- הוסף לסימניות
מי שלא שתה יין טוקאי ואינו יודע מהו טעמו, ניתן להשקותו ביין פשוט ולומר לו 'זהו יין טוקאי'.לא הבנתי מה הלחץ , מקסימום יש את נתיב, כל המוסדות כיום מבקשים אישור חסימה מנתיב ,
אבל מי ששתה יין טוקאי, לא יוכלו לרמותו... (מהר"ן מברסלב)
מי שלא שתה יין טוקאי ואינו יודע מהו טעמו, ניתן להשקותו ביין פשוט ולומר לו 'זהו יין טוקאי'.לא הבנתי מה הלחץ , מקסימום יש את נתיב, כל המוסדות כיום מבקשים אישור חסימה מנתיב ,
כל המוסדות כיום מבקשים אישור חסימה מנתיב
אני מתחייבת בעז"ה ובל"נ לתרום 1000 ש"ח באם הצלחת המערכה תהיה כרוכה בעלויות ממוניות.
אני מתנדב בל"נ 1000 שח למערכה.
יופי יש כבר 3000 ש"חובמידה ויהיה צורך בתרומות - אני גם תורם בל"נ 1000 ש"ח.
חבל כבר התחילו להתחייב ועכשיו יחכו להודעה של נטפריקודם שמישהו מנטפרי יגיד שהם צריכים / רוצים כסף - אח"כ נתחיל התרמה בפועל
הקפצה,מי שלא שתה יין טוקאי ואינו יודע מהו טעמו, ניתן להשקותו ביין פשוט ולומר לו 'זהו יין טוקאי'.
זה לא יין הונגרי ?מי שלא שתה יין טוקאי ואינו יודע מהו טעמו, ניתן להשקותו ביין פשוט ולומר לו 'זהו יין טוקאי'.
עכשיו ראיתי עוד משהושימו לב לעוד אחד מהשקרים של נטספארק
בציבור הדתי-לאומי פועלת תנועה חברתית בשם "עזים בקדושה - לוקחים אחריות", והמטרה שלה היא לעודד את הציבור להתקין סינון בטלפונים - הסינון המומלץ על ידיהם הוא של נטספארק (לאחר שלכאורה בדקו בהתחלה את הסינון של נתיב, של רימון וכן אפליקציות חינמיות)
אבל מי מפעיל את האתר www.azim.co.il?
התשובה לפניכם...
צפה בקובץ המצורף 384349
היין ההונגרי המשובח נקרא טוקאיזה לא יין הונגרי ?
זה לא יין הונגרי ?
שניכם צודקים מוהר''ן קרא לזה יין הונגרי, שהוא יין מחבל טוקאיהיין ההונגרי המשובח נקרא טוקאי
שלישית, והחשוב מכל -
יש לי טאבלט ב"סינון" של נטספארק. למישהו יש המלצה בשבילי על סינון אחר? החלטתי שאני עוברת חברה.
איזו מהחברות ניתן לחבר על טאבלט שנרכש בחו"ל?בסוף בסוף רב אם לא כל הסינונים בסלולר /טאבלט עובדים דרך נטספארק אם זה נתיב, עסקן, סייפטק וכו וכו (מי שמשתמש באחד מהם בוודאי זוכר את הקריסה הגדולה שהייתה אצל נטספאק באיזה מוצ"ש לפני כחצי שנה וזה השפיע על כולם) ככה שאין לכם בדיוק למי לעבור אם בכל זאת העניין שלכם הוא לא נטספאק ממש הייתי ממליץ מאד על סייפטק.
אולי הדרןיש לי טאבלט ב"סינון" של נטספארק. למישהו יש המלצה בשבילי על סינון אחר? החלטתי שאני עוברת חברה.
@Tweensetכמה נתונים משפטיים בנוגע לפטנטים:
כידוע, פטנט ניתן לעקוף בקלות. לכן יש הרבה שלא רושמים פטנט.. מספיק שמשנים משהו יחסית מהותי באופן הביצוע, גם אם התוצאה זהה - לא הופר פטנט.
כמו"כ יש שאלה לגבי תקפות הפטנט אם הוא היה מפורסם לציבור מעל שנה לפני שהוגש.
אני לא מכירה את החוקים לעומק, אבל מעשית - היום מאד קשה להצליח לתבוע מישהו על הפרת פטנט כשהוא עושה את זה שונה מבעל הפטנט.
אם זה נכון שנטפרי תכנתו שונה את התוכנה שלהם (שונה וודאי שיותר טוב. זה ללא ספק) אז יש מצב שכל זה בא רק להקשות עליהם אבל בידיעה שהם לא יזכו.
שלישית, והחשוב מכל -
יש לי טאבלט ב"סינון" של נטספארק. למישהו יש המלצה בשבילי על סינון אחר? החלטתי שאני עוברת חברה.
ובבקשה - כל מי שבנטספרק יעבור מהם, וישלח להם מייל שאתם עוזבים בגלל התביעה של נטפרי.
תכל'ס תראו מה קרה.. התביעה המטופשת הזאת עשתה לנטספארק רק רע. דוגמא מעולה לפרסום לא נכון. כשפרוג ילמדו את הפרסומאים הבאים - יש לכם דוגמא מן השטח![]()
הדרן לא יושבת על נסטפארק, ולקוחות הרוצים דפדפן משתמשת בדפדפן ברירת המחדל היא נטפריבסוף בסוף רב אם לא כל הסינונים בסלולר /טאבלט עובדים דרך נטספארק אם זה נתיב, עסקן, סייפטק וכו וכו (מי שמשתמש באחד מהם בוודאי זוכר את הקריסה הגדולה שהייתה אצל נטספאק באיזה מוצ"ש לפני כחצי שנה וזה השפיע על כולם) ככה שאין לכם בדיוק למי לעבור אם בכל זאת העניין שלכם הוא לא נטספארק ממש הייתי ממליץ מאד על סייפטק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים