ככה מציירים קומיקס, או: חלום בן הרבה שנים שמתממש

• הוסף לסימניות
שמחה לחלוק את ההתרגשות במקום המתאים והמקצועי הזה!!! :)
ספר שחלמתי להוציא הרבה שנים... על 'איך מציירים' - אבל במהדורה שאפשר להכניס הביתה מהדלת הקדמית, ואני מציינת את זה בגלל,
שהספרים היחידים מהסוג הזה, אליו התכוונתי, שמצאתי בתחום -
היו לא נקיים בלשון המעטה,
והרגשתי שחסר משהו מקצועי כזה 'משלנו'.
אז המון עבודה והרבה כיף, וילדים-נוער-מבוגרים שעקבו והגיבו - כי הספר הוא עיבוד של מדור בן שנתיים בערך שהתפרסם ב'ילדים' (קומיקס עם שירי),
פלוס הרבה תוספות של הדגמות וציורים.

חלק לדוגמא מהנושאים בספר - דמויות, פרספקטיבה, שימוש בפרספקטיבה ליצירת אווירה, סקיצה, הבעות פנים, כפות ידיים, כללים של קומיקס, איך נולד רעיון... ועוד ועוד. והכל עם הרבה הומור בשביל הכיף, והדגמות כמובן :)

אז ככה הוא נראה:
מבחוץ -
צפה בקובץ המצורף 288923
ומאחור -
צפה בקובץ המצורף 288924
וקצת מהמבפנים -
צפה בקובץ המצורף 288926
צפה בקובץ המצורף 288927
צפה בקובץ המצורף 288928

עיצוב הכריכה והספר כולו (עבודת נמלים יפהפיה) - אביעד בן סימון,
עריכה לשונית וניקוד (וגם הסבה ממדור לספר...) - לאה גליס המעולה,
עידוד מאחורי הקלעים - אהההה אין מקום!!! אבל הרבה הרבה ממי שנמצא כאן :)
אז תודה ענקית! חפשו בעמוד התודות, וגם אם לא מצאתם, אז כנראה זה מסתתר מאחורי הבועה...
בהוצאת תפארת האלופים.
בעזרת ה' מקווה שהשבוע יהיה בחנויות, החל ממחר - לאט לאט יגיע לכל האזורים..
אחרי פורים שמח!!! :)

• הוסף לסימניות
שירי! איזה יופי!!!!
כל הכבוד!
עבודה יפה ויסודית מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אידאה;2035427:
את מוכרת גם?
אולי איזה מכירה קבוצתית בפרוג?

בכיף, אבל צריך לפנות להנהלה הגבוהה. :)

נכתב ע"י דבורה קוטוב;2035439:
שירי! איזה יופי!!!!
כל הכבוד!
עבודה יפה ויסודית מאוד!

תודה, דבורה! מחמאה כזו ממך!! :)

• הוסף לסימניות
איזה יופי של עבודה!
איזה מוצר מעולה ונחוץ!
הצלחה רבה, אנחנו בין הקונים בעז"ה

• הוסף לסימניות
ספר נצרך מאד! בטח ימכר לאלפים!
בהצלחה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
ווואו! שירי! איזה יופי!
זה באמת (ותסמכו עלי, חרשתי ת'שוק) ספר יחידני ומיוחד בציבור החרדי. וזה נותן מענה מקצועי ומצחיק למדי לאלפי ציירים שגדלים עם חסר עצום בספרות-ציורית-מקצועית.
לפעמים אני חושבת שיש מאסטרים מציבורנו החביב שהייתי כ"כ רוצה- ואני מאמינה שעוד הרבה היו רוצים- לקרוא את נקודת השקפתם על עבודת הציור. והנה, קמה אחת המאסטריות ועשתה את זה.
אז קודם כל תודה רבה! על ההשקעה, המחשבה, הדיוק, וההומור החכם השזור בחינניות לאורך כל הפרקים.
ומאחלת לך יום הצלחות ומכירות.
ו-כן, בהצלחה לספר הבא!---

נ.ב. ההוא האדום שם בצד ימין על הכריכה מוכר לי מאיפשהו... אויש...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לברכות ולתודות.
ההסבר שלך כ"כ קליל שאפילו לתלמידות בוגרות נעזרתי להסביר נושאים מורכבים יותר בפרספקטיבה.
פה ושם שמרו לי כתבות ממשפחה אבל זה לא זה.
אשמח לקנות ולהמליץ..

• הוסף לסימניות
אנחנו מכורים למדור שלך...
ההסברים, ההדגמות, הקלילות!!!
אין דברים כאלו!
תמשיכי להצליח!
ד"ש חם לליבו

• הוסף לסימניות
כל הכבוד! באמת הגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפה בנושא הזה. הלוואי שעוד חבר'ה רציניים בתחום ישתפו כך את הידע שלהם. אין לדעת כמה כשרונות ממתינים לגילוי בשל חוסר באפשרות לרכוש את הידע הזה בכשרות מהודרת. יישר כח!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את יכולה למכור לי? או שתגידי איפה משיגים, כי הבת שלי ממש רוצה את הספר הזה.(אם לא לדמי פורים, לפחות לדמי פסח)
נראה מבטיח ביותר!!!!

• הוסף לסימניות
בואי, בואי :)
אם את רוצה את יכולה לקנות דרכי, ואני מקווה שזה יהיה בכל חנויות הספרים, בגדול - במהלך השבוע הקרוב. לרשתות זה מגיע מאוחר יותר בדרך כלל.

• הוסף לסימניות
כמה כמה כמה חיכינו!!
זה ספר מעולה, מלמד ומקיף.
ממליצה ממש ממש, זה הספר הטוב והממצה ביותר את ענין הציור,
בדיוק מה שהיה חסר.
ובדיוק מה שיפתח את היכולות לכל מי שרוצה לדעת באמת לצייר מקצועי ונכון.

יש לך שירי את הכישרון למצוא את החמרים שחסרים ונצרכים ולהוציא עליהם ספר
בדרך היסודית והמקיפה שמאפיינת את יצירותייך.

תתכונני להתקפת מכירות ותשרייני דחוף מקום בדפוס לעוד מהדורות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;2035826:
בואי, בואי :)
אם את רוצה את יכולה לקנות דרכי, ואני מקווה שזה יהיה בכל חנויות הספרים, בגדול - במהלך השבוע הקרוב. לרשתות זה מגיע מאוחר יותר בדרך כלל.

מעולה, אני מעוניינת.
אולי את מארגנת קבוצת רכישה? אני מוכנה לקחת בשביל מי שרוצה באלעד.

• הוסף לסימניות
טאדם- טאדם!!
כיף גדול לכל אלו שאני מכירה שקוראים בשקיקה את המדור, החל מגיל 6 וכלה בגילאים מזדקנים...
פשוט מדהים, ומקצועי, ומעשיר ומצחיק וכיפי וכתוב בצורה נהדרת כתמיד.
והכי מיוחד- כ"כ יישומי ומפתח את הכישורים הבסיסיים לאיור, אבל כ"כ אינדבידואלי ופותח את הראש ואת הדמיון.
מחכים לראות את זה בחנויות, ואם יש קבוצה לאלעד, גם אני מעונינת.

• הוסף לסימניות
שירי, סוף סוף ענית על צורך שאפילו לא ידענו לתת לו שם, מרוב שהוא הציק...

הצלחות. והספר נראה מדהים!

מזל טוב לרגל ההשקה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה