפי וי סי על הקרמיקה?
קניתי די רחב , רוחב מטר, וזה עולה 40 סמ על הקרמיקה. כמובן שהוא נופל כל הזמן על השיש. דבק נייר לא מדביק את זה (זה כבד
השאלה אם דבק סלוטייפ רחב לא ישאיר לי סימנים על הקרמיקה?
תודה !
נכתב ע"י grafix;1573358:אני מדביקה עם סלוטייפ רחב ואח״כ מורידה עם ספוג הפלא (חתיכת עבודה)
נכתב ע"י gg;1573397:אז כדי לחסוך עבודה רבה! תקני את הספריי dissolve של יעקובי - הוא מוריד את כל שאריות הדבק בשניות!
נכתב ע"י dem;1568133:מה ממליצים?
-----
תודה...
נכתב ע"י grafix;1573481:מה זה הספריי הזה? למה הוא מיועד?
אפשר להוריד איתו גם את הדבק מהפי.וי. סי.?
נכתב ע"י מלפפון;1573787:אלו ששמות טפט-
אתן מדביקות ישירות על השיש? בלי שכבה נוספת מתחת?
נכתב ע"י האמת שבדרך;1573490:לא קראתי את כל השרשור.
לי ידוע שמבחינה הלכתית צריך לכסות בנייר כסף.
אבל אין לי הסמכתות...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים