דרוש מידע כל מי שזכה בדירה בהנחה בחיפה או /ויש לו מידע לכאן

@צפונבון או שאר העוקבים.
שואל בשביל חבר.
הוא זכה (לפני כשלוש שנים) ע"י קבלן בשם י.א.אלון.
מישהו שמע בזום אם מדברים על זה א"כ מה.
תודה.
אני גם זכיתי בהגרלה הזאת, נדמה לי שיש כאן עוד 2 או 3 זוכים אצלו
גם אני משווע לקצת מידע,
ניסיתי לפנות לקבלן וחוץ מלהגיד לי "כשיהיה מה לעדכן נעדכן אותך" לא ענו לי על כלום,
אדרבה אשמח לשאול את סגנית ראה"ע, איך ניתן לפנות אליה?

אשמח גם שכל מי שזכה בהגרלה זו - 2182 - י.א. אלון, שיעדכן כאן שוב
הצלחה ותודה לכולם

תכלס'
צפי לפרויקטים של שלב ב' לא לפני 2028
מענייין מתי יזמנו לבחירת דירות
אין לי כח למריחת הזמן

נ.ב. בשעת רכישת הדירה חובה לעשות היתר עיסקא - מדובר בריבית גמורה (הדירה של הרוכש רק בקבלת המפתח ואז היא שווה הרבה יותר ממה שהוא שילם בכל התקופה) וההית"ע מוכר ומחוייב גם לרוכשי מחיר למשתכן אז הם אמורים לספק לכם את זה

לרוכשי הגרלה 2505 נא לדרוש מנציגות הקבלן היתר עיסקא, שלחתי להם היתר עיסקא והם העבירו לעורך דין, ככל שיותר יפנו זה יעזור מאוד.
שלחתי בקשה לחברה המטפלת.
לתועלת הציבור אני מצרף צילום מסך ממה שענו לי.
חשוב מאוד באמת לשלוח קודם, כדיי שלא יהיו בעיות אח"כ.

קבצים מצורפים

• image.png
    image.png
    KB 14.1 · צפיות: 29
זוכי 2505 שימו ❤️, האתר (הדיגיטלי...... ) כמעט מוכן, מחכים לאישור שיווק

לא הבנתי,
היה כבר בחירת דירות?
לא דיברו איתי מילה.
לנשום נשימה עמוקה, לא היה כלום עדין, זה מתעכב, כרגע זה אוחז שהם עובדים על האתר שאפשר לראות שם את הדירות, ולקבל אישור לצאת לשיווק, כשתצטרכו לדעת תדעו, מקסימום תקבלו עידכון כאן..........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה