תח"צ כל מה שקשור בתחבורה מודיעין עילית!

• הוסף לסימניות
. גם אני מסכימה עם ההמלצה שמלא קווים שמגיעים למסוף צריכים להמשיך את המסלול ישר עד גן הדסים( לפחות ) ,
זה עוזר לעוד המון אנשים ולא מוסיף פקקים בעיר .
מצטרפת זה מועיל לגן הדסים ק"ס וברכפלד חוץ מזה שמשם באמת כבר אפשר להגיע לכל מקום בעיר
אגב דבר שחייב שיפור שכל אוטובוס לא צריך ליסוע את כל העיר בשביל מה כל הטרטרת הזאת לדוג' קו 1 2 3 5 (זה הקוים שאני מכירה....משערת שהמצב זהה בכל הקווים) מה קורה למה אני צריכה להסתובב בכל אפריקה בשביל להגיע למרחק של 4 תחנות למה אני לא יכולה לעלות לאוטובוס ושזה יקצר לי את הדרך זה ממש מרגיז
דבר נוסף זה שקוים יביאו נהגים נורמאלים מה זה הדבר הזה שבבקרים ממש בתדירות גבוהה נהג אחד באמצע הדרך מוריד את כולם כי עמוס לו מידי והוא התעצבן או שנהג סוגר על אנשים תדלת וזה אנחנו מדברים על אלה שעשו טובה ועצרו

• הוסף לסימניות
עדכון !
תושבים יקרים,

שמחים להודיע כי עבודות הפיתוח בכיכר אבני נזר /חפץ חיים
הסתיימו מוקדם מהמתוכנן
לאחר שהקבלן התאמץ במיוחד, לבקשתנו, להקטין את הסבל לתושבים .

הכביש נפתח לתנועה
האוטובוסים חזרו למסלולם הרגיל

תודה על ההבנה והסבלנות​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה