זה גם...ולקחת בחשבון ברצינות גמורה ששנה הבאה יש לחפש עבודה אחרת...
גם אדריכלית שתתבע את הבוס תמצא את עצמה בחוץ בתירוץ כזה או אחר.זה גם...
תמיד אפשר לעבור למגזר של האדריכלים...
אבל השיקול הראשון, זה מה מותר ומה אסור.
ככל שידוע לי זה טעות, כיון שכל הרעיון בתביעה ייצוגית זהו שאחד תובע עבור קבוצה גדולה בלי שכל אחד יזדקק לתבוע בעצמו, כל שאין שום עניין שכל אחד יתבע באופן אישי, כיון שבמידה ויפסק שיש לשם למורות רטרו כולם יקבלו את הכסף חזרה וזה יהיה באחריות של החינו"ע לשלם לכולם בפיקוח של התובע.וכמו כן לפי הסבירות רק עובדי הוראה שיתבעו יתוגמלו כפי המתואר בכתבה לעיל כ3000 השאר לא
הלוואי וזה נכון אבל זה נשמע רחוק מהמציאות שהאוצר ישלם מאות מליוני שח עבור עובדים שלא הגישו או שלא חתמו על תביעה אלא כפי שצייינה החשבת "ככל שידרש בבית משפט" למיטב הבנתי קשה להאמין שיפסוק בית המשפט לשלם לכלל עובדי הוראהככל שידוע לי זה טעות, כיון שכל הרעיון בתביעה ייצוגית זהו שאחד תובע עבור קבוצה גדולה בלי שכל אחד יזדקק לתבוע בעצמו, כל שאין שום עניין שכל אחד יתבע באופן אישי, כיון שבמידה ויפסק שיש לשם למורות רטרו כולם יקבלו את הכסף חזרה וזה יהיה באחריות של החינו"ע לשלם לכולם בפיקוח של התובע.
כנראה שהמציאות עולה על כל דמיוןהלוואי וזה נכון אבל זה נשמע רחוק מהמציאות שהאוצר ישלם מאות מליוני שח עבור עובדים שלא הגישו או שלא חתמו על תביעה אלא כפי שצייינה החשבת "ככל שידרש בבית משפט" למיטב הבנתי קשה להאמין שיפסוק בית המשפט לשלם לכלל עובדי הוראה
1. זה קצת הזוי מה שאתה כותב שאלת עורך דין למה לא לשאול רב רציני אתה יכול לשאול גם רב שמקל בעניין, אבל תשאל רב רציני שמתעסק בחו"מ. וגם שאתה שואל א"א להשוות בין שאלה לשאלה, כי שונה הפליייה של פנסיה למשל לשעת תפילה שסוכם עם המורות לפני העבודה שהם עובדים בהתנדבות עדיין יתכן שמותר אבל אחרי שתשאל רב רציני.אני בעצמי שאלתי עורך דין חרדי בענין התביעה של הרשת אם אפשר לתבוע בבית משפט ?וענה לי שמותר לכתחילה בהיות שדיני עבודה בדין תורה כפופים לחקי המדינה ומעשים שבכל יום יעידו
וכמו כן שישבתי עם עורך הדין ירון קטן אמר לי אותם מילים והוא בעצנו התייעץ על כך עם גדולי ישראל
חבל שלא שאלת את השופט עצמו מה דעתו "התורנית".אני בעצמי שאלתי עורך דין חרדי בענין התביעה של הרשת אם אפשר לתבוע בבית משפט ?וענה לי שמותר לכתחילה בהיות שדיני עבודה בדין תורה כפופים לחקי המדינה ומעשים שבכל יום יעידו
וכמו כן שישבתי עם עורך הדין ירון קטן אמר לי אותם מילים והוא בעצנו התייעץ על כך עם גדולי ישראל
צעדת כמה צעדים קדימהחבל שלא שאלת את השופט עצמו מה דעתו "התורנית".
אז אני בטוח שבגלל שהוא ירא שמים שלבן שלך יש דלקת אתה הולך אליו, כי הוא ירא שמיםצעדת כמה צעדים קדימה
"במקרה" העו"ד שכן שלי והוא ירא שמים מרבים
אז בקיצור: שאלת שכן ירא שמיים, במקום רב מוסמך. נניח לזה.צעדת כמה צעדים קדימה
"במקרה" העו"ד שכן שלי והוא ירא שמים מרבים
הרב גפני ענה לי היום במייל לאחר ששלחתי לו את ההודעה הזו, שצריך סייעתא דשמיא מה לאשר ומה לדחות, והוא ימשיך להאבק בעז"ה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים