כללי כל מה שלא ידעתם...

• הוסף לסימניות
מירי הרעיון ממש חמוד
אבל אני מרגישה שצריך ממש יותר חזק יותר עוצמתי

• הוסף לסימניות
לדעתי מקסים!!!
אגב הרקע מאחור של הפרחים הוא קשור למאורות?

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה, ביצוע ממש מוצלח, קצת שונה מהסגנון שלהם, לא כדי להיצמד לסגנון המוכר ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1250777:
מירי הרעיון ממש חמוד
אבל אני מרגישה שצריך ממש יותר חזק יותר עוצמתי
אשמח אם תפרטי יותר. מה שיש כאן המודעה שאולי לא רואים כאן בגלל האיכות הגרועה זה שהמילים 'לא ידעתי' מורכבות מכל מיני הלכות שלא ממש ידועות לנו, למשל: לא ידעתי שאסור להודות למלווה, לא ידעתי שאסור לפתוח חלון באופן שניתן יהיה לראות לבית השכן וכד'...
(מקווה שלא רק אני לא ידעתי;)...)

נכתב ע"י DESIGNIK;1250783:
לדעתי מקסים!!!
אגב הרקע מאחור של הפרחים הוא קשור למאורות?
תודה.
הרקע ממש לא קשור למאורות, השתמשתי אתו לכל הפרסומות של הספר הזה, משהו ווקטורי חינמי כמדומני (על המסך זה נראה בולט, בכוונה הבהרתי את זה כי בפרסומות הקודמות שזה היה יותר כהה ממש לא ראו את הטקסטורה ברקע)

נכתב ע"י דני;1250878:
מודעה מקסימה, ביצוע ממש מוצלח, קצת שונה מהסגנון שלהם, לא כדי להיצמד לסגנון המוכר ?
מה הסגנון שלהם? אשמח לשמוע
הגריד הזה הולך עם הספר שלהם מאורות ההלכה, בכל הכרכים שיצאו עד עכשיו (למעט הראשון, שעוד לא נעשה אצלי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1250967:
אשמח אם תפרטי יותר. מה שיש כאן המודעה שאולי לא רואים כאן בגלל האיכות הגרועה זה שהמילים 'לא ידעתי' מורכבות מכל מיני הלכות שלא ממש ידועות לנו, למשל: לא ידעתי שאסור להודות למלווה, לא ידעתי שאסור לפתוח חלון באופן שניתן יהיה לראות לבית השכן וכד'...
(מקווה שלא רק אני לא ידעתי;)...)

הרעיון מאד מובן והוא גימיק נחמד מאד
אבל אני מרגישה שהמילים האלה צריכות להיות יותר ברורות יותר עוצמתיות , כי הקונספט של הספר הלכות הוא מדהים( אל תתפסו אותי על קונספט לספר הלכה) אז צריך שהוא יותר ידבר , יצעק .
תחשבי שגם מדובר לקהל יעד גברי שכלי יותר , פחות מדבר אילו גימיק יפים זה לא מה שיצעק אילו
זו דעתי הקטנה
אבל אני סומכת עליך את ענקית!

• הוסף לסימניות
לדעתי מיוחד!
המילים לא ידעתי, מצד אחד יש בהם משהו לא יציב, מזכיר בהחלט חוסר ידיעה,
מצד שני, הן מורכבות ממשפטים. זה מחזק מאד את המסר!

• הוסף לסימניות
מקסים.
את הנקודות בבודי טקסט הייתי משנה ללבן ופשוט.

• הוסף לסימניות
תודה גיטי.
ת'אמת שהלקוח כבר אישר את זה. וזה אחרי שעשיתי לו סקיצה לגמרי שונה יותר בכיוון החזק שדיברת והוא לא היה מרוצה, אני אשלח לך במייל סתם שתגידי מה את אומרת;)

• הוסף לסימניות
:rolleyes:מעולה העיקר שהלקוח מרוצה!
מחכה שתלחי לי
וסתם יש לי דיבור איתך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1251180:
מקסים.
את הנקודות בבודי טקסט הייתי משנה ללבן ופשוט.

את מתכוונת לאייקונים האלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה