- הוסף לסימניות
מה דעתכם?
צפה בקובץ המצורף 192832
צפה בקובץ המצורף 192832
אשמח אם תפרטי יותר. מה שיש כאן המודעה שאולי לא רואים כאן בגלל האיכות הגרועה זה שהמילים 'לא ידעתי' מורכבות מכל מיני הלכות שלא ממש ידועות לנו, למשל: לא ידעתי שאסור להודות למלווה, לא ידעתי שאסור לפתוח חלון באופן שניתן יהיה לראות לבית השכן וכד'...נכתב ע"י YG&K;1250777:מירי הרעיון ממש חמוד
אבל אני מרגישה שצריך ממש יותר חזק יותר עוצמתי
תודה.נכתב ע"י DESIGNIK;1250783:לדעתי מקסים!!!
אגב הרקע מאחור של הפרחים הוא קשור למאורות?
מה הסגנון שלהם? אשמח לשמוענכתב ע"י דני;1250878:מודעה מקסימה, ביצוע ממש מוצלח, קצת שונה מהסגנון שלהם, לא כדי להיצמד לסגנון המוכר ?
נכתב ע"י sm05276;1250967:אשמח אם תפרטי יותר. מה שיש כאן המודעה שאולי לא רואים כאן בגלל האיכות הגרועה זה שהמילים 'לא ידעתי' מורכבות מכל מיני הלכות שלא ממש ידועות לנו, למשל: לא ידעתי שאסור להודות למלווה, לא ידעתי שאסור לפתוח חלון באופן שניתן יהיה לראות לבית השכן וכד'...
(מקווה שלא רק אני לא ידעתי...)
הרעיון מאד מובן והוא גימיק נחמד מאד
אבל אני מרגישה שהמילים האלה צריכות להיות יותר ברורות יותר עוצמתיות , כי הקונספט של הספר הלכות הוא מדהים( אל תתפסו אותי על קונספט לספר הלכה) אז צריך שהוא יותר ידבר , יצעק .
תחשבי שגם מדובר לקהל יעד גברי שכלי יותר , פחות מדבר אילו גימיק יפים זה לא מה שיצעק אילו
זו דעתי הקטנה
אבל אני סומכת עליך את ענקית!
נכתב ע"י אסתר10;1251180:מקסים.
את הנקודות בבודי טקסט הייתי משנה ללבן ופשוט.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים