- הוסף לסימניות
- #4,641
אתם כותבים על איזון אקטוארי.אין בזה כללים
תלוי כמה תביעות היו.
אבל יש גם את עלות הביטוח.
אתם כותבים על איזון אקטוארי.אין בזה כללים
תלוי כמה תביעות היו.
צודקיםאתם כותבים על איזון אקטוארי.
אבל יש גם את עלות הביטוח.
למשל אחוזי ההפרשה ודמי הניהול.אז מה לא היה מדויק בסימולציה הראשונה?
כמה אחוזים מופרש?למשל אחוזי ההפרשה ודמי הניהול.
תגמולים: בדר"כ 6% מהעובד, ו6.5% מהמעסיק.כמה אחוזים מופרש?
אשמח לעזרה
כרגע בפנסיה יש לי
1 מהפקדה
0.22 מצבירה
מציעים לי
1.5 מהפקדה
0.15 מצבירה
יש כרגע בצבירה 60K
הפקדה חודשית של 1300 בערך
מה עדיף
תודה רבהלפי חישוב של 10% שנתי, עלות כוללת בשנה הראשונה
סה"כ דמי ניהול בהצעה 1 - 310 ש"ח
סה"כ דמי ניהול בהצעה 2 - 339 ש"ח
לפי חישוב של 4.38% שנתי, עלות כוללת בשנה הראשונה
סה"כ דמי ניהול בהצעה 1 - 306 ש"ח
סה"כ דמי ניהול בהצעה 2 - 336 ש"ח
ע"פ החישוב בהתאם לסכום וההפקדה החודשית.
נכון לעכשיו ההצעה הראשונה יותר טובה עבורכם,
ההצעה השניה תהיה טובה עבורכם בעוד כשנתיים וחצי ,
---
אקסל חלטורה שבניתי-תודה רבה
איך עושים את החישוב
תודהאקסל חלטורה שבניתי-
בהצלחה!
כן.בוקר טוב
כספי הפנסיה שלי נמצאים בחברת מנורה
אני רוצה עכשיו להעביר את זה למסלול S&P אבל כשר
האם ידוע לכם אם זה כשר?
צפה בקובץ המצורף 1894537
הם בסדר.
זה סה"כ נגזר מדמי הניהול וממסלול ההשקעה שבחרתם.וכן עלות?
צפה בקובץ המצורף 1894558
איזה חברה נותנת יותר זול?הם בסדר.
לא יקרים ולא הכי זולים.
זה סה"כ נגזר מדמי הניהול וממסלול ההשקעה שבחרתם.
הכל תלוי בנתונים הספציפיים שלך.איזה חברה נותנת יותר זול?
אז כידוע אני -שאלה
למקצועי בלבד - השקעות R הון וכול הכותבים המקצועיים כאו
בעקבות הפרסום הרב והחשיפה הרבה במגזר למסלולי מדדים כגוןSNP500
אין ספק שמי שמתחיל עכשיו קרן השתלמות - קרן פנסיה לטווח ארוך זה מסלול מומלץ ואין צורך להאריך,
אבל האם אתם באמת חושבים שזה נכון להמליץ לאנשים בגיל הביניים 45-50 שיש להם כ300000 ש"ח במסלול סולידי
שאגב נתן לא רע בשנתיים האחרונות,
לעבור עכשיו לסנופי כשלכל בר דעת שמבין קצת בבורסה הוא מתוח מאד ויש סיכון לא קטן לפיצוץ/תיקון בבועת הAI
שיכול להביא קריסה של אפי' 30%
נכון בסוף זה יתקן את עצמו אבל הוכח שהטבע האנשי של רוב הציבור הוא לברוח מהשוק אחרי הפסד
חוששני שזה מסוכן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים