דרוש מידע ככל שיענו אותו כן יפרוץ - או איך לעזאזל אפשר ליירט את הנטפרי הזה???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הלחץ , מקסימום יש את נתיב, כל המוסדות כיום מבקשים אישור חסימה מנתיב ,
מי שלא שתה יין טוקאי ואינו יודע מהו טעמו, ניתן להשקותו ביין פשוט ולומר לו 'זהו יין טוקאי'.
אבל מי ששתה יין טוקאי, לא יוכלו לרמותו... (מהר"ן מברסלב)

• הוסף לסימניות
שומו שמים!!!

וכי מה תענו ליום דין!!??!!??

מה תענו ליום תוכחה!?!?!?

תתביישו לכם נטספרק!!!

כולנו לנטפרי!!!! הרגע!!!

עוזבים את אשפתות סחי ומאוס של ה'סינונים' האחרים, ועוברים לנטפרי!

וכי יש מה להשוות בכלל?? בחברות האחרות אין מצב לא להיתקל בתמונה לא צנועה לפחות פעם ביום (הייתי שם לצערי), בנטפרי אני כבר 4 שנים, אף לא תמונה אחת לא צנועה!!!

חזקו ואמצו נטפרי!! כולנו לצידכם!!

בברכה
עם ישראל שרידי האינטרנט וניצולי השחת.

• הוסף לסימניות
אין לי ספק שנטספארק ו/או מי מטעמם עוקבים אחר השיח בעניינם.

הצעתי, לבקש הצעת מחיר לחוו"ד משפטית על העניין ממשרד עו"ד המתמחה בקניין רוחני / פטנטים ובליטיגציה מסחרית, באו נשמע אם יש פה בכלל קייס או שהכל סיפורי הפחדות...

השאלה, האם הציבור מעוניין בכך ? ובכן האם אלו המוכנים לתרום למען המערכה מעוניינים גם לתרום לזה ?

הבהרה, לא בדקתי את העניין אם אי מי מעמותת הקודש "נטפרי" יתכן ואינם נזקקים לכך, יתכן והם כבר עשו את זה אם כן ובמידת האפשר נשמח לשמוע מה קורה באמת.

דעת יושבי הפורום החשובים והחושבים חשובה, תודה.

• הוסף לסימניות
אני מתחייבת בעז"ה ובל"נ לתרום 1000 ש"ח באם הצלחת המערכה תהיה כרוכה בעלויות ממוניות.
אני מתנדב בל"נ 1000 שח למערכה.
ובמידה ויהיה צורך בתרומות - אני גם תורם בל"נ 1000 ש"ח.
יופי יש כבר 3000 ש"ח
חילכם לאורייתא
קודם שמישהו מנטפרי יגיד שהם צריכים / רוצים כסף - אח"כ נתחיל התרמה בפועל
חבל כבר התחילו להתחייב ועכשיו יחכו להודעה של נטפרי

• הוסף לסימניות
מי שלא שתה יין טוקאי ואינו יודע מהו טעמו, ניתן להשקותו ביין פשוט ולומר לו 'זהו יין טוקאי'.
הקפצה,
בהמלצה למי שעוד לא טעם את נטפרי!!!

• הוסף לסימניות
זה לא יין הונגרי ?

• הוסף לסימניות
שימו לב לעוד אחד מהשקרים של נטספארק

בציבור הדתי-לאומי פועלת תנועה חברתית בשם "עזים בקדושה - לוקחים אחריות", והמטרה שלה היא לעודד את הציבור להתקין סינון בטלפונים - הסינון המומלץ על ידיהם הוא של נטספארק (לאחר שלכאורה בדקו בהתחלה את הסינון של נתיב, של רימון וכן אפליקציות חינמיות)

אבל מי מפעיל את האתר www.azim.co.il?
התשובה לפניכם...
צפה בקובץ המצורף 384349
עכשיו ראיתי עוד משהו
בהמשך של הwhois רשום עוד שם של בעל האתר
משה דורון
הוא אחד מהמפתחים ורושמי הפטנט של נטספארק

אני מציע לפנות אליו ואל קורנוויץ ישירות ולדבר איתם על זה

• הוסף לסימניות
upload_2018-8-30_11-16-12.png

• הוסף לסימניות
כמה נתונים משפטיים בנוגע לפטנטים:
כידוע, פטנט ניתן לעקוף בקלות. לכן יש הרבה שלא רושמים פטנט.. מספיק שמשנים משהו יחסית מהותי באופן הביצוע, גם אם התוצאה זהה - לא הופר פטנט.
כמו"כ יש שאלה לגבי תקפות הפטנט אם הוא היה מפורסם לציבור מעל שנה לפני שהוגש.
אני לא מכירה את החוקים לעומק, אבל מעשית - היום מאד קשה להצליח לתבוע מישהו על הפרת פטנט כשהוא עושה את זה שונה מבעל הפטנט.
אם זה נכון שנטפרי תכנתו שונה את התוכנה שלהם (שונה וודאי שיותר טוב. זה ללא ספק) אז יש מצב שכל זה בא רק להקשות עליהם אבל בידיעה שהם לא יזכו.

שלישית,
יש לי טאבלט ב"סינון" של נטספארק. למישהו יש המלצה בשבילי על סינון אחר? החלטתי שאני עוברת חברה.
ובבקשה - כל מי שבנטספרק יעבור מהם, וישלח להם מייל שאתם עוזבים בגלל התביעה של נטפרי.

תכל'ס תראו מה קרה.. התביעה המטופשת הזאת עשתה לנטספארק רק רע. דוגמא מעולה לפרסום לא נכון. כשפרוג ילמדו את הפרסומאים הבאים - יש לכם דוגמא מן השטח :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלישית, והחשוב מכל -
יש לי טאבלט ב"סינון" של נטספארק. למישהו יש המלצה בשבילי על סינון אחר? החלטתי שאני עוברת חברה.

בסוף בסוף רב אם לא כל הסינונים בסלולר /טאבלט עובדים דרך נטספארק אם זה נתיב, עסקן, סייפטק וכו וכו (מי שמשתמש באחד מהם בוודאי זוכר את הקריסה הגדולה שהייתה אצל נטספאק באיזה מוצ"ש לפני כחצי שנה וזה השפיע על כולם) ככה שאין לכם בדיוק למי לעבור אם בכל זאת העניין שלכם הוא לא נטספארק ממש הייתי ממליץ מאד על סייפטק.

• הוסף לסימניות
בסוף בסוף רב אם לא כל הסינונים בסלולר /טאבלט עובדים דרך נטספארק אם זה נתיב, עסקן, סייפטק וכו וכו (מי שמשתמש באחד מהם בוודאי זוכר את הקריסה הגדולה שהייתה אצל נטספאק באיזה מוצ"ש לפני כחצי שנה וזה השפיע על כולם) ככה שאין לכם בדיוק למי לעבור אם בכל זאת העניין שלכם הוא לא נטספאק ממש הייתי ממליץ מאד על סייפטק.
איזו מהחברות ניתן לחבר על טאבלט שנרכש בחו"ל?

• הוסף לסימניות
בבית יש לי נטפרי, בעבודה לצערי התאפשר לי "רק" נתיב.
אמנם נתיב עושה את עבודתו, אבל אין שום השוואה לנטפרי!!!
החסימה המוחלטת - אך אם זאת פתיחה של כל מה שצריך,
הנכונות לשפר תמיד,
וההיענות לכל בקשה!
וסיפור קטן - אני נזקקת לאתר מסוים המוגדר בנטפרי כ"חסום" בצורה חיונית שכמעט אילצה אותי לעבור לסינון אחר, מה שמאוד מאוד לא רציתי כמובן. אחרי תהליך ארוך בוועדת חריגים של וועדת הרבנים לענייני תקשורת אישרו לנטפרי לפתוח לי את האתר המבוקש באופן אישי. הדבר היה כרוך בהמון עבודה ובלבול ראש ובכל זאת הם הצליחו לעשות כמעט את הבלתי יאומן וזכיתי - ממש זכיתי להישאר בנטפרי!

• הוסף לסימניות
כמה נתונים משפטיים בנוגע לפטנטים:
כידוע, פטנט ניתן לעקוף בקלות. לכן יש הרבה שלא רושמים פטנט.. מספיק שמשנים משהו יחסית מהותי באופן הביצוע, גם אם התוצאה זהה - לא הופר פטנט.
כמו"כ יש שאלה לגבי תקפות הפטנט אם הוא היה מפורסם לציבור מעל שנה לפני שהוגש.
אני לא מכירה את החוקים לעומק, אבל מעשית - היום מאד קשה להצליח לתבוע מישהו על הפרת פטנט כשהוא עושה את זה שונה מבעל הפטנט.
אם זה נכון שנטפרי תכנתו שונה את התוכנה שלהם (שונה וודאי שיותר טוב. זה ללא ספק) אז יש מצב שכל זה בא רק להקשות עליהם אבל בידיעה שהם לא יזכו.

שלישית, והחשוב מכל -
ובבקשה - כל מי שבנטספרק יעבור מהם, וישלח להם מייל שאתם עוזבים בגלל התביעה של נטפרי.

תכל'ס תראו מה קרה.. התביעה המטופשת הזאת עשתה לנטספארק רק רע. דוגמא מעולה לפרסום לא נכון. כשפרוג ילמדו את הפרסומאים הבאים - יש לכם דוגמא מן השטח :)
@Tweenset
איזה חברה הטאבלט?
אולי אפשר הגנה בהדרן, פני באישי

• הוסף לסימניות
בסוף בסוף רב אם לא כל הסינונים בסלולר /טאבלט עובדים דרך נטספארק אם זה נתיב, עסקן, סייפטק וכו וכו (מי שמשתמש באחד מהם בוודאי זוכר את הקריסה הגדולה שהייתה אצל נטספאק באיזה מוצ"ש לפני כחצי שנה וזה השפיע על כולם) ככה שאין לכם בדיוק למי לעבור אם בכל זאת העניין שלכם הוא לא נטספארק ממש הייתי ממליץ מאד על סייפטק.
הדרן לא יושבת על נסטפארק, ולקוחות הרוצים דפדפן משתמשת בדפדפן ברירת המחדל היא נטפרי
גילוי נאות ניתן לקבל גם דפדפן נסטפארק לבחירת הלקוח, כמובן ההמלצות הם נטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה