דרוש מידע כל הזמן רעבה... או: איך אוכלים פחות?

• הוסף לסימניות
זה מה שכותב ד"ר רון יהב
לא אני כתבתי את זה, אני פשוט ציטטתי, אני לא בעד כל מה שכתוב שם, רק אמרתי שזה עוזר לדיאטה מנסיון שלי! לא יותר מזה. תמהתי על מה שכתבת, והבאתי אחד שכותב מעלות, לא יותר מזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שם אבל לא רואה במייל

אם אני ירשם עכשיו אני יקבל?
לא הבנתי, את ברשימה? ולא קבלת?
אם את שם, את לא צריכה להרשם שוב
אבל אולי המייל נפל לך בקידומי מכירות או משהו
קיבלתי :)
אפשר להעלות לפה לטובת אלו שלא רשומים?
@שירי כהן
אולי אני אעלה את זה פשוט כפוסט נפרד ואשים קישור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שתיה בזמן האכילה מנפחת!!!
מה גם שפריעה למערכת העיקול.
לשתות לפני או איזה שעה אחרי אפי' יותר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך עושים את זה?? האוכל נתקע לי בגרון
אם את מקפידה על שתייה וארוחות סדירות (פחות או יותר), במשך הזמן את לא תחושי צמא/רעב!
אני עושה את זה כבר תקופה, ירדתי כבר 5 ק"ג ב"ה, בואו נראה אם אמשיך להחזיק מעמד...
לבינתיים התעייפתי :(.

• הוסף לסימניות
אם את מקפידה על שתייה וארוחות סדירות (פחות או יותר), במשך הזמן את לא תחושי צמא/רעב!
אין לי סיכוי... מודה על כל יום שאני מספיקה לאכול צהריים נורמלי

• הוסף לסימניות
יש המון מאכלים ריקים כמו הגאנק פוד שזה באמת לא משביע
והגוף רעב כי הוא מרגיש שאת לא נותנת לו אוכל אמיתי
והוא באמת רעב
הדרך הטובה ביותר לאכול לאט וללעוס כמה שיותר
ולאכול עד שמתמלאים ואת מרגישה ממש שבעה
ולא כל פעם לדחוף עוד קצת ועוד קצת
כי המוח רעב ואז הוא משגע
לי מאד עזר מתוקל עם לימון ומים מעורבב שזה עוזר גם לעצירות
אבל גם מוריד את החשק למתוק בכיף
עם פעם הייתי אוכלת מלא שוקולד בלי יכולת להפסיק
עכשיו אני כבר אוכלת הרבה פחות

• הוסף לסימניות
אנחנו עברנו לדברים שעשויים מדברים מלאים כמו
פשוט שבעים יותר מהר.
אורז מלא
פסטה מלאה
לחם מלא
דגנים מלאים
וכו' וכו' זה ממש משביע וגם העיקול שלו בהרבה יותר טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה