- הוסף לסימניות
- #4,921
לזכרוני לא ישירות. כלומר, אתה לוקח את הקרן השתלמות ומפקיד אותה דרך תיקון 190 או קופגל''ה לקרן מחלקת קצבה ואז זה קצבה מוכרת.ואם יהיה לה קרן השתלמות שהיא תהפוך לקיצבה חודשית יהיה על זה מיסוי או שזה פטור לגמרי?
תודה
לזכרוני לא ישירות. כלומר, אתה לוקח את הקרן השתלמות ומפקיד אותה דרך תיקון 190 או קופגל''ה לקרן מחלקת קצבה ואז זה קצבה מוכרת.ואם יהיה לה קרן השתלמות שהיא תהפוך לקיצבה חודשית יהיה על זה מיסוי או שזה פטור לגמרי?
תודה
קרן השתלמות זה ללא קשר לקצבה חודשית, אלא אך ורק תלוי בסכום ההפקדה השנתית.ואם יהיה לה קרן השתלמות שהיא תהפוך לקיצבה חודשית יהיה על זה מיסוי או שזה פטור לגמרי?
תודה
מה שאני מכיר זה מגדל, דרך 'ישירים', העלו כאן לאחרונה מייל שלה oryab migdal.co.ilאשמח לעזרה
אני מעוניינת להעביר את הפנסיה שלי לS&P יש למישהו מושג איפה הכי זול מבחינת דמי ניהול והמסתעף
אודה לכל עזרה
סוכן שעובד במגדל.אם אני מבין נכון זה לא סוכן ביטוח אלא עובד של מגדל
ולעניננו, לא הוא מי שיעזור בקרות מקרה ביטוח.סוכן שעובד במגדל.
אני לא יודעת על הסוכן הספציפי, אבל גם סוכן שעובד בחברה יכול להיות מעולה בעזרה שהוא נותן בכזה מקרה, וגם סוכן חיצוני יכול להיות מזעזע בעזרה שהוא [לא] נותן בכזה מקרה.ולעניננו, לא הוא מי שיעזור בקרות מקרה ביטוח.
עם החלק השני אני מתחבר.אני לא יודעת על הסוכן הספציפי, אבל גם סוכן שעובד בחברה יכול להיות מעולה בעזרה שהוא נותן בכזה מקרה, וגם סוכן חיצוני יכול להיות מזעזע בעזרה שהוא [לא] נותן בכזה מקרה.
הכל יכול להיות.אני לא יודעת על הסוכן הספציפי, אבל גם סוכן שעובד בחברה יכול להיות מעולה בעזרה שהוא נותן בכזה מקרה, וגם סוכן חיצוני יכול להיות מזעזע בעזרה שהוא [לא] נותן בכזה מקרה.
לא רק לא מפסיד אלא זה מוסיף לו יוקרה ולקוחות.לעומת זאת סוכן חיצוני טוב ואמין, בהחלט יכול לתת סיוע כי בסופו של דבר הוא לא מפסיד באופן ישיר כאשר התביעה מתקבלת.
בתאוריה זה אולי נכון, אבל זאת המציאות שאני מכירה, ואני בתחום כבר הרבה שנים.הכל יכול להיות.
אבל מבחינת מערכת התמריצים, לסוכן שעובד בחברה אין מוטיבציה לעזור למבוטח לאישור תביעות נגד המעסיק שלו בעצמו. זה כאילו אוסם תמנה אדם שיעזור לכל מי שיתבע אותה על מזון מקולקל, ניתן להבין בקלות כי מדובר בניגוד אינטרסים.
לעומת זאת סוכן חיצוני טוב ואמין, בהחלט יכול לתת סיוע כי בסופו של דבר הוא לא מפסיד באופן ישיר כאשר התביעה מתקבלת.
ובמקרה הצורך שיש מקרה ביטוחי שלא מסתדרים לבד, תמיד יהיה אפשר להיעזר בסוכן כזה או מישהו מקצועי אחר ואפי' בתשלום.באופן אישי אני מכיר יועצים מאוד גרועים בייעוץ והתאמה, אך תותחים בתביעות...
זה בדיוק מה שכתבתי בשמך, שלדעתך אין משמעות לסוכנים. אני אישית לא מכיר, ולכן ציינתי לדברייך, עם סייג שאני לא מכיר את זה.בתאוריה זה אולי נכון, אבל זאת המציאות שאני מכירה, ואני בתחום כבר הרבה שנים.
וכן במציאות לרוב הסוכנים החיצוניים שיש להם לקוח שדורש זמן ואנרגיה בשביל לעזור לו, אז אתם מגלים שמה שחשוב לסוכן זה הרווח שלו, ובהרבה מקרים הוא לא ישקיע שום אנרגיה בכאלו מצבים, שאין לו בהם רווח ישיר.
יש מושג כזה?אני מעוניינת להעביר את הפנסיה שלי לS&P יש למישהו מושג איפה הכי זול מבחינת דמי ניהול והמסתעף
התשובה היא שאין תשובה חד משמעית, כיוון שזה תלוי בכמה גורמיםיש מושג כזה?
לקרוא כאן:מי שצריך עכשיו להתחיל להפריש לפנסיה
איפה הכי כדאי?
www.prog.co.il
נתונים חסרי משמעותמכל עבר מקבלים המלצות על S&P 500 והייתה גם המלצה ספציפית על הפניקס שהיו הכי רווחיים בשנתיים האחרונות.
איך בודקים את זה? ומה בודקים בכלל?
למה?כדאי לפצל ל2?
ההמלצה היא להבין את פשר ההשקעה הפאסיבית, לראות אם זה מתאים לאופי שלכם, לטווחים שלכם, וללכת עם זה הלאה.אם כן איזה?
ממש אשמח להסברים והמלצות
באתר בו מופקדים הכספיםמישהו יודע לענות לי איפה באתר אנח רואה את הדמי ניהול?
רק יצאתי יותר מבולבלתלקרוא כאן:
קרדיט: @מקצועי בלבד![]()
סקירת המוצרים לחיסכון פנסיוני
מהן שלושת האפשרויות לחיסכון לגיל פנסיה? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?www.prog.co.il
נתונים חסרי משמעות
למה?
ההמלצה היא להבין את פשר ההשקעה הפאסיבית, לראות אם זה מתאים לאופי שלכם, לטווחים שלכם, וללכת עם זה הלאה.
אם אתם יודעים את המשמעות של השקעה מנייתית, אז מסלול S&P 500 הוא מעולה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים