נכתב ע"י RACHELIB;2091796:מעבר לענין של החלפת הסירים, לא משך אותי האינדוקציה בגלל השדה המגנטי.
גם במיקרוגן יש שדה מגנטי ומרגיש לי לא בנח לבסס את כל הבישול שלי על משהו שמתפקד כמו מיקרו. נשמע שיש בזה סוג של קרינה...
הדוגמאות של כולם מההורים הם מאד יפות.(גם להורים שלי יש אינדוקציה).נכתב ע"י יונה יונה;2091620:להורים שלי יש כיריים אינדוקציה חדשות ויקרות,
הכיריים במפורש מתחממות בזמן הבישול- ומתקררות מהר מאוד.
הסירים חמים! מאוד! א"א להזיז סיר עם ידיות מתכת בלי הגנה.
.נכתב ע"י DDESIGN;2091953:למה בעצם לא ללכת על הקרמיות שיש בהם את כל היתרונות שהוזכרו בלי כל החסרונות?
נכתב ע"י אוריאל83;2092039:.
הם חמות מאד הרבה זמן אחרי הבישול, מאד מסוכן, בעיקר לילדים.
ונראה לי שהם זוללות חשמל.
האינדוקציה מחממת את האוכל מאד מהר. לדוגמה, מים לפסטה יכולים לרתוח בשתי דקות..
נכתב ע"י חולי;2090712:לי יש אינדוקציה ואני מאוד מרוצה.
נכתב ע"י nc;2092627:מרוצים מאינדוקציה של אלקטרולוקס.
נכתב ע"י esti_h;2092662:יש לך דגם? וכמה עלה בערך?
נכתב ע"י בתישראל;2094754:electrolux ehl7640fok
71 ס"מ, 3000 ש"ח
אנחנו משתמשים רק לבשרי, ולחלבי יש כירת גז * 2
נכתב ע"י esti_h;2092662:יש לך דגם? וכמה עלה בערך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים