כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

מעולה, תשאלי
אצלי יצא פער משמעותי בין מחשבון יוניק לסימולטור . מבירור שערכתי, עד כה הבנתי ששכר מורה מתחיל בממ"ד שחלק משעותיו "עולם ישן" מתחיל באזור 10,000. אצלינו זה בערך נגמר שם...
ההעלאה הייתה בהסכם שנחתם.
השנה היה מענק, חושבת שגם שנה שעברה. היו שביתות. דיברו על הורדה של ימי שישי...
צאי מתוך נקודת הנחה, שיש להם הסתדרות, ולנו אין...

מעולה, תשאלי
אצלי יצא פער משמעותי בין מחשבון יוניק לסימולטור . מבירור שערכתי, עד כה הבנתי ששכר מורה מתחיל בממ"ד שחלק משעותיו "עולם ישן" מתחיל באזור 10,000. אצלינו זה בערך נגמר שם...
ההעלאה הייתה בהסכם שנחתם.
השנה היה מענק, חושבת שגם שנה שעברה. היו שביתות. דיברו על הורדה של ימי שישי...
צאי מתוך נקודת הנחה, שיש להם הסתדרות, ולנו אין...
למה????
לי יצא מדויק

(מורה מתחיל בממד -זה לפי 100% משרה וכאן לא קיבלנו את האופציה)
יש לך נתונים ספצפיים במשרה?
זה מאד מענין אותי למצוא את החורים

על ז-ח הם כבר כותבים רשמי בדף תשובות שזה יסודי + פיצוי
בהתחלה הם לא העיזו להגיד את זה... מי ששאל קיבל התחמקויות

ועוד משהו שחשוב להדגיש
אכן, הבעיה קיימת בכל המדינה, בשונה מכל מדינה מערבית מדינת ישראל לא משקיעה בחינוך, לא נותנת את התקציבים הראויים, ולא מתגמלת את עו"ה.
התוצאות בשטח - אפס השכלה!:
תלמידים שלא עוברים מיצב, מה שממקם את מדינת ישראל בתחתית הרשימה...
סטודנטים ערביים במקצועות החשובים (יש להם הקלות..)
ומחסור של 10,000 מורים.
לכן, גם בממ"ד לא מתעשרים.... עוד כמה שקלים
אבל
על זה אנחנו מדברים..

שאלתי-אין שום מענק ולא שמעה על דבר כזה,
וכן גיסה נוספת בדרגה 2 מחנכת בכיתת חנ"מ ועם 100% משרה מקבלת בנטו 10500
זה נשמע לי מקביל מאד למה שהולך להיות, קחי בחשבון שאין 100% משרה ואולי לכן יש פער,
לא הבנתי מה הכוונה 'חלק משעותיו עולם ישן'
לא כולם שם מתחילים ב10000!

שאלתי-אין שום מענק ולא שמעה על דבר כזה,
וכן גיסה נוספת בדרגה 2 מחנכת בכיתת חנ"מ ועם 100% משרה מקבלת בנטו 10500
זה נשמע לי מקביל מאד למה שהולך להיות, קחי בחשבון שאין 100% משרה ואולי לכן יש פער,
זה!!!!!
10500 בנטו? זה קרוב ל12 ברוטו
ודרגה 2 היא דרגה נמוכה מאד למורה שמקבל המרה....

אם אכן זה משכורת גבוהה מאד שמורכבת כנראה מהתוספות של אופק ולא ממשכורת בסיס
בלי התוספות מורים אצלנו ב90% משרה בדרגה 7-20 שנות ותק
יגיעו לכזה שכר

את קולטת??!!!
ההבדל בין נטו לברוטו הוא בערך כמו ההעלאה שמבטיחים לך...
והדרגה של גיסתך נמוכה, דרגה של מורה מתחיל. וזה מה שאמרתי, מורה מתחיל בממ"ד שווה כמעט למורה עם ותק וגמולים.
ובקשר למענק, אשתדל לברר לך את זה. יכול להיות שזה בציבור הכללי ולא בממ"ד.
ואגב, 100% משרה שכוללים תפילה קרובים מאד ל90% אצלינו+ההכנה בבית.

התוספות של אופק או משכורת בסיס---
זה לא משנה לי איך הם לא נותנים לי את הכסף שמגיע לי.
בשורה תחתונה- בממ"ד מתחילים איפה שאצלינו מסיימים.
יכול להיות שזה ע"י שלא נותנים לך את הריכוז, אלא לסגנית... או לבת שלה... אבל אני עושה את העבודה!! מה שבממ"ד לא קורה!!!
ועוד כל מיני מרעין בישין...

הכנסתי עכשיו נתונים דומים לשלה בסימולטור (וותק, אחוזי משרה, גמול חינוך) מלבד הגמולים שלא היה לה אבל היא כבר כמה שנין עוה שפ"מ... ויצא דומה להפליא.
מסכימה לגבי שעות התפילה ואולי גם כמה דברים נוספים אבל לא פערים גדולים כ"כ בשכר כמו שאת טוענת.

מחנכות אצלנו בבי"ס קיבלו בסימולטור פערים של 3000 ש"ח ויותר והיו דווקא מעודדות.

וכן במשרד החינוך מורה מתחיל נדרש לשנתיים סטאז' עם מדריכה וכו'
גיסתי בדרגה 1 לפני העלאה ל-2, מורה לאנגלית עם 97% משרה ומקבלת בנטו 7200
סתם לדוגמא.

הכנסתי עכשיו נתונים דומים לשלה בסימולטור (וותק, אחוזי משרה, גמול חינוך) מלבד הגמולים שלא היה לה אבל היא כבר כמה שנין עוה שפ"מ... ויצא דומה להפליא.
מסכימה לגבי שעות התפילה ואולי גם כמה דברים נוספים אבל לא פערים גדולים כ"כ בשכר כמו שאת טוענת.
התוספות של אופק או משכורת בסיס---
זה לא משנה לי איך הם לא נותנים לי את הכסף שמגיע לי.
בשורה תחתונה- בממ"ד מתחילים איפה שאצלינו מסיימים.
יכול להיות שזה ע"י שלא נותנים לך את הריכוז, אלא לסגנית... או לבת שלה... אבל אני עושה את העבודה!! מה שבממ"ד לא קורה!!!
ועוד כל מיני מרעין בישין...
מחנכות אצלנו בבי"ס קיבלו בסימולטור פערים של 3000 ש"ח ויותר והיו דווקא מעודדות.
בז'ח'???
מורות עם עם מלא תפקידים ??
הם בדקו את שניהם בברוטו??
דבר כזה הוא די נדיר, זה מורה שבשנה שעברה היה לה את גמול פיצול, מלא שעות בז'ח', מורה למקצועות העברית
והשנה היא הוסיפה חינוך
רק להן זה אמור לצאת כך

לא ז-ח ולא גמול פיצול אבל כן מחנכות עם תפקידים.
אולי יש כאלו שיותר נופלים בין הכסאות...

זה!!!!!
10500 בנטו? זה קרוב ל12 ברוטו
ודרגה 2 היא דרגה נמוכה מאד למורה שמקבל המרה....

אם אכן זה משכורת גבוהה מאד שמורכבת כנראה מהתוספות של אופק ולא ממשכורת בסיס
בלי התוספות מורים אצלנו ב90% משרה בדרגה 7-20 שנות ותק
יגיעו לכזה שכר
כי זה כולל תוספת חינוך ובנוסף תוספת חינוך מיוחד (שזה תוספת של 24 אחוז )פלוס נסיעות פלוס תוספת מעונות

אין שום דבר מיוחד בממ"ד

מנהלות בבי"ס חינוה"ע קיבלו היום הנחיות לסימולטור וכן הודעה שהיום/ מחר יגיע שו"ת מכל השאלות שהתקבלו ע"י המנהלות והמפקחות, התשובות יהיו מגובות ע"י המשפטנים של חנוה"ע או מבוססים על מסמכים של משרד החינוך.
נקווה שיהיו כמה שאלות שיתבהרו.
אם המסמך יגיע אלי אצרף בל"נ.
נו........ אנו מחכים לסימולטור..........

למי ששאל האם מנהלים יכולים להכניס מורה לכיתה במקום שהייה /פרטני....
1694182763647.png

הנה הסימולטור
מצאו את ההבדלים בינו למחשבון יוניק

קבצים מצורפים

• חישוב שכר משולב באופק חדש.xlsx
    KB 497.3 · צפיות: 71

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה