סליחה??????????????נכתב ע"י ASUS;389047:סלחו לי אבל אתן תוכנות מים כולנו יודעים שהמערכת של הסמינרים נוגעת בשוחד ושחיתות ברובן,
הלו תירגע, זה לא משרד התעשיה, זה כולה סמינר.נכתב ע"י ASUS;389047:ואני לא קונה את התירוץ הזה של לא לצאת מהבית כי רוצים עבודה בלי גברים, כי אם הסמינר יקח את זה בתור פרוייקט הוא יכול גם להקים חברת שירותים מכח אדם של בוגרים שלו...
ברור, ברור, רק הבאתי את זה כדוגמה לעוד כמה מקצועות יצירתיים שיכולים להתאים לנשים חרדיות.נכתב ע"י naamah;388997:אדריכלות, צילום, צורפות, קרמיקה וכד' - מדובר על מסלולים שונים לחלוטין, שתלמידי העיצוב הגדרפי (או "תקשורת חזותית" בשם הרשמי) אינם לומדים בהם כלל.
אה, זו את!נכתב ע"י naamah;388997:לגבי לימודים של נשים נשואות - אני למדתי 4 שנים, הגעתי ללימודים כנשואה טריה. במהלך הלימודים ילדתי 2 ילדים, כולל אחד מהם ממש תוך כדי פרוייקט הגמר. וכמובן גם עבדתי לפרנסת המשפחה. זה לא בלתי אפשרי.
נעמה, אני גם דתיה לאומית, בוגרת אולפנה וכו'..נכתב ע"י naamah;389202:אצל הבנות הדתיות-לאומיות באמונה זו הנורמה הרווחת (נישואים ולידות תוך כדי הלימודים), ממש לא חריג. במכללת אמונה כל תלמידה שניה היא אמא לשניים, ואפילו יותר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים