דרוש מידע כל העדכונים על מתקפת הסייבר על פרוג!!!

כתבתי הודעה לפני ארבע דקות, נמחקה.

עכשיו השאלה שלי היא איך אדע אם זה הנהלת האתר או האיראנים.
כל ההודעות שציטטו או דיברו על ההודעה שהיתה משובל הברית נמחקו
גם הודעה שלי
שכתבתי השתלטו על ניק

הם השתלטו על שני ניקים -
ארכיטקטורה
ושובל הברי
מסכנים הניקים, ננעלו כל החומר שלהם והם צריכים להתחיל מהתחלה
אולי ישחררו את החסימה אחרי שיעבור האיום

בהצלחה, אתם חשובים לנו...
רק רציתי לשאול, בליל שישי השקעתי המון על כתיבת פוסט שימושי מאוד
האם יש לכם אפשרות לפרסם או לתת לי אותו ואני אפרסם?
זה חשוב לי
אם הגבת לאשכול קיים
משתמשים שעקבו אחרי האשכול הזה כנראה קיבלו הודעת אימייל עם פירסום הפוסט שלך
ואם תכתוב מה היה הנושא ובאיזה אשכול זה היה יתכן שאחד מהם יוכל להעביר לך את הפוסט הזה

כתבתי הודעה לפני ארבע דקות, נמחקה.

עכשיו השאלה שלי היא איך אדע אם זה הנהלת האתר או האיראנים.

באמת שואלת.
זה בודאי הנהלת האתר ולא שום איראנים
השאלה היא הסיבה האם כי היא נוגדת את כללי הפורום הרגילים, או כי הם חוששים שזה היה מההאקרים.
כתבת שם משהו שיכול להיות קשור להאקרים?

תחליפי סיסמה לאתר

זה בודאי הנהלת האתר ולא שום איראנים
השאלה היא הסיבה האם כי היא נוגדת את כללי הפורום הרגילים, או כי הם חוששים שזה היה מההאקרים.
כתבת שם משהו שיכול להיות קשור להאקרים?
ציטטתי תרגום שאחד הניקים העלה עם ההודעה בעברית של ההאקרים.

זה השתלטות או שהם יצרו ניק חדש בשם זה?
השתלטות
עשיתי חיפוש גוגל על השמות האלו ונראה שיש להם הרבה חומר בפורום וזה גם משתמשים מקצועיים
ומעניין ששניהם מפורום אדריכלות

מי שלא נכנס לקישורים או משהו כזה, יש סיבה להחליף סיסמא בחשבון גוגל?
אם הסיסמה שלך למייל היא כמו באתר אז יש חשש שהם ישתמשו בה כדי לקבל שליטה על חשבון המייל,
כל זה בהנחה שאכן יש להם את הסיסמה לפרוג

כנראה שיש להם.

@הכלבויניק
אשמח לדעת לאן פרצו/ניסוי לפרוץ
לאתר או לדאטא בייס
ואם לדאטא אז לאיזה
לאיירטייבל?
(שואל לא מסקרנות אלא מחשש)

ממליץ לכולם לשנות סיסמא ואולי אפילו לעשות כניסה באימות דו שלבי
הוכח כבר שיש להם סיסמאות של חלק מהמשתמשים
שיהיה בשורות טובות!
יש להם את הסיסמא לאתר, החלפתי, איך יהיה להם את הסיסמא לגוגל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה