תולעת ספרים ראשית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לחמש יח"ל מתמטיקה-מה החומר העדכני?
יש כאן מורה למתמטיקה שיכולה לענות בוודאות?
יש כאן מורה למתמטיקה שיכולה לענות בוודאות?
יש לך את המיקוד??איך לומדים לבגרות בספרות?
יש לי את החוברת אבל יש בה רק שירים וסיפורים
איך לומדים תכלס?
תודה!
איפה אני יכולה להשיג את המיקוד לאנגלית של השנה?תתיחסי למיקוד של 5 יחידות: שאלונים 35581+35582
ולגבי אנגלית, יש מיקוד
את מגישה לבגרות באנגלית?בחורף השנה, מיקודים נשארים משנה שעברה. החורף תמיד הולך אחרי הקיץ.
ראשית, תודה רבה!תתיחסי למיקוד של 5 יחידות: שאלונים 35581+35582
ולגבי אנגלית, יש מיקוד
ובספרות - צריך ללמוד לנתח יצירות, ואחר כך ללמוד את היצירות עצמן.
יש חוברת שקונים ב-200 ש"ח, ויש בה את כל החומרים של הבגרות, ניתוח יצירות, שאלות מבגרויות ועוד.
אם זה חשוב לך, מחר אבדוק מאיפה אפשר לקנות אותה.
אני לא מורה לאנגלית.את מגישה לבגרות באנגלית?
לא הבנתי מה יש בקישור שצרפת, ומה הכוונה המיקוד שם, שרק את הטקסטים האלו יהיה במבחן?
לאילו מקצועות?אני צריכה חומר לבגרויות לנבחנת אקסטרנית...
ספרים, חוברות לימוד וכו'
ניסיתי לברר ולא הצלחתי להשיג.
אשמח לעזרה ויעוץ...
תודה מראש!!!!
בעצם לכל מה שצריך...כדי לקבל תעודת בגרות...לאילו מקצועות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים