מידע שימושי כיצד משיגים חומר לנבחנים אקסטרנים בבחינות בגרות?

לימודי סיעוד...
אם יש מידע שונה ממקור אמין אשמח לשמוע ;);) :p:p
הבת שלי תשמח לפחות חומר...
ראיתי שתייגו אותי...
אז ככה במבחר הדרישות סף הן:
תעודת בגרות מלאה או תעודת הוראה או מכינה שנה שלמה(לגיל 30+ זה כמה חודשים)

דחוף מאוד.
איפה אפשר לעשות בגרויות לחרדים ולהתחיל בזמן הכי קרוב. דחוף מאוד.
איזור ירושלים.

ראיתי שתייגו אותי...
אז ככה במבחר הדרישות סף הן:
תעודת בגרות מלאה או תעודת הוראה או מכינה שנה שלמה(לגיל 30+ זה כמה חודשים)

את זה אני יודעת ולכן רוצה להשלים בגרויות...

מה באמת הפרוצדורה ללמוד לבד???
להשיג חומר, מיקוד, ספרים לאותם מקצועות שאתם רוצים להשלים
ולצלם כמה שיותר מבחני בגרות באותם מקצועות משנים קודמות (יש באתר של משרד החינוך גם את המבחנים וגם את הפתרונות ככה שתוכלו לבדוק אח"כ אם פתרתם נכון) ולעשות כמה שיותר
זו ההכנה הכי טובה לבגרות

מה זה שלוחה אקסטרנית???
זו השלוחה במשרד החינוך של הבגרויות, לנבחנים מעל כיתה י"ב שלא נבחנו בעבר במבחני בגרות או שרוצים לשפר ציון
לכל איזור יש שלוחה אחרת, צריך להרשם שם ולפתוח תיק (הרישום לבחינות קיץ מתחיל מה-1 בפברואר)

להשיג חומר, מיקוד, ספרים לאותם מקצועות שאתם רוצים להשלים
ולצלם כמה שיותר מבחני בגרות באותם מקצועות משנים קודמות (יש באתר של משרד החינוך גם את המבחנים וגם את הפתרונות ככה שתוכלו לבדוק אח"כ אם פתרתם נכון) ולעשות כמה שיותר
זו ההכנה הכי טובה לבגרות
אני רוצה לעשות תעודה

זה לינק לספרים באנגלית ומתמטיקה לבחינות בגרות.

יש כאן מישהי מאזור בני ברק שאני יכולה להשיג ממנה את הספר "מעינות הנצח" משהו כזה
שזה חוברת הכנה לבגרות ביהדות?

יש כאן מישהי מאזור בני ברק שאני יכולה להשיג ממנה את הספר "מעינות הנצח" משהו כזה
שזה חוברת הכנה לבגרות ביהדות?
לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי,
אבל הספר "לקט ממעינות הנצח" הוא לא הכנה לבגרות
רק שיש בו ליקוטים מאד ממקודים מספרים אחרים שרק הם לבגרות (כמו חובת הלבבות וכדו')
אבל אפשר ללמוד גם מתוך הספרים הרגילים (אין ב"לקט ממעינות הנצח" פרוש או משהו)

היי, אני צריכה להשלים בגרויות אקסטרני:
אזרחות 71281 ו 71282
תנך 3381 ו3392
ספרות 10282 ו 10281
יהדות 4381 ו 4382
אני אשמח לקבל הכוונה , איך ומאיפה להוריד חומר...
תודה ענקית

היי, אני צריכה להשלים בגרויות אקסטרני:
אזרחות 71281 ו 71282
תנך 3381 ו3392
ספרות 10282 ו 10281
יהדות 4381 ו 4382
אני אשמח לקבל הכוונה , איך ומאיפה להוריד חומר...
תודה ענקית
איך אפשר ליצור קשר?

מישהו יודע אם אפשר להשלים תעודת הוראה לתואר שני?

מישהו יודע אם אפשר להשלים תעודת הוראה לתואר שני?
תואר שני אפשר לעשות אחרי שיש תואר ראשון
אם יש לך תואר ראשון אקווילנטי תוכלי לעשות תואר שני אקווילנטי, אבל בכללי אין קיצורי דרך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה