חס וחלילה! למה לשקר? אם לא קיבלת את הצ'ק (אבד או נגנב, ולא הגיע לידיך) אתה ממלא טופס זה, ורושם שלא קיבלת הצ'ק. אולי אנחנו בכלל מדברים על דברים אחרים?למה לשקר אם אפשר לומר את האמת?
סליחה, אבל האמירה הזאת גם לא נכונה. הבקשות בשנה הראשונה, של נון - פיילרס היו אפליקציה פשוטה להכנת דוחות מס לשנית 2019 לאזרחים שאין להם הכנסות. הדוח שהתקבל היה בדיוק tax return סטנדרטי, אם כי שהמילוי שלו היה פשוט בהרבה. בשנת 2020 מילאו דוח רגיל בכל מקרה. כך גם האמריקאים מתייחסים לזה.מענקי הקורונה התקבלו (למי שהגיש בקשה בזמן ולא מגיש דוח) ללא הגשת דוח, ולכן הנתון הזה לא רלוונטי.
הבנתי שמדובר על שיק שהתקבל אבל לא הופקד תוך שנה מהנפקתו.חס וחלילה! למה לשקר? אם לא קיבלת את הצ'ק (אבד או נגנב, ולא הגיע לידיך) אתה ממלא טופס זה, ורושם שלא קיבלת הצ'ק. אולי אנחנו בכלל מדברים על דברים אחרים?
מקבל.סליחה, אבל האמירה הזאת גם לא נכונה. הבקשות בשנה הראשונה, של נון - פיילרס היו אפליקציה פשוטה להכנת דוחות מס לשנית 2019 לאזרחים שאין להם הכנסות. הדוח שהתקבל היה בדיוק tax return סטנדרטי, אם כי שהמילוי שלו היה פשוט בהרבה. בשנת 2020 מילאו דוח רגיל בכל מקרה. כך גם האמריקאים מתייחסים לזה.
סליחה שאני מקפיצה את האשכול, אבל עד היום עדיין לא קיבלתי את הצ'ק השלישי ומשום מה לא עשיתי כלום.מי שלא קיבל את המענק הראשון, צריך להגיש שוב דוח לשנת 2020, עם הכנסות או בלי - לפי מה שצריך, ושם לבקש זאת, לפי מה שידוע לי, זאת הדרך. אפשר גם להתקשר ולשאול אותם, אם האנגלית שלך טובה ויש לך זמן + שיחות חינם, כי זה יכול לקחת הרבה זמן.
001-267-94-11-000
(שני האפסים הראשונים זה לפי החברה, לדוגמא 014 וכד') קודם הם אומרים משהו וצריך לחכות שיגמרו, אח"כ שלוחה 1, אח"כ 4 ואח"כ 1.
אני פעלתי לפי ההוראות פה והשגתי מישהו לדבר איתוסליחה שאני מקפיצה את האשכול, אבל עד היום עדיין לא קיבלתי את הצ'ק השלישי ומשום מה לא עשיתי כלום.
לפני שבוע קיבלתי מהם מכתב - שעדיין לא פרטתי את הצ'ק והוא כבר פג תוקף. (סימן טוב! שהצ'ק לא נגנב..)
ויש שם הוראה שאם הצ'ק ברשותי לקרוע את הצ'ק ולהתקשר אליהם (במספר הנ"ל) שישלחו לי צ'ק חדש.
ניסיתי כבר כמה פעמים ועד שאני מגיעה לשלוחה הנכונה יש תקליט שאומר - אנו עסוקים ואין לנו אפשרות לקבל את שיחתכם, תנסו שוב מאוחר יותר או ביום אחר!
והשיחה מתנתקת!
אין לי אפילו אופציה לחכות על הקו.
אין דרך אחרת להגיע אליהם?
או שעה מסוימת שאין עומס וכן עונים?
(ניסיתי ב-4 כששם 9 בבוקר. צריך לנסות ב - 8? כשפותחים שם את המשרדים?)
אווווווווף!!!אני פעלתי לפי ההוראות פה והשגתי מישהו לדבר איתו
1. Dial (800) 829-0582
2. DO NOT selection Option #1 for English.
3. Wait until the automated voice finishes talking.
4. When asked, enter extension 652
5. Make yourself a drink and sit on hold.
זה תגובה להודעה שאני כתבתי ?נדמה לי שזה הקו שמיועד לתושבי ארה"ב. האם רשמת בדוח שלך כתובת אמריקאית? אם לא, מאד מענין אותי מה שכתבת כאן
תודה על התשובה המפורטת כרגע לא בבית אבדוקלמה את קוראת "פעם אחת"? האם הגיע הצ'ק של 1800 בלבד? יוצאת מתוך הנחה שזה כך וכותבת לך בהתאם. אם זה שונה, תוכלי להתכתב אתי anihashemrofe ג'ימייל. יעוץ ללא תשלום.
יש טלפון לבירורים, אבל זה כמעט בלתי אפשרי להשיג אותם, כך שממליצה לעשות הכל ולא להתקשר אליהם. (המתנה של כמה שעות, ואז מתנתק, וחוזר חלילה...)
איזה דוח הגשת?
ע"מ לקבל את המענק הראשון והשני, בסך כולל של 1800 היה צריך להגיש את 2019, ואם לא קיבלו - להגיש דוח לשנת 2020.
על מנת לקבל את המענק השלישי, 1400$ צריך להגיש דוח לשנת 2021.
אם הגשת ולא קיבלת, צריך לבדוק.
זה לינק לבדיקת סטטוס, ולפעמים הוא לא מביא מידע, למרות שהמידע קיים, לא להבהל. אם לא מזהה והקשת נכון את הכל, אז לדעת שהאתר לא מעודכן, והכל בסדר. אין מה להגיש תאריכים וכד'.
אם הגשת דוח ל 2021 והצ'ק יצא מהם אך לא הגיע ליעדו, שולחים להם פקס לדווח.
אם לא יצא, צריך לעשות אימות זהות. פירוט בפרטי כי זה ממש ארוך.
מהלינק של התשובה הקודמת שלכם לבדיקת סטטוסלמה את קוראת "פעם אחת"? האם הגיע הצ'ק של 1800 בלבד? יוצאת מתוך הנחה שזה כך וכותבת לך בהתאם. אם זה שונה, תוכלי להתכתב אתי anihashemrofe ג'ימייל. יעוץ ללא תשלום.
יש טלפון לבירורים, אבל זה כמעט בלתי אפשרי להשיג אותם, כך שממליצה לעשות הכל ולא להתקשר אליהם. (המתנה של כמה שעות, ואז מתנתק, וחוזר חלילה...)
איזה דוח הגשת?
ע"מ לקבל את המענק הראשון והשני, בסך כולל של 1800 היה צריך להגיש את 2019, ואם לא קיבלו - להגיש דוח לשנת 2020.
על מנת לקבל את המענק השלישי, 1400$ צריך להגיש דוח לשנת 2021.
אם הגשת ולא קיבלת, צריך לבדוק.
זה לינק לבדיקת סטטוס, ולפעמים הוא לא מביא מידע, למרות שהמידע קיים, לא להבהל. אם לא מזהה והקשת נכון את הכל, אז לדעת שהאתר לא מעודכן, והכל בסדר. אין מה להגיש תאריכים וכד'.
אם הגשת דוח ל 2021 והצ'ק יצא מהם אך לא הגיע ליעדו, שולחים להם פקס לדווח.
אם לא יצא, צריך לעשות אימות זהות. פירוט בפרטי כי זה ממש ארוך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים