כיריים כיריים גז- המלצות ודיס

• הוסף לסימניות
מתעניינת לקנות כיריים גז בגדל סטנדרט זכוכית שחורה. אשמח ללש

שלום
רציתי לשאול האם אתם יכולים לתת לי המלצה על כיריים זכוכית שחורה ואיפה קניתם?
תודה
אנחנו ירדנו מהזכוכית מכיון שהוסבר לנו שזכוכית יכולה להתפוצץ אם מניחים עליה פלטה\ בלעך.

• הוסף לסימניות
לנו הזכוכית התפוצצה וזה היה ממש מפחיד ומסוכן! וגם לאחותי... לאנשים שמניחים פלטה על הגז בשבת בשום פנים ואופן לא כיריים זכוכית! סכנה וגם חבל על הכסף כשזה יתפוצץ... וזו היתה חברה טובה מאד!

• הוסף לסימניות
חשוב לי לדעת לגבי הנחת פלטה על כיריים זכוכית-
אם מניחים את הפלטה על התושבות ולא ישירות על הזכוכית נאמר לי בחנויות שאין בעיה.
השאלה שלי היא לגבי היציבות האם הפלטה יציבה על תושבות שהן לא בצורת "רשת"? והאם אכן אין סכנה של התפוצצות?

• הוסף לסימניות
חשוב לי לדעת לגבי הנחת פלטה על כיריים זכוכית-
אם מניחים את הפלטה על התושבות ולא ישירות על הזכוכית נאמר לי בחנויות שאין בעיה.
השאלה שלי היא לגבי היציבות האם הפלטה יציבה על תושבות שהן לא בצורת "רשת"? והאם אכן אין סכנה של התפוצצות?
את מדברת על פלטה חשמלית?
לי יש כיריים גז ואני מניחה על זה את הפלטה. לא היתה שום בעיה , זה יציב וחזק.
מניחה על התושבות עגולות, (על כל להבה "תושבת")

• הוסף לסימניות
יש משהו עם ניסיון עם הכיריים האלה? והאם ניתן להניח עליהם פלטה באופן יציב?

• הוסף לסימניות
בנוסף, האם יש המלצות/דיס לכיריים גז NEON משטח זכוכית שמוכרים באושר עד?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה