כללי כיצד מגדילים מעגל לקוחות?

• הוסף לסימניות
טוב, אחרי שגמרנו לנהל את העולם -
שבת שלום
:):):)

• הוסף לסימניות
שמעתי ממישהי מלב לאחים ששומעת דברים וכו- שבאמת חרדים מנסים להקים כל מיני מוסדות לימודים נורמליים, וליצור מקומות תעסוקה נורמליים לחרדים, אבל המדינה מערימה עליהם קשיים על גבי קשיים..
שמעתי שהחזון איש אמר שהמדינה הזו בנויה על שקר אחד גדול ושבסופו של דבר יראו את זה, או משהו כזה. אשמח לציטוט מדויק ממי שיודע.
אגב, (קשור, לא קשור, לאיודעת) יש גם אנשים שבקושי פת לחם יש להם, ויש הומלסים, גם בישראל, וגם לא חרדים.
שבת שלום.

• הוסף לסימניות
אדריכלות, צילום, צורפות, קרמיקה וכד' - מדובר על מסלולים שונים לחלוטין, שתלמידי העיצוב הגדרפי (או "תקשורת חזותית" בשם הרשמי) אינם לומדים בהם כלל.

זה כמו שתגיד שאוניברסיטת בר אילן לומדיפ גם משפטים וגם פסיכולוגיה. אמנם נכון, אבל זה לא שאותו סטודנט לומד גם וגם...

אם כבר יש לדבר על הקמת מסלול עיצוב גרפי אינטנסיבי לציבור החרדי, בן 3 שנים לפחות, הכולל התמחות מעמיקה בקומפוזיציה, תורת הצבע, טיפוגרפיה, עיצוב אריזות, עיצוב תדמית, אינפוגרפיקה, עיצוב לפרסום, לימודיים עיוניים (קצת קשה כי צריך לצנזר 70% מהדברים. אבל מכללת אמונה כבר מצאו פתרונות סבירים, ניתן להתייעץ בהם) וכמובן פרוייקט גמר מונחה רציני. בית ספר שהדגש בו יהיה על לימודי עיצוב ולא על לימודי תוכנות (כמובן שגם תוכנות יילמדו, אבל רק כאמצעי ולא כמטרה).

לגבי לימודים של נשים נשואות - אני למדתי 4 שנים, הגעתי ללימודים כנשואה טריה. במהלך הלימודים ילדתי 2 ילדים, כולל אחד מהם ממש תוך כדי פרוייקט הגמר. וכמובן גם עבדתי לפרנסת המשפחה. זה לא בלתי אפשרי.

ולגבי חוזרים בתשובה - חבל שבציבור הדתי והחרדי מתבססים יותר מדי על כוחם של החוזרים בתשובה (גם בתחומי המוזיקה, בימוי סרטים, תאטרון ועוד) במקום למצוא את הפתרון היסודי בתוך המסגרת הדתית/חרדית פנימה.

• הוסף לסימניות
לגבי לימודים של נשים נשואות - אני למדתי 4 שנים, הגעתי ללימודים כנשואה טריה. במהלך הלימודים ילדתי 2 ילדים, כולל אחד מהם ממש תוך כדי פרוייקט הגמר. וכמובן גם עבדתי לפרנסת המשפחה. זה לא בלתי אפשרי.

כל הכבוד לך.
איך אמר מי שאמר: "אם תרצו, אין זו אגדה" :)

שבת שלום

• הוסף לסימניות
סלחו לי אבל אתן תוכנות מים כולנו יודעים שהמערכת של הסמינרים נוגעת בשוחד ושחיתות ברובן, עובדה שהרמה של הלימודים שלהן נמוכה מאוד, אם יוצאים משם אנשי מקצוע זה בדרך כלל אלה שיש להן כישרון טבעי או שלקחו קורס מהצד בנוסף. הבעיה היא ביעוץ והאפשרויות של הסוג מקצוע, ואף אחד לא יכול להעלים מכך עין, יש כל כך הרבה מקצועות, ואני לא קונה את התירוץ הזה של לא לצאת מהבית כי רוצים עבודה בלי גברים, כי אם הסמינר יקח את זה בתור פרוייקט הוא יכול גם להקים חברת שירותים מכח אדם של בוגרים שלו... אבל הם לא עושים זאת בגלל שהרמה נמוכה... מה שאומר גם שאף גורם עסקי לא יתמוך בכזאת חברה...

• הוסף לסימניות
קרה לי מקרה השבוע ..חברה שלי בקשה ממני לעצב לה פלייר לנופש לנשים שהיא מארגנת הקיץ..משהו שמכניס המון כסף...
בקשה שהכין לה סקיצה, נתתי לה מחיר רצפה כי היא חברה ...
אמרה לי אני אתן לך את כל הפרטים בסוף השבוע כדי לסגור את המודעה .
בסוף השבוע התקשרה אלי ואמרה לי שהיא מצאה גרפיקאית שמוכנה לעשות בחמישים שקל..
כעסתי אבל מה יכולתי לעשות???? בשביל חמישים שקל לא מדליקים את המחשב ...
אמרתי לה שבפעם הבאה שתרצה איזה עיצוב, שלא תבוא אלי כי אני לא שוק.!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;389047:
סלחו לי אבל אתן תוכנות מים כולנו יודעים שהמערכת של הסמינרים נוגעת בשוחד ושחיתות ברובן,
סליחה??????????????
עובדה שהרמה של הלימודים שלהן נמוכה מאוד, [/QUOTE]
מה הקשר בין שחיתות (שאני מתקוממת להתבטאות) לבין רמה נמוכה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;389047:
ואני לא קונה את התירוץ הזה של לא לצאת מהבית כי רוצים עבודה בלי גברים, כי אם הסמינר יקח את זה בתור פרוייקט הוא יכול גם להקים חברת שירותים מכח אדם של בוגרים שלו...
הלו תירגע, זה לא משרד התעשיה, זה כולה סמינר.

• הוסף לסימניות
לקחת כמה שנים מחיים של בן אדם בהשלייה שהיא הולכת להיות אשת מקצוע מקצועית, ואחרי שהיא גומרת במאמצים את כל המבחנים, פתאום לראות עבודות מקצועיות באמת ולא להבין איך עשו אותם, ולגלות שכל מה שהיא למדה זה רק היה מבוא לפהוטו שופ... זה גם גובל בשחיתות, אף אחד מהמנהלים לא אומר להורים אל תמהרו לקנות מחשב ב5000 שקל כי מפה היא לא תצא ברמה שמחשב של 2000 שקל יספיק לרמה שלנו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;388997:
אדריכלות, צילום, צורפות, קרמיקה וכד' - מדובר על מסלולים שונים לחלוטין, שתלמידי העיצוב הגדרפי (או "תקשורת חזותית" בשם הרשמי) אינם לומדים בהם כלל.
ברור, ברור, רק הבאתי את זה כדוגמה לעוד כמה מקצועות יצירתיים שיכולים להתאים לנשים חרדיות.

נכתב ע"י naamah;388997:
אה, זו את!
סתם :) יש סיכוי שאנחנו מכירות
אני יודעת שיש כאלה שעושות את זה, אבל זה לא קל. אפילו שיש תינוקיה במכללה.

• הוסף לסימניות
אצל הבנות הדתיות-לאומיות באמונה זו הנורמה הרווחת (נישואים ולידות תוך כדי הלימודים), ממש לא חריג. במכללת אמונה כל תלמידה שניה היא אמא לשניים, ואפילו יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;389202:
אצל הבנות הדתיות-לאומיות באמונה זו הנורמה הרווחת (נישואים ולידות תוך כדי הלימודים), ממש לא חריג. במכללת אמונה כל תלמידה שניה היא אמא לשניים, ואפילו יותר...
נעמה, אני גם דתיה לאומית, בוגרת אולפנה וכו'..
ואני ממש אבל ממש לא מבינה איך אפשר ללמוד כל יום עד 4-5 במקרה הטוב, לעשות שיעורים, להכין פרוייקטים להצליח להיות ערניים ולתפקד, להיות עם בעלך, לתקתק את הבית וגם להיות אמא לילדים שלך..
בנתיים, עם כל מי שביררתי, (לא בהכללה, כמובן) הילדים פשוט חיו אצל הסבתא, והאמא היתה אמא של שבת.....
אני לא הייתי מסוגלת לזה.. ובגלל שהייתי נשואה טרייה, גנזתי את חלומי ללמוד במכללה, ועברתי למכון "לומדה" שם למדתי ב 3 קורסים אינטנסיבים תוך שנה וחצי..
ואגב, מי שלימדה אותי עיצוב (צופית צחי), היא זאת שרשמה את תוכנית הלימודים למכללת אמונה..

• הוסף לסימניות
העיקר שנדע מה העיקר בחיים!
העבודה זה לו מטרה זה רק אמצעי
אם ה' לא יבנה בית שוא עמלו בוניו בו, וכשה' רוצה גם מטאטא יורה,
אני מכירה כאלו שלמדו רק בסמינר וב'ה הצליחו להשתלב יפה במקצוע.

• הוסף לסימניות
מאז ומעולם עשיתי כמה דברים במקביל.
גם כיום כשאני שכירה + פרילנסרית, אני חוזרת מהעבודה ב16:00, נמצאת עם הילדים עד שעת השינה שלהם ואחרי שהם ישנים ממשיכה בעבודת פרטיות.

איך עושים את זה?
א. מעולם לא למדתי יותר מאוחר מ16:00.
ב. הילדים נמצאים במעון ובצהרון עד 16:00.
ג. למה לגדול אצל סבתא? מה, אין להם אבא ב"ה? בכל הזמנים שבהם נאלצתי להיעדר מעבר ל16:00 (למשל כיום כשאני עושה קורס בניית אתרים בפרוג פעם בשבוע ויוצאת אחה"צ) אבא שלהם היה איתם. אבא מסור הוא לא פחות טוב מאמא, ולהיפך, לדעתי הרבה ילדים סובלים היום בחוסר בשעות אב.
ד. לא חייבים לשטוף רצפה בבית כל יום, אפשר פעם בשבוע לכבוד שבת. וכן על זה הדרך שאר הדברים...
ה. גם בעבודות הבית אצלנו החלוקה שוויונית לחלוטין, כך שהעומס מתחלק. הוא שוטף כלים, אני עושה כביסות וכד'.
ו. כשמאמינים שיכולים, וכשיש שאיפות וכוח רצון, אז יכולים.

• הוסף לסימניות
נראה לי האשכול הזה יכול לצבור שיא במספר הנושאים שהתחלפו בו

כל אחד מדבר פה על משהו אחר, שימו לב.

:D:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה