- הוסף לסימניות
מדוע יש סרחון מהמים, הרי המים נמצא בכלי גבוה [כמו שוקת] שלא נכנס לשם הזבל?חשוב מאוד להחליף את מי השתיה פעם ביום מכיון שלאחר יומיים הוא מסריח נורא.
מדוע יש סרחון מהמים, הרי המים נמצא בכלי גבוה [כמו שוקת] שלא נכנס לשם הזבל?חשוב מאוד להחליף את מי השתיה פעם ביום מכיון שלאחר יומיים הוא מסריח נורא.
הם מלכלכים את המים, בטח אם הם נכנסים בעצמם לשם, אבל גם אם לא.מדוע יש סרחון מהמים, הרי המים נמצא בכלי גבוה [כמו שוקת] שלא נכנס לשם הזבל?
להורים שלי היה תוכי שצלע בגלל איזה וירוס, שזה עבר הוא הבריא וגם הצליעה נעלמה.לא ניסינו , אבל חשבנו להתקשר לאגודת צער בעלי חיים והם מבינים בתחום כמו שצריך
לפני שבוע זה היה ניראה שהתוכי כבר ממש בשלבי ריפוי אלא שפתאום חזר למה שהיה לפני ועדיין צולע
את האמת שאני לא יודע איך הוא מחזיק מעמד כבר כמעט חודשיים עם צליעה ולא מת
אין לי ניק כאן, מגיב מניק לא שליחברים ביקשו שאשאל עבורם:
יש לנו בחצר כמה חיות בית, כגון תרנגולים וברווזים.
כעת הם כבר גדלו, והריח נורא.
מה ניתן לעשות כדי למנוע או להפחית את הריח?
לא הוצאנו אותו בכלל מהכלוב
אבל אני חושד שהילד בקטן שלנו עשה לו ניתוח לב פתוח ברגל , אבל גם לא בטוח
רק לי לא נשמע הגיוני ניתוח לב פתוח ברגל?זה כבר נשמע יותר הגיוני.
בכל מקרה- יכול להיות שהזדהם שם...
מים עומדים מסריח, ובפרט שיש שם שאריות של אוכל, כי הברווזים אוכלים וכשעוד האוכל בפה הם הולכים למים להרטיב את האוכל ואז נופל שאריות, מה גם שהם מלשלשים לתוך המיםמדוע יש סרחון מהמים, הרי המים נמצא בכלי גבוה [כמו שוקת] שלא נכנס לשם הזבל?
אבל אצלני הצליעה כבר חודשיים כמעט והוא מחזיק מעמד לא יודע איך , יש לו כנראה מלא נשמותלהורים שלי היה תוכי שצלע בגלל איזה וירוס, שזה עבר הוא הבריא וגם הצליעה נעלמה.
זה איזה וירוס שנפוץ בתוכים לא זוכרת את שמו וחלקם גם מתים מזה
מ"בריכיות" אין ריח?יש בריכיות או הסוג הקטן יותר שהם הרבה יותר נקיות אבל קצת מרעישות (לא מוגזם, לא כמו אווזים שהם נורא מרעישים ומלכלכים)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים