כיצד להגן על עור הפנים מן האדים של סנט מוריץ?

• הוסף לסימניות
חריף, מסוכן, הכול נכון. אבל יש כללי זהירות בסיסיים שאימהות אחראיות נוקטות ועל דרך הטבע אין סיבה לנזקים.
להלן ההוראות:
בבית עם ילדים: להשתמש בסנט מוריץ רק בלילה כשהילדים ישנים.
לרסס בכפפות עבות וגדולות כשהכלי המרוסס בתוך אשפתון והאדים נכלאים בתוכו.
כשפותחים את השקית לאט לאט לשחרר את האדים כשהידיים מתוחות והפנים רחוקות.
בתנור: לכוון את היד לכיוון המיועד, לשאוף אויר כמו לפני צלילה לרסס כשהפנים רחוקות לברוח ולנשום.
לנעול את המקום בו ריססו כדי שאם אחד הילדים יעשה השכמה לא יגע בדברים שרוססו.
את התכשיר להניח במקום גבוה וסודי שאין יד הילדים משגת.
ועוד קטע חשוב לתשומת לב: כשמשרים דברים באמבטיה כמו חלקי מקרר וכד' לילה והאמבטיה מלאה מים וחומר ניקוי- אני נוהגת לנעול את חדר האמבטיה, כי מדובר במקווה מים פתוח ופעוטות סקרניים יכולים ברגע קט לעשות קפיצת ראש לתוכו ה"י.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה כולם מדברים נגד סנט מריץ! אני אוהבת את זה יותר מאקנומיקה, לפחות שאת מסיימת לעבוד לא רודף אחריך את הריח המגעיל של אקנומיקה למשך יומיים לפחות! ומי שיושבת לידך באוטובוס חייבת לדעת שעכשיו ניקית את הבית:eek:

• הוסף לסימניות
כמובן שעם כללי זהירות הכל פחות מסוכן אבל עם כל זאת אני חושבת שכל אחד צריך לשקול טוב טוב אם היא מוכרח את זה. לעבור את הכביש מוכרחים ואין תחליף אחר אבל פה יש תחליף.
ואגב הוראות, תראי לי לכמה אנשים יש ארון נעול לחומרים... כל הכללים נכונים רק שלצערנו אנחנו פעמים רבות נכשלים באי ציות מלא לכללים ויש אסונות רבים מאוד.

• הוסף לסימניות
קראתי את כל האשכול
רציתי לשתף אתכם, לפני שנה מצאה ביתי מיכל כמעט ריק של סנט מוריץ בחצר (כנראה משהו השליך)
והיא השפריצה לה לעיניים (ילדה בת 4)
אחרי ימים ולילות של מתח (ילדה שצורחת ולא מסכימה לפתוח עיניים במשך 3 ימים)
יש לה היום שני עיניים במתנה

במחלקת עיניים בתל השומר, אמרו לי פרופסורים בכירים שסנט מוריץ הוא חומר אלים,
ומסוגל לנקב בגוף בקלות לרקמות עמוקות ביותר,

למה ספרתי לכם את זה? לא יודעת
אני מזדהה עם כל החולות נקיון, גם לי היה קשה לוותר על האפקט שהוא יוצר,
לפחות אם גמרתם לנקות תזרקו את המיכל במקום בטוח,
חבל שבבית אחד יהיו כיריים נקיות ובבית אחר....

• הוסף לסימניות
אגב, זה ממש לא קשור לחולות נקיון דווקא, כי אני גם נמנית עליהן אבל מוכנה לשפשף לשם כך ולא למכור את בריאות ילדי. לא מאמינה שלמישהו כאן יש כיריים נקיות יותר משלי יחד עם סנט מוריץ. זה בסה"כ חיים קלים, לא יותר נקי.

• הוסף לסימניות
דוקא אני חושבת שחולות נקיות לא צריכות את הסנט מוריץ - התחזוקה השוטפת והאינטנסיבית
לא מאפשרת לשום דבר להגיע למצב שרק סנט-מוריץ מתמודד איתו...

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
ויכוח דבילי...

• הוסף לסימניות
לא דבילי בכלל , זה עניין של סכנה.
מכירה אישית משהיא שהסנט מוריץ גרם לה להתחלה של נמק בבטן, כי זה חדר לה מבעד לבגדים ופשוט אכל לה את העור עם הבשר, לא התאר לכם את הסבל שהיא עברה.
זה מיותר מסיבה אחת, כי אלה שמתעקשות להשתמש עם סנט מוריץ לא רוצות לשמוע בכלל שזה מסוכן, הם רגילות לזה, אוהבות את הנקיון שזה מוביל אותם, ומעדיפות להתעלם כדי שלא יצטרכו חלילה לוותר על זה,
זכותן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1243174:
אלף צלצולים!
לא מבינה איך לא הוציאו אותו מחוץ לחוק.

פה באנגליה הוא מחוץ לחוק!
אסור למכור אותו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1243291:
פה באנגליה הוא מחוץ לחוק!
אסור למכור אותו!

זה יקרה גם בישראל באיזה שלב...
השאלה מתי.
גם את הסודה קאוסטית בסוף הוציאו מהחוק...

אבל הויכוח דבילי כי הוא חוזר על עצמו כמו דו-שיח של חרשים...

• הוסף לסימניות
בגיל שנתיים התיישבתי על תבנית מרוססת... והייתי עם גופיה בלבד...
אני לא זוכרת ,אבל סיפרו לי....וההוכחה הכי טובה לכך שלא נשארה לי טראומה היא
שאני משתמשת בסנט מוריץ ו"...סותבת תאף שלי"

ועכשיו ברצינות, אם יוציאו את הסנט מוריץ מחוץ לחוק אני בבעיה
ובלי קשר, לניקוי כיריים במשך השנה בפשטות: לרסס ספרי חלונות ולנגב...
אם מבצעים פעולה פשוטה זו בסיומו שליום, בערב שבת הנקיון היסודי לוקח רבע זמן וגם מרוויחים כיריים נקיות כל הזמן....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1243293:
גם את הסודה קאוסטית בסוף הוציאו מהחוק...
?
מעניין, לא מזמן קניתי בחנות רגילה.

מאוד יכול להיות שאקונומיקה בשימוש שוטף יותר מסוכנת משימוש חד פעמי בסנט מוריץ.

דבר נוסף, מבחינתי זה לא עניין של חיסכון בשפשופים, זה עניין של כוחות. מי שיש לה אין סוף כוחות לשפשף ולשפשף, אשריה וטוב לה. מי שאין לה, זה ממש לא פינוק בשבילה הסנט מוריץ, ואפילו לא עניין של תנור מאוד מבריק, זה פשוט צורך.

סוף דבר, כמו בכל דבר: הכול עניין של איזון, ואיך אמא שלי הצדיקה שיננה לנו תמיד: הרמב"ם אמר שצריך ללכת בשביל הזהב. קיצוניות זו גישה חסכונית במאמץ ואיזון זה היכולת האנושית במיטבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איכות;1243300:
ו
ובלי קשר, לניקוי כיריים במשך השנה בפשטות: לרסס ספרי חלונות ולנגב...
אם מבצעים פעולה פשוטה זו בסיומו שליום, בערב שבת הנקיון היסודי לוקח רבע זמן וגם מרוויחים כיריים נקיות כל הזמן....
ויש עוד שיטה: לשים ניר כסף. ולנקות בקלילות אחרי הסרת הניר.
בפסח אני שמה את העבה שיהיה לכל החג וישמור חזק. במוצאי שביעי של פסח העבודה היא רק להסיר אותו ולשים בפח.

• הוסף לסימניות
לא מסכימה שיש מקום לאיזון בהסתכנות. סכנה מורידה מהזכויות וזה ידוע, ולכן לא רצים בכביש בצורה מאוזנת אלא פשוט לא עושים את זה.
ונכון כתבה efrat1 שאלו שמשתמשות לא רוצות לשמוע כי זה יקשה עליהן אבל מי שכן רוצה לשמוע שתספור באשכול הזה ובאשכולות הקודמים שנפתחו בימים האחרונים כמה סיפורים של נזקים כתובים שחור על גבי לבן ותחשוב טוב אם זו לא אטימת אזניים כי לא מתחשק לי לשמוע. ומי שכותבת שלה זה לא קרה זו ממש לא הוכחה במחילה, כמו שלא כל הילדים שרצים לכביש נדרסים...
זו סכנה במפורש, ואסור להתעלם מכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1243331:
לא מסכימה שיש מקום לאיזון בהסתכנות. סכנה מורידה מהזכויות וזה ידוע, ולכן לא רצים בכביש בצורה מאוזנת אלא פשוט לא עושים את זה.
ונכון כתבה efrat1 שאלו שמשתמשות לא רוצות לשמוע כי זה יקשה עליהן אבל מי שכן רוצה לשמוע שתספור באשכול הזה ובאשכולות הקודמים שנפתחו בימים האחרונים כמה סיפורים של נזקים כתובים שחור על גבי לבן ותחשוב טוב אם זו לא אטימת אזניים כי לא מתחשק לי לשמוע. ומי שכותבת שלה זה לא קרה זו ממש לא הוכחה במחילה, כמו שלא כל הילדים שרצים לכביש נדרסים...
זו סכנה במפורש, ואסור להתעלם מכך.
גם אקונומיקה זו סכנה
גם ספריי נגד ג'וקים
גם אינטרנט

שימוש מאוזן ומושכל מפחית את הסכנה לרמה נורמלית. החיים שלנו מלאי סכנות.

• הוסף לסימניות
אגב, אני לא מבינה את המצדדות בפורטה, ואף פעם לא הבנתי את ההבדל בינו לבין הסנט מוריץ... שניהם חריפים, שניהם עושים לי כאב ראש וגרד בגרון בדיוק באותה המידה...

• הוסף לסימניות
אני כתבתי וכותבת שוב, לדברים האחרים שהזכרת אין תחליף. זהו ההבדל הבסיסי.
וכל מי שכתבה על אמהות שנותנות לילדים לרדת למטה ויש בכך רשלנות, אני חושבת שהענין הזה הוא בדיוק אותו הדבר. גם הן מתרצות ומסבירות שיש שביל הזהב ואולי זהו צורך שלהן וכו'. תקראי את האשכול ההוא ותראי שאלו בדיוק אותם הטיעונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1243343:
אני כתבתי וכותבת שוב, לדברים האחרים שהזכרת אין תחליף. זהו ההבדל הבסיסי.
וכל מי שכתבה על אמהות שנותנות לילדים לרדת למטה ויש בכך רשלנות, אני חושבת שהענין הזה הוא בדיוק אותו הדבר. גם הן מתרצות ומסבירות שיש שביל הזהב ואולי זהו צורך שלהן וכו'. תקראי את האשכול ההוא ותראי שאלו בדיוק אותם הטיעונים.
לאקונומיקה יש תחליף (חומץ)
לספריי נגד ג'וקים יש תחליף (חומרים טבעיים)
לאינטרנט אין תחליף :mad: בעצם, יש יונת דואר וטיסות לכל העולם.

גם לגבי לתת לילדים לרדת למטה - יש שביל הזהב: יש גיל מתאים, יש סיטואציה מתאימה. נכון.

• הוסף לסימניות
אוקיי, כמו שכתבנו באשכול ההוא, אני את חובתי להזהיר לפי הבנתי עשיתי. מגוון סיפורי הזוועה שהועלו כאן רק מחזקים את שמחתי שהוצאתי את הרעל הזה מביתי. מי שרוצה עדיין להשתמש- שיהנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה