- הוסף לסימניות
איך ואיפה אפשר לבדוק את התשואות העדכניות?איפה התשואה יותר יפה?
ונראה לי שעדיף אלטשולר ברירת מחדל 1.49 מההפקדה 0.1מצבירה ותשואות יותר יפות ולא מגדל והראל
והאם לא עדיף להישאר בחברה בטוחה ומוכרת
מאשר לעבור לאלטשולר?
איך ואיפה אפשר לבדוק את התשואות העדכניות?איפה התשואה יותר יפה?
ונראה לי שעדיף אלטשולר ברירת מחדל 1.49 מההפקדה 0.1מצבירה ותשואות יותר יפות ולא מגדל והראל
תקראו ספר מי הזיז את הגבינה שלי הוא יפתור את הפחד הכי פחות מוצדקאיך ואיפה אפשר לבדוק את התשואות העדכניות?
והאם לא עדיף להישאר בחברה בטוחה ומוכרת
מאשר לעבור לאלטשולר?
במחילה אין לי זמן לקרוא ספר...תקראו ספר מי הזיז את הגבינה שלי הוא יפתור את הפחד הכי פחות מוצדק
ה תר הוא פנסיה נט אלטשולר מוביל בהבדל 2-4 אחוז תשואה תראו שם
אלטשולר שחםבמחילה אין לי זמן לקרוא ספר...
רק רציתי לדעת מה הכי משתלם לי
מגדל
או הראל
או שחם
מה פרוש לטפל בזה? מה אומרים להם? ומה זה אומר להעביר לאחת מקרנות הפנסיה ברירת מחדל? אשמח לפרוט. תודה.יורד ואפילו יותר ממה שירד אם לא מטפלים אחרי חצי שנה ללא עבודה הרבה פעמים דמי הניהול מהצבירה קופצים למקסימום בחוק שזה 0.5 אחוז לכן כדאי לטפל בזה ובמקרה הצורך להעביר לאחת מקרנות הפנסיה ברירת מחדל
תקראי את שתי ההודעות הראשונות באשכולמה פרוש לטפל בזה? מה אומרים להם? ומה זה אומר להעביר לאחת מקרנות הפנסיה ברירת מחדל? אשמח לפרוט. תודה.
מההודעות הראשונות נראה שהכי משתלם זה אלטשולר שחם. מה המספר שלהם להתקשרות?תקראי את שתי ההודעות הראשונות באשכול
*5054מההודעות הראשונות נראה שהכי משתלם זה אלטשולר שחם. מה המספר שלהם להתקשרות?
א. האיזון האקטוארי שלהם במצב הרבה יותר טוב מחברות הביטוח הגדולות.חברת אלטשולר כיום היא בברירת מחדל של המדינה
האם זה לא משפיע על הכסף שלנו?
כי בסופו של דבר פנסיה זו קופה משותפת
ואם כל אלו שחייבים לקבל אותם בברירת מחדל נמצאים שם
האם זה לא מרוקן את הקופה למרות התשואות הגבוהות?
א. קרנות הפנסיה שלהם [והביטוח שלה] הם לא חדשים בכלל, יש להם וותק וניסיון רב.נקודה נוספת - האם לבית השקעות (דוג' אלטשולר) יש את הכלים הידע והנסיון
לתפקד גם כחברת ביטוח, בסופו של דבר חלק משמעותי מכסף הפנסיה הוא ביטוחי לכל דבר וענין?!
לא.אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון, האם ניתן להוריד את דמי הניהול באלטשולר לפחות מהברירת מחדל?
לפי האוצר הם מספר 2 בשירות אחרי הראל.כמו כן אשמח למידע על רמת השירות שם.
בחל"ת אין הפרשות לפנסיה.אני בחל''ת ורוצה לעבור קופה. כדאי להפקיד את הכספים על חודשי החל''ת בקופה הישנה ואח''כ לעבור או לעבור ולהפקיד בקופה החדשה?
אם בקופה הישנה דמי הניהול מהפקדה גבוהים, אז תפקידו בחדשה, אם אין הבדל גדול, אז זה לא ממש משמעותי איפה להפקיד.אני בחל''ת ורוצה לעבור קופה. כדאי להפקיד את הכספים על חודשי החל''ת בקופה הישנה ואח''כ לעבור או לעבור ולהפקיד בקופה החדשה?
מה אם הבדלי תשואות(במיחד בכזה זמן רגיש)אם בקופה הישנה דמי הניהול מהפקדה גבוהים, אז תפקידו בחדשה, אם אין הבדל גדול, אז זה לא ממש משמעותי איפה להפקיד.
זה מה אני שואלת. מה גובה הריבית? אני צריכה לדרוש ושלא ישחקו עלי לבוא עם מידע מדויקיש ריבית פיגורים ע"פ חוק שהוא חייב להוסיף.
תבדקו גם מבחינה הלכתית אם אין בזה איסור ריבית.זה מה אני שואלת. מה גובה הריבית? אני צריכה לדרוש ושלא ישחקו עלי לבוא עם מידע מדויק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים