- הוסף לסימניות
- #5,181
איך?? עם מי?זה טוב.
בדר"כ אפשר יותר זול.
איך?? עם מי?זה טוב.
בדר"כ אפשר יותר זול.
מגדל באמצעות סוכן ישיר.איך?? עם מי?
אם יש צבירה אפשר להשיג יותר זול,1.3% מההפקדה 0.12% מהצבירה
טוב?
יש יותר זול?
לא מכיר יותר זול מזה.
זה זול.
כמעט בכל החברות.איפה אפשר למצא יותר זול מ1.3% מההפקדה 0.12% מהצבירה על סכום של כ13K חודשי
אפשר יותר זול? אם אין עכשו כלום. מתחילה מ0?כמעט בכל החברות.
תלוי בכל הנתונים, אבל ברוב המקרים אפשר לקבל יותר זול, במיוחד בדמי הניהול מההפקדה שהם כרגע הרלוונטיים ביותר עבורך.אפשר יותר זול? אם אין עכשו כלום. מתחילה מ0?
תוכלי לתת לי דוגמא?
זה טוב לקרן פנסיה חדשה.כרגע אני במיטב
דמי ניהול מהפקדה 1.00%
דמי ניהול מצבירה 0.22%
כרגע עומד על בערך 80000
איפה אפשר להשיג משהו יותר טוב?
0 מצבירהאשמח לעזרתכם
כרגע על 300.000
1.5 מהפקדה
0.1 מצבירה
לכמה נמוך מזה ניתן להגיע?
לי כלל הציעו 1.7 ו0באיזה חברה?
שאלה: אתה תחת הסדר כל שהוא או שפנית לכלל והם נתנו לך?לי כלל הציעו 1.7 ו0
לא יודע לגבי אחרים
בלי הסדרשאלה: אתה תחת הסדר כל שהוא או שפנית לכלל והם נתנו לך?
כי אני ניסיתי כמה פעמים כזה דבר ולא הסכימו שלא בהסדר
אוקיי, עכשיו יותר מובןבלי הסדר
הצעה ממחלקת שימור לקוחות
אחרי שהם קיבלו בקשת ניוד נזכרו להציע לי את זה,
חזרתי עם זה למגדל (לשם ביקשתי להעביר), נתנו הצעה נגדית הכי טובה 0/2.0
תכלס לא נשארתי בכלל כי זה היה בזמן שהרבנים יצאו עליהם (בטעות?)
אז אני משלם היום קצת יותר במגדל (גם שם אמרו לי שאם אבקש לנייד, מחלקת שימור לקוחות יתנו לי מחיר נמוך יותר, אבל זו ההצעה הכי טובה שהם יכולים לתת כרגע)
אחרי חצי שנה של טרטורים אני נח, בעתיד אולי אנסה לשפר שוב
סה"כ צבירה שהיתה שם 300 אלףאוקיי, עכשיו יותר מובן
זה לא הצעה רגילה, ולא כל לקוח עובדים כדי לשמר אותו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים