מידע שימושי כיצד משיגים חומר לנבחנים אקסטרנים בבחינות בגרות?

• הוסף לסימניות
צריכה גם מידע להשלמת אנגלית 4 יחידות
מישהי יודעת אם יש כזה דבר מיקוד לבגרות באנגלית?

• הוסף לסימניות
תתיחסי למיקוד של 5 יחידות: שאלונים 35581+35582

ולגבי אנגלית, יש מיקוד

קבצים מצורפים

• מתמטיקה.pdf
    KB 471.2 · צפיות: 47
  • אנגלית.pdf
    KB 158 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
ובספרות - צריך ללמוד לנתח יצירות, ואחר כך ללמוד את היצירות עצמן.

יש חוברת שקונים ב-200 ש"ח, ויש בה את כל החומרים של הבגרות, ניתוח יצירות, שאלות מבגרויות ועוד.

אם זה חשוב לך, מחר אבדוק מאיפה אפשר לקנות אותה.

• הוסף לסימניות
אנגלית ומתמטיקה - אותה בחינה.

ובכלל, השינויים של המחוז החרדי הם רק במקצועות תנך, יהדות, ספרות, עברית, הסטוריה, אזרחות.

כל השאר, זה אותו המבחן.

• הוסף לסימניות
ובספרות - צריך ללמוד לנתח יצירות, ואחר כך ללמוד את היצירות עצמן.

יש חוברת שקונים ב-200 ש"ח, ויש בה את כל החומרים של הבגרות, ניתוח יצירות, שאלות מבגרויות ועוד.

אם זה חשוב לך, מחר אבדוק מאיפה אפשר לקנות אותה.

אשמח מאד
תודה!

• הוסף לסימניות
את מגישה לבגרות באנגלית?
לא הבנתי מה יש בקישור שצרפת, ומה הכוונה המיקוד שם, שרק את הטקסטים האלו יהיה במבחן?
אני לא מורה לאנגלית.
והכוונה במיקוד שרק הטקסטים האלו יהיו במבחן היא, שהמבחן ילקח מהסוג הזה של הטקסטים. הם ממקדים את סוג הטקסט.

ולא שלחתי קישור, שלחתי קובץ PDF.

• הוסף לסימניות
@סמינר דוד
ראיתי שהעלת את תוכנית הלימודים ל-5 יחדות תנך
האם זה החומר של השנה? תשפ״א?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה העליתי, כך שאני גם לא יודעת אם זה של השנה.
סביר להניח שבראש העמוד כתוב אם זה המיקוד של השנה.
בכל מקרה, צרפתי את המיקוד של השנה.

קבצים מצורפים

• מיקוד תנך.pdf
    KB 244.7 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
תודה! @סמינר דוד
את יודעת אם הקבצים שצירפתי הם גם של השנה?
(נראה לי שאת העלת אותם)

קבצים מצורפים

• מפרשים נבחרים 3281.pdf
    KB 315.9 · צפיות: 38
  • מפרשים נבחרים 3381.docx
    KB 32.8 · צפיות: 38
  • מפרשים נבחרים 3372.docx
    KB 27.3 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
הקבצים האלה, הם המפרשים לפי תוכנית הלימודים השלימה, אלה קבצים שאני עבדתי עליהם בשביל התלמידות, ותבדקי לפי המיקוד, קחי מתוכם רק את המפרשים הכלולים במיקוד שצרפתי אתמול.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני צריכה חומר לבגרויות לנבחנת אקסטרנית...
ספרים, חוברות לימוד וכו'
ניסיתי לברר ולא הצלחתי להשיג.
אשמח לעזרה ויעוץ...

תודה מראש!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה