דרוש מידע כל מי שלא קיבל את הצ'ק מארה"ב לכאן!!

קיבלתי מ @חיה קפ.

בגדול, אם הגשת את דוח 2019 (בשנת 2020) ולא קיבלת, צריך להגיש שוב דוח ל 2020 ולכתוב שם שלא קיבלת.
אם לא קיבלת בדוח 2020 שהוגש ב2021, אפשר להתקשר/לשלוח טופס 3911. הוראות תקבלי במייל.

למה לשקר אם אפשר לומר את האמת?
חס וחלילה! למה לשקר? אם לא קיבלת את הצ'ק (אבד או נגנב, ולא הגיע לידיך) אתה ממלא טופס זה, ורושם שלא קיבלת הצ'ק. אולי אנחנו בכלל מדברים על דברים אחרים?

מענקי הקורונה התקבלו (למי שהגיש בקשה בזמן ולא מגיש דוח) ללא הגשת דוח, ולכן הנתון הזה לא רלוונטי.
סליחה, אבל האמירה הזאת גם לא נכונה. הבקשות בשנה הראשונה, של נון - פיילרס היו אפליקציה פשוטה להכנת דוחות מס לשנית 2019 לאזרחים שאין להם הכנסות. הדוח שהתקבל היה בדיוק tax return סטנדרטי, אם כי שהמילוי שלו היה פשוט בהרבה. בשנת 2020 מילאו דוח רגיל בכל מקרה. כך גם האמריקאים מתייחסים לזה.

חס וחלילה! למה לשקר? אם לא קיבלת את הצ'ק (אבד או נגנב, ולא הגיע לידיך) אתה ממלא טופס זה, ורושם שלא קיבלת הצ'ק. אולי אנחנו בכלל מדברים על דברים אחרים?
הבנתי שמדובר על שיק שהתקבל אבל לא הופקד תוך שנה מהנפקתו.

סליחה, אבל האמירה הזאת גם לא נכונה. הבקשות בשנה הראשונה, של נון - פיילרס היו אפליקציה פשוטה להכנת דוחות מס לשנית 2019 לאזרחים שאין להם הכנסות. הדוח שהתקבל היה בדיוק tax return סטנדרטי, אם כי שהמילוי שלו היה פשוט בהרבה. בשנת 2020 מילאו דוח רגיל בכל מקרה. כך גם האמריקאים מתייחסים לזה.
מקבל.

מי שלא קיבל את המענק הראשון, צריך להגיש שוב דוח לשנת 2020, עם הכנסות או בלי - לפי מה שצריך, ושם לבקש זאת, לפי מה שידוע לי, זאת הדרך. אפשר גם להתקשר ולשאול אותם, אם האנגלית שלך טובה ויש לך זמן + שיחות חינם, כי זה יכול לקחת הרבה זמן.
001-267-94-11-000

(שני האפסים הראשונים זה לפי החברה, לדוגמא 014 וכד') קודם הם אומרים משהו וצריך לחכות שיגמרו, אח"כ שלוחה 1, אח"כ 4 ואח"כ 1.
סליחה שאני מקפיצה את האשכול, אבל עד היום עדיין לא קיבלתי את הצ'ק השלישי ומשום מה לא עשיתי כלום.
לפני שבוע קיבלתי מהם מכתב - שעדיין לא פרטתי את הצ'ק והוא כבר פג תוקף. (סימן טוב! שהצ'ק לא נגנב..)
ויש שם הוראה שאם הצ'ק ברשותי לקרוע את הצ'ק ולהתקשר אליהם (במספר הנ"ל) שישלחו לי צ'ק חדש.
ניסיתי כבר כמה פעמים ועד שאני מגיעה לשלוחה הנכונה יש תקליט שאומר - אנו עסוקים ואין לנו אפשרות לקבל את שיחתכם, תנסו שוב מאוחר יותר או ביום אחר!
והשיחה מתנתקת!
אין לי אפילו אופציה לחכות על הקו.
אין דרך אחרת להגיע אליהם?
או שעה מסוימת שאין עומס וכן עונים?
(ניסיתי ב-4 כששם 9 בבוקר. צריך לנסות ב - 8? כשפותחים שם את המשרדים?)

סליחה שאני מקפיצה את האשכול, אבל עד היום עדיין לא קיבלתי את הצ'ק השלישי ומשום מה לא עשיתי כלום.
לפני שבוע קיבלתי מהם מכתב - שעדיין לא פרטתי את הצ'ק והוא כבר פג תוקף. (סימן טוב! שהצ'ק לא נגנב..)
ויש שם הוראה שאם הצ'ק ברשותי לקרוע את הצ'ק ולהתקשר אליהם (במספר הנ"ל) שישלחו לי צ'ק חדש.
ניסיתי כבר כמה פעמים ועד שאני מגיעה לשלוחה הנכונה יש תקליט שאומר - אנו עסוקים ואין לנו אפשרות לקבל את שיחתכם, תנסו שוב מאוחר יותר או ביום אחר!
והשיחה מתנתקת!
אין לי אפילו אופציה לחכות על הקו.
אין דרך אחרת להגיע אליהם?
או שעה מסוימת שאין עומס וכן עונים?
(ניסיתי ב-4 כששם 9 בבוקר. צריך לנסות ב - 8? כשפותחים שם את המשרדים?)
אני פעלתי לפי ההוראות פה והשגתי מישהו לדבר איתו
1. Dial (800) 829-0582
2. DO NOT selection Option #1 for English.
3. Wait until the automated voice finishes talking.
4. When asked, enter extension 652
5. Make yourself a drink and sit on hold.

אני פעלתי לפי ההוראות פה והשגתי מישהו לדבר איתו
1. Dial (800) 829-0582
2. DO NOT selection Option #1 for English.
3. Wait until the automated voice finishes talking.
4. When asked, enter extension 652
5. Make yourself a drink and sit on hold.
אווווווווף!!!
התקשרתי, הכל היה טוב, אחרי השלב של 652, הגעתי לתקליט למילוי כל הפרטים, ss, מיקוד, תאריך לידה,
היא קשקשה משהו להתקשר שוב כשיהיו לי כל הפרטים והתנתק!
מילאתי הכל מצוין, מה עכשו?

נדמה לי שזה הקו שמיועד לתושבי ארה"ב. האם רשמת בדוח שלך כתובת אמריקאית? אם לא, מאד מענין אותי מה שכתבת כאן, מכיוון שמה ש @מ.פ. כהן כתבה, מייצג בדיוק את המציאות הכואבת. לוקח לפעמים ימים עד שמצליחים להשיג אותם, ואז גם עומדים לפחות שעה בתור.
ההמלצה היא להתקשר בשעה 13:00 שלנו, שזוהי שעת פתיחת המשרדים (6:00 שלהם!)
אני מנסה לבדוק מידע נוסף, יתכן (לא בטוח) שמספיק לשלוח דוח לשנת 2021 ושם לבקש, אבל יתכן וגם מי ששלח, מתבקש להתקשר במקביל. בכל מקרה, כנראה בשיחת הטלפון יורו להגיש הדוח.

בלי נדר, כשיהיה לי עדכונים, ארשום כאן.
אם תרצו עדכון אישי או אם תרצו שאכין לכן דוח ל 2021 (או כפי שהעם קורא לזה: בקשה למענק שלישי) תוכלו לפנות אלי גם.
משתדלת לתת שירות מקצועי, מהיר וזול!
anihashemrofe ג'ימייל

נדמה לי שזה הקו שמיועד לתושבי ארה"ב. האם רשמת בדוח שלך כתובת אמריקאית? אם לא, מאד מענין אותי מה שכתבת כאן
זה תגובה להודעה שאני כתבתי ?
אם כן בעבר ניסיתי דרך המספר הבינלאומי לפעמים תפסתי ולרוב לא
במספר הזה ענו לי בזמנו ואף אחד לא שאל אותי על נושא המגורים

כן, עניתי לך אבל בינתיים היתה תשובה שהשיגה אותי.
יפה!!!
האם זהו מענה אנושי, או מענה דיגיטלי (כמו שתארו כאן עכשיו)

נערך לאחרונה ב:
@צפורה לוי
ראיתי שכתבת באשכול - - שאת ממלאה גם טפסים ומסדרת את הצ'ק.
אני כתבתי שם שקיבלתי מכתב שהצ'ק השלישי עדיין לא נפדה והוא פג תוקף ושאני אתקשר לבקש שישלחו לי צ'ק חדש.
אני כבר כמה ימים מתקשרת מ -6 בבוקר (לפי שעון אמריקה כמו שכתבת שם) ואחרי שאני מגיעה לשלוחה הנכונה הוא מתנתק - בהודעה שהם לא יכולים לענות ושאנסה במועד מאוחר יותר.
לך יש דרך אחרת איך להגיע אליהם?
וכמה תקחי על השירות הזה?

האם התקשרת למספר שהם מביאים שנגמר ב 000 שמיועד לאנשי חוץ, כמונו, או למספר הפנימי שהביאו שם בהתכתבות, ביחד עם הוראות: Dial (800) 829-0582
אני לא ניסיתי זאת באופן אישי, לכן לא יודעת להמליץ לך, אבל בהחלט שווה בדיקה.
מה שאת מתארת, שהם אומרים להתקשר בזמן אחר, סימן שהגעת למספר הנכון. במקרה כזה אני מנסה שוב ושוב, דקה אחרי דקה עד שמשיגה אותם. כתבתי שם את השלוחות? 1,4,1 מן הסתם זה מה שאת עושה.
לי אין דרך אחרת להגיע אליהם.
הענין הוא, שבד"כ צריך למלא דוח בכל מקרה, והטלפון בנוסף, אולי צריך אותו ואולי לא, עדין לא השגתי מישהו שיכול לענות לי על זה. ואם את משיגה אותם ותשאלי אותם מה היה קורה אם היית שולחת הטופס בלי להתקשר, זה יהיה חסד גדול להרבה אנשים במצבך. ובלי נדר אם אדע זאת, אעדכן גם בשרשור.
ההמלצה שלי לשלוח דוח, כי זה יותר מהיר וזול, ואם לא מקבלים הכסף בעקבותיו, אז אפשר להתקשר אליהם, כי 99% שצריך את הדוח בכל מקרה.
אם תרצי להמשיך לקבל פרטים ומחירים, אנא התכתבי איתי במייל הפרטי anihashemrofe ג'ימייל

יש להם מתרגם. ואם יהיה לך מזל, גם יעלו אותו על הקו. אם אין לך מזל, כמו שקורה לרוב האנשים, תחכי לו שעה, שעתיים... יש להם סבלנות לאנגלית פשוטה, אם את יכולה להיות עם התרגום של גוגל מול העינים זה יכול לעזור. וכמובן את הדוח שהגישו בשבילך, כי שואלים על זה שאלות בשביל הזיהוי, וגם של שנה קודמת, אם הוגש.

למה את קוראת "פעם אחת"? האם הגיע הצ'ק של 1800 בלבד? יוצאת מתוך הנחה שזה כך וכותבת לך בהתאם. אם זה שונה, תוכלי להתכתב אתי anihashemrofe ג'ימייל. יעוץ ללא תשלום.
יש טלפון לבירורים, אבל זה כמעט בלתי אפשרי להשיג אותם, כך שממליצה לעשות הכל ולא להתקשר אליהם. (המתנה של כמה שעות, ואז מתנתק, וחוזר חלילה...)
איזה דוח הגשת?
ע"מ לקבל את המענק הראשון והשני, בסך כולל של 1800 היה צריך להגיש את 2019, ואם לא קיבלו - להגיש דוח לשנת 2020.
על מנת לקבל את המענק השלישי, 1400$ צריך להגיש דוח לשנת 2021.
אם הגשת ולא קיבלת, צריך לבדוק.
זה לינק לבדיקת סטטוס, ולפעמים הוא לא מביא מידע, למרות שהמידע קיים, לא להבהל. אם לא מזהה והקשת נכון את הכל, אז לדעת שהאתר לא מעודכן, והכל בסדר. אין מה להגיש תאריכים וכד'.

אם הגשת דוח ל 2021 והצ'ק יצא מהם אך לא הגיע ליעדו, שולחים להם פקס לדווח.
אם לא יצא, צריך לעשות אימות זהות. פירוט בפרטי כי זה ממש ארוך.

למה את קוראת "פעם אחת"? האם הגיע הצ'ק של 1800 בלבד? יוצאת מתוך הנחה שזה כך וכותבת לך בהתאם. אם זה שונה, תוכלי להתכתב אתי anihashemrofe ג'ימייל. יעוץ ללא תשלום.
יש טלפון לבירורים, אבל זה כמעט בלתי אפשרי להשיג אותם, כך שממליצה לעשות הכל ולא להתקשר אליהם. (המתנה של כמה שעות, ואז מתנתק, וחוזר חלילה...)
איזה דוח הגשת?
ע"מ לקבל את המענק הראשון והשני, בסך כולל של 1800 היה צריך להגיש את 2019, ואם לא קיבלו - להגיש דוח לשנת 2020.
זה לינק לבדיקת סטטוס, ולפעמים הוא לא מביא מידע, למרות שהמידע קיים, לא להבהל. אם לא מזהה והקשת נכון את הכל, אז לדעת שהאתר לא מעודכן, והכל בסדר. אין מה להגיש תאריכים וכד'.

תודה על התשובה המפורטת כרגע לא בבית אבדוק
שוב תודה

@צפורה לוי
Refund Amount
red-arrow.gif

You must enter the exact whole dollar Refund Amount shown on your tax return. Providing the exact whole dollar amount is essential to receiving the correct response.

עד היום קיבלתי רק את הצק' של 1800 שנת 2020
השני לא הגיע איזה סכום אני צריך למלא בשדה הזה?
ישר כח

מהיכן אתה שלפת את השורות האלו? איזה טופס אתה ממלא?
צריך למלא טופס 1040 לשנת 2021 (זריז! אפשר למלא אלקטרוניית רק עוד כמה ימים) ובשורה 30 נדמה לי, לרשום 1400

איזה דוח הגשת?

מהלינק של התשובה הקודמת שלכם לבדיקת סטטוס
אני מדבר לגבי מענק הקורונה שקיבלתי רק צק' אחד ע"ס 1855 שכתוב שם 2020

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה