כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

דוד חכם: מנכ״ל ש״ס השר חיים ביטון מכריז בועידת ש״ס השנתית - ״בהוראת יו״ר ש״ס אריה דרעי אנחנו לא הפסקנו לרגע ולא נפסיק לפעול עד שיהיה אופק חדש בחרדי! אני מודיע לכם ושיהיה ברור - יהיה אופק חדש. אנחנו ניאבק על זה בסיעתא דשמיא לתקן את האפלייה״.

דוד חכם: מנכ״ל ש״ס השר חיים ביטון מכריז בועידת ש״ס השנתית - ״בהוראת יו״ר ש״ס אריה דרעי אנחנו לא הפסקנו לרגע ולא נפסיק לפעול עד שיהיה אופק חדש בחרדי! אני מודיע לכם ושיהיה ברור - יהיה אופק חדש. אנחנו ניאבק על זה בסיעתא דשמיא לתקן את האפלייה״.

שבוע טוב.

לידיעת כל מי שחשב שהולכים לחזור לעולם הישן ובראשון לחודש לקבל רטרו מתחילת שנה"ל, על פי השמועות הרשת חזרה בה בטענות שונות ומשונות וכעת המצב יישאר אותו דבר.

ולהשם הישועה.

שבוע טוב.

לידיעת כל מי שחשב שהולכים לחזור לעולם הישן ובראשון לחודש לקבל רטרו מתחילת שנה"ל, על פי השמועות הרשת חזרה בה בטענות שונות ומשונות וכעת המצב יישאר אותו דבר.

ולהשם הישועה.
כלומר שבבני יוסף עובדים לפי מערכת אופק עדיין?

1737315578849.png

גפני בישיבת הסיעה: צריך להודיע שלא נצביע יחד עם הקואליציה עד שהאוצר לא יסדיר את התקציב של אופק חדש (תקציב לחינוך ועובדי ההוראה החרדים). אחרים ביהדות התורה אמרו שכדאי לתת לזה עוד שבוע לראות איך מתקדם. (אטינגר)

לא מצליחה להבין איך הנושא עוד לא צף.
מי שיכול להחכים, אשמח...
בשנה שעברה לא קיבלנו משכורות לא של עולם ישן (חסר בערך 1000 שח ) ולא אופק חדש.
מישהו מתכוון להחזיר את הכסף הזה?
לגבי השנה כנ”ל

גפני בישיבת הסיעה: צריך להודיע שלא נצביע יחד עם הקואליציה עד שהאוצר לא יסדיר את התקציב של אופק חדש (תקציב לחינוך ועובדי ההוראה החרדים). אחרים ביהדות התורה אמרו שכדאי לתת לזה עוד שבוע לראות איך מתקדם. (אטינגר)
באיזה הצבעה מדובר?
היה כמה פעמים שאיים ובסוף כן הצביע

מקווה שזה האשכול הנכון
אם אני מעדכן עכשיו וותק של כמה שנים אחורה וגם מצטרף לאופק חדש האם יחשב לי הוותק אפילו שלא עדכנתי במרץ הקודם
תודה רבה

מהדורת הבוקר | מרדכי הלפרין לחכם ב'קול חי': בצעד דרמטי, משה גפני מציע להצביע נגד תקציב המדינה בגלל שאין את 'אופק חדש'. "פקידי האוצר לא מאפשרים להעביר את הכסף בגלל אנטישמיות!" תקף אמש בסיעה.

גפני גם שיתף בתסכול שלו: "אני כל הזמן צריך לאיים על האוצר, לא אעלה לכם בוועדה דברים שתרצו - אם לא תתנו את מה שאנחנו רוצים"

מהדורת הבוקר | מרדכי הלפרין לחכם ב'קול חי': בצעד דרמטי, משה גפני מציע להצביע נגד תקציב המדינה בגלל שאין את 'אופק חדש'. "פקידי האוצר לא מאפשרים להעביר את הכסף בגלל אנטישמיות!" תקף אמש בסיעה.

גפני גם שיתף בתסכול שלו: "אני כל הזמן צריך לאיים על האוצר, לא אעלה לכם בוועדה דברים שתרצו - אם לא תתנו את מה שאנחנו רוצים"
אל תאמין לו הוא יצביע כמו ילד טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה