- הוסף לסימניות
- #4,941
השאלה איך אני משווה בין החברות, רק לפי דמי ניהול על הפקדות וצבירה?אם אתם יודעים את המשמעות של השקעה מנייתית, אז מסלול S&P 500 הוא מעולה!
תודה
השאלה איך אני משווה בין החברות, רק לפי דמי ניהול על הפקדות וצבירה?אם אתם יודעים את המשמעות של השקעה מנייתית, אז מסלול S&P 500 הוא מעולה!
בגדול כן.השאלה איך אני משווה בין החברות, רק לפי דמי ניהול על הפקדות וצבירה?
תודה
אני לא ממליצה כלל כידוע וכפי שמופיע בחתימה שלי.
שאלתי היא איפה באתר???באתר בו מופקדים הכספים
לא.זה שעכשיו מופרש פנסיה חייב לעדכן את מגדל?
בדר"כ כדאי שהכל יהיה במקום אחד.לאיזה קופה כדאי להפקיד? או להשאיר בכל קופה את ההפרשות של כל מעסיק?
עניתי במקום השני ששאלת.אם אפשר עזרה קטנה.
מופיע לי בקרן פנסיה ב'פרטי התוכנית', 3 תוכניות שונות. לפי מקומות עבודה שונים שעבדתי. זה תקין? או שצריך לאחד?
שם קלטתי שזה מאמר. לא חשבתי שמישהו יראה שם... תודהעניתי במקום השני ששאלת.
זה לגמרי תקין.
בקצרה: יש פנסיה מקיפה שזה מה שיש לרוב האנשים, שזה כולל שכ30% מתוכם עם הבטחת תשואה ע"י המדינה, וכן כיסוי ביטוחי מובנה למקרי נכות ומוות ח"ו.שאלה של בורה-
מה זה פנסיה ומה זה פנסיה כללית
ובעיקר איך אני יודעת מה יש לי..........
זאת אומרת הכל באותו קרן? רק חילקו מאיפה ההפקדות?זה לגמרי תקין.
נכון.זאת אומרת הכל באותו קרן? רק חילקו מאיפה ההפקדות?
תודה.נכון.
וכך זה תמיד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים