- הוסף לסימניות
לא אני כתבתי את זה, אני פשוט ציטטתי, אני לא בעד כל מה שכתוב שם, רק אמרתי שזה עוזר לדיאטה מנסיון שלי! לא יותר מזה. תמהתי על מה שכתבת, והבאתי אחד שכותב מעלות, לא יותר מזה.זה מה שכותב ד"ר רון יהב
לא אני כתבתי את זה, אני פשוט ציטטתי, אני לא בעד כל מה שכתוב שם, רק אמרתי שזה עוזר לדיאטה מנסיון שלי! לא יותר מזה. תמהתי על מה שכתבת, והבאתי אחד שכותב מעלות, לא יותר מזה.זה מה שכותב ד"ר רון יהב
איפההבגללך כתבתי פוסט עכשיו![]()
לא הבנתי, את ברשימה? ולא קבלת?אני שם אבל לא רואה במייל
אם אני ירשם עכשיו אני יקבל?
אולי אני אעלה את זה פשוט כפוסט נפרד ואשים קישור
ע"פ הרב אסחייק, 20 דק' לפני הארוחה ושעתיים לאחריה.שתיה בזמן האכילה מנפחת!!!
מה גם שפריעה למערכת העיקול.
לשתות לפני או איזה שעה אחרי אפי' יותר.
איך עושים את זה?? האוכל נתקע לי בגרוןע"פ הרב אסחייק, 20 דק' לפני הארוחה ושעתיים לאחריה.
עשיתי לפני תקופה, לא חושבת שהיו הרבה שינויים מאז...בלת"ק
@מלכי בן חמו
ממליצה לך מאד לעשות בדיקת דם! עלולים להיות חסרים תזונתיים.
וכן, לפתוח את הבוקר עם 2 ביצים
עברת קורונה, לדוגמא-יכולים להיות שינויים הזויים.עשיתי לפני תקופה, לא חושבת שהיו הרבה שינויים מאז...
מבושלות או כחביתה.מבושלות? בשביל?
אם את מקפידה על שתייה וארוחות סדירות (פחות או יותר), במשך הזמן את לא תחושי צמא/רעב!איך עושים את זה?? האוכל נתקע לי בגרון
אין לי סיכוי... מודה על כל יום שאני מספיקה לאכול צהריים נורמליאם את מקפידה על שתייה וארוחות סדירות (פחות או יותר), במשך הזמן את לא תחושי צמא/רעב!
א. גם אני חשבתי כך.אין לי סיכוי... מודה על כל יום שאני מספיקה לאכול צהריים נורמלי
לועסים ולועסים לא עד שהאוכל נלעס היטב אלא עד שהוא פתאם נעלם מאליו.איך עושים את זה?? האוכל נתקע לי בגרון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים