- הוסף לסימניות
- #7,421
הקיצוץ סודר?התלושים עלו באתר של בני יוסף
יש מכתב חדש מהמנכ''ל?
הקיצוץ סודר?התלושים עלו באתר של בני יוסף
מישהוא יודע מה קורה עם זה?והבראה?
לא אמור להיות מוחזר.הקיצוץ בגין המלחמה,
מורה שיש לו תוספת מינימום, האם הפער אמור להיות מוחזר בתוספת הנ"ל ?
מישהו יודע מה אמור להיות, וכן מה קורה בפועל במשה"ח בכגון זה
תודה רבה
ולהבדיל, בחינוך העצמאי הבנתי שנסגרו 6 בתי ספר!! ומחויבים להם לפני כל שיבוץ ותקנים חדשים. אז מורות שהמתינו בסבלנות לתקנים חדשים בצער רב, יאלצו להמתין בסבלנות אם באזור מגוריהם יש מוסד שנסגר....ראיתי כתבה השבוע שחסרים בחינוך הכללי כ6000 עובדי הוראה.אולי כדאי לברר
ככל הידוע לי עד סוף חודש 12 של שנת הכניסה נחשב.אם אני נכנס בתחילת שנת הלימודים לאופק חדש, האם יש משמעות לגמולים שצברתי אחרי מרץ בשנה קודמת?
מה הכוונה שנת הכניסה? אני נכנס בספטמבר הקרוב, זה מחושב לפי 12/24 או 12/25ככל הידוע לי עד סוף חודש 12 של שנת הכניסה נחשב.
12/25מה הכוונה שנת הכניסה? אני נכנס בספטמבר הקרוב, זה מחושב לפי 12/24 או 12/25
אני כמובן מדבר על החישוב להמרה
תודה רבה
מה הכוונה שנת הכניסה? אני נכנס בספטמבר הקרוב, זה מחושב לפי 12/24 או 12/25
אני כמובן מדבר על החישוב להמרה
תודה רבה
איך אפשר לחשב לפי חודש שעדיין לא היה? איך הם יודעים באמצע שנה מה יהיה בסופה?12/25
בעיקרון מחושב לפי מרץ שקדם לכניסה לאופק (במעבר במוכש"ר עצמו, או במשרד החינוך עצמו, אם המעבר הוא ממוכש"ר למשרד החינוך חודש ההמרה הוא 9 {חודש הכניסה לאופק}).איך אפשר לחשב לפי חודש שעדיין לא היה? איך הם יודעים באמצע שנה מה יהיה בסופה?
לפי חיפוש בגוגל זה נראה מחושב לפי מרץ הקודם, האם זה נכון?
תודה רבה!בעיקרון מחושב לפי מרץ שקדם לכניסה לאופק (במעבר במוכש"ר עצמו, או במשרד החינוך עצמו, אם המעבר הוא ממוכש"ר למשרד החינוך חודש ההמרה הוא 9 {חודש הכניסה לאופק}).
אבל לפי הידוע לי אם נצבר גמולים לפני סוף השנה הלועזית שבוצעה ניתן לעדכן שהתווספו גמולים ולדרוש המרה חוזרת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים