- הוסף לסימניות
אני יודעתהם לא מחפשים נדנוד, הם מחפשים אותך!
והם שמים לב, לחוסר רציפות ולהפסקות בנדנוד שמתחדשות בגלל ציוצים מכיוונם.
לכן כתבתי כדי לצנן את ההתלהבות פה...אין באמת תחליף.
אני יודעתהם לא מחפשים נדנוד, הם מחפשים אותך!
והם שמים לב, לחוסר רציפות ולהפסקות בנדנוד שמתחדשות בגלל ציוצים מכיוונם.
עופי על זהשנים חשבתי, למה ההורים צריכים לעבוד קשה ולנדנד את העריסה/עגלה של התינוק/תינוקת???
למה שלא ימציאו מין יד חשמלית כזו, שמתחברת לקיר, או לכל דבר אחר, או בברגים, או בכל סוג חיבור זמני/קבוע אחר.
ופשוט יהיה שם כמה מצבים ודרגות של נדנוד, לאט, מהיר, בינוני, וכו'.
ופשוט מחברים את העגלה לידית החשמלית, וחסל סידור פסח.
האם יש כזו המצאה כבר בעולם??
או שבקעה הניחו לי להתגדר בה...
אני רוצה שיהיה כפתור כזה, שיעלה מקסימום 50 ש"ח, ויפתור לי את כל הבעיות...אבל זה עולה הון עתק, 1000 ש"ח.
אני רוצה שיהיה מין יד חשמלית, שתעלה מקסימום 150-200 ש"ח, ותהווה פתרון לבעיית הנדנוד של כל הורה צעיר...
בלת"ק יש יד כזאת באליאקספרס.שנים חשבתי, למה ההורים צריכים לעבוד קשה ולנדנד את העריסה/עגלה של התינוק/תינוקת???
למה שלא ימציאו מין יד חשמלית כזו, שמתחברת לקיר, או לכל דבר אחר, או בברגים, או בכל סוג חיבור זמני/קבוע אחר.
ופשוט יהיה שם כמה מצבים ודרגות של נדנוד, לאט, מהיר, בינוני, וכו'.
ופשוט מחברים את העגלה לידית החשמלית, וחסל סידור פסח.
האם יש כזו המצאה כבר בעולם??
או שבקעה הניחו לי להתגדר בה...
נו מי מוכן לשווק את זה לזוצים???קימת מכונה שמכינה מטרנה, בשימוש בבתי החלמה ליולדות .
ביד 2 יש את זה ב700 ש"ח במצב מעולהקימת מכונה שמכינה מטרנה, בשימוש בבתי החלמה ליולדות .
מעניין לראות את הסרטון...הי פעם סרטון שהסתובב...
על סלקל שקשרו אותו לכונן דיסקים במחשב, ואבא שכתב קוד (בתכנות) שהכונן ייסגר וייפתח כל הזמן.
כך הסלקל זז כל הזמן קדימה ואחורה.....
אמיתי?!הנה פיתחתי לכם את התוכנה.
מוזמנים להשתמש...
(אולי סופסוף הלילה התינוק של השכנים יישן
ואני לא יתעורר כל שניה מצרחות... אולי.)
}(WHILE(baby!=sleep
(IF(wagon==forward
()wagon.backwards
ELSE
{()wagon.forward
נ.ב. אין אחריות אם הכונן הנשלף נשבר מעומס...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים