נכתב ע"י pinati;1284868:הצעד הראשון זה למחוק את כל מה שכתבת, את לא חסויה ואפילו אם הסיכוי מאוד קטן שהיא תקרא את זה.
הצעד השני זה להעריך ולקרב.
אני טוענת ש- לריב צריך שתיים אך להשלים מספיק אחד!!
מצטרף לרעיוןנכתב ע"י פורום;1284867:אולי כדאי לפתוח את הענין במכתב חם ואוהב מהגיסות?
נכתב ע"י רותי12;1284917:מתחיל להלחיץ למרות שיש לי עוד זמן רב.... להיות חמות לכל מיני כלות... כל אחת והאופי\קריזות שלה
באמת לא פשוט. אני חושבת שלהתחיל מצידכם לבקש שלום זה רעיון הכי נכון והכי יפה
נכתב ע"י RacheliArt;1284972:אמהות לבנים-תתכוננו כבר עכשיו!
(אני ביניכן...)
לקבל את הכלה יפה, בסבר פנים, להראות ששמחים אליה.
אנחנו החמיות(לעתיד...)נהיה יותר מבוגרות עם יותר נסיון ויותר שכל. נא להשתמש.
נכתב ע"י תקוה;1284987:רק אימהות לבנים? אני מוחה!
לפעמים יחסי האם לביתה הנשואה גרועה יותר מיחסי השוויגער לכלה.
נכתב ע"י תקוה;1284971:ישבה פעם אישה עם בנה בכורה בן החודש בטיפת חלב וכך לחשה לאזניו:
אתה כזה חמוד וכזה מתוק תיכף תגדל ותבוא בחורה גדולה ותחטוף אותך ממני.
נכתב ע"י Ko;1285002:ישבה פעם אישה עם בנה בכורה בן החודש בטיפת חלב וכך לחשה לאזניו:
אתה כזה חמוד וכזה מתוק כמה חיכיתי והתפללתי כדי לזכות בך! עוד 20 שנה, אחרי שנתפלל כ"כ הרבה עליה, היא תבוא הבחורה הנהדרת הזו ותצטרף אליך. ויהיו לנו שניים...!
אמהות לבנות ואמהות לבנים, בואו נתרגל כבר מגיל חודש לקבל את הילד שלנו כמו שהוא, אהבה ללא תנאי בלי לצפות ממנו להשגים, הצלחות, נחת וחיוכים. סתם רק כי הוא בן שלי אז מגיע לו! אחר כך מסתבר שיהיה יותר קל להכניס את הכלה למעגל של האהבה הזו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ד. מ., ניק 126561, מחזירים אותם עכשיו ועוד 3 משתמשים6 //