כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

לי ולחברותיי נכנס סכום מופחת (עובדות בכיתות מקדמות), בחינוך העצמאי טענו שקיזזו לנו את כל ההשלמה למינימום
עוד משהי נתקלה בזה?

גם אצלנו עובדי החינוך המיוחד בחינוך העצמאי דיווחו ,שלא רק שלא קיבלו יותר בגלל דמי הבראה אלא קיבלו פחות מכל חודש .
נשמח למי שביכולתו לברור העניין

למורות החינוך המיוחד היה ניכוי רטרואקטיבי של התוספת מינימום שקיבלו - התברר שבטעות
בחודשים ינואר- יוני
:(

הקיצוץ בגין המלחמה,
מורה שיש לו תוספת מינימום, האם הפער אמור להיות מוחזר בתוספת הנ"ל ?
מישהו יודע מה אמור להיות, וכן מה קורה בפועל במשה"ח בכגון זה
תודה רבה

הקיצוץ בגין המלחמה,
מורה שיש לו תוספת מינימום, האם הפער אמור להיות מוחזר בתוספת הנ"ל ?
מישהו יודע מה אמור להיות, וכן מה קורה בפועל במשה"ח בכגון זה
תודה רבה
לא אמור להיות מוחזר.
(אמנם התופת מינימום עלתה בחודש 4 בכ 300-400 ש"ח עקב העליה בשכר המינימום, אבל במקביל יש ירידה (בלי קשר) של הקיצוץ ע"ס 3.3%.
זה נכון גם למי שמקבל תוספת מינימום

ראיתי כתבה השבוע שחסרים בחינוך הכללי כ6000 עובדי הוראה.אולי כדאי לברר

אחרי כל הבלגן התקשורתי על החרדים בענין זה כמעט ואין שום סיכוי לקבל את התקציבים הללו שאגב מוגדרים ככסף קואליציוני ולא נכנס לבסיס התקציב כך שאם יהיה בחירות ולא נהיה בפנים... וכל זה בלי לחשבן את כל הסיבוכים של החינוך העצמי עם הרשויות וכאחד שקצת יודע קרא מבין עד כמה זה חסר סיכוי. והאמת בסוף אפשר לומר שעדיך שלא לקבל כדי לא ליכנס מדי בתוך משרד החינוך שהרי כולנו רוצים חינוך עצמאי ולא..

ראיתי כתבה השבוע שחסרים בחינוך הכללי כ6000 עובדי הוראה.אולי כדאי לברר
ולהבדיל, בחינוך העצמאי הבנתי שנסגרו 6 בתי ספר!! ומחויבים להם לפני כל שיבוץ ותקנים חדשים. אז מורות שהמתינו בסבלנות לתקנים חדשים בצער רב, יאלצו להמתין בסבלנות אם באזור מגוריהם יש מוסד שנסגר....

אם אני נכנס בתחילת שנת הלימודים לאופק חדש, האם יש משמעות לגמולים שצברתי אחרי מרץ בשנה קודמת?

מה הכוונה שנת הכניסה? אני נכנס בספטמבר הקרוב, זה מחושב לפי 12/24 או 12/25
אני כמובן מדבר על החישוב להמרה
תודה רבה

איך אפשר לחשב לפי חודש שעדיין לא היה? איך הם יודעים באמצע שנה מה יהיה בסופה?
לפי חיפוש בגוגל זה נראה מחושב לפי מרץ הקודם, האם זה נכון?

איך אפשר לחשב לפי חודש שעדיין לא היה? איך הם יודעים באמצע שנה מה יהיה בסופה?
לפי חיפוש בגוגל זה נראה מחושב לפי מרץ הקודם, האם זה נכון?
בעיקרון מחושב לפי מרץ שקדם לכניסה לאופק (במעבר במוכש"ר עצמו, או במשרד החינוך עצמו, אם המעבר הוא ממוכש"ר למשרד החינוך חודש ההמרה הוא 9 {חודש הכניסה לאופק}).
אבל לפי הידוע לי אם נצבר גמולים לפני סוף השנה הלועזית שבוצעה ניתן לעדכן שהתווספו גמולים ולדרוש המרה חוזרת.

בעיקרון מחושב לפי מרץ שקדם לכניסה לאופק (במעבר במוכש"ר עצמו, או במשרד החינוך עצמו, אם המעבר הוא ממוכש"ר למשרד החינוך חודש ההמרה הוא 9 {חודש הכניסה לאופק}).
אבל לפי הידוע לי אם נצבר גמולים לפני סוף השנה הלועזית שבוצעה ניתן לעדכן שהתווספו גמולים ולדרוש המרה חוזרת.
תודה רבה!
ואיך מחושב אם ההמרה ממשרד החינוך טרום רפורמה?
אשמח אם יש עוד מישהו שיודע אם מחשבים גמולים עד סוף שנה? י @טילון @יועץ ארגוני פדגוגי

משהוא משונה
חשבתי שהמדינה הרימה ידים
אך השופט גרוסקופף כותב דברים אחרים

1753357347083.png

קודם כל, הוא טועה, סעיף 7 זה אופק חדש ולא גפ"ן,
גפ"ן זה בהמשך המסמך
אך למעשה מה הכוונה כאן. שאין יאוש???

השבוע פורסם בהארץ שבית המשפט פסק לחינוך העצמאי לשלם סך 4.5 מליון שח לעובדי הוראה שנגבו מהם תרומה שלא כדין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה