דרוש מידע כל מי שלא קיבל את הצ'ק מארה"ב לכאן!!

אחותי קיבלה את הצק השני והשלישי, והראשון לא הגיע ולא הגיע, ועכשיו לפני חודש הגיע המכתב עם הצק הראשון על סך 1200 דולר, אבל התאריך של הצק כבר מעבר לשנה.
האם ניתן להפקידו?
נא עזרתכם רק מידיעה!!
אחרי שנה אין אפשרות לפרוט לפי החוק, תנסי בכל אופן לשאול צ'נג'ר אם יש לו פתרון לזה.
מבחינת האמריקאים, אפשר אולי למלא טופס 3911 ולדווח על צ'ק שהגיע, אבל נאבד/נגנב/הושחת. לוקח להם כעת ה-מ-ו-ן זמן להתייחס, אבל בסוף זה מגיע אי"ה. אם את רוצה עזרה נוספת במילוי הטופס, תפני אלי בפרטי

אחרי שנה אין אפשרות לפרוט לפי החוק, תנסי בכל אופן לשאול צ'נג'ר אם יש לו פתרון לזה.
מבחינת האמריקאים, אפשר אולי למלא טופס 3911 ולדווח על צ'ק שהגיע, אבל נאבד/נגנב/הושחת. לוקח להם כעת ה-מ-ו-ן זמן להתייחס, אבל בסוף זה מגיע אי"ה. אם את רוצה עזרה נוספת במילוי הטופס, תפני אלי בפרטי
בעלי אזרח
שיק ראשון של ה 1200 קיבלנו
כל השאר לא
יש עוד דרך לעשות עם זה משהו?
מוכנים לשלם בכיף אחוזים למישו שיטפל בזה...

יש עוד דרך לעשות עם זה משהו?
מוכנים לשלם בכיף אחוזים למישו שיטפל בזה...

יש לי מספר להמליץ לך של אשה פרטית שעוסקת בדברים כאלו תכתבי לי בפרטי
תבדוק דרך מי שביקשת את המענק הראשון שיבדוק לך מה קורה עם האחרים

מי שבדק בראשון
עשה לנו טובה
ולא נעים להטריח שוב
אין לי הודעות פרטיות
אשמח שתשלחי לי
תודה!!!

בקידומת של הטלפון? לפי חברת התקשורת.
לדוגמא, סלקום, 013-1. הספרה 1 היא כבר ההתחלה של המספר האמריקאי

במרבית החברות צריך לוודא שיש לכם תוכנית לחול, אחרת זה מאד יקר או בלתי אפשרי להוציא שיחות.
הקידומת של גולן לחו"ל היא 00 או +
כמובן שאם אתם מדברים איתם, תבדקו שאין שינוי, אבל זה מה שמעודכן ברשת.

במרבית החברות צריך לוודא שיש לכם תוכנית לחול, אחרת זה מאד יקר או בלתי אפשרי להוציא שיחות.
הקידומת של גולן לחו"ל היא 00 או +
כמובן שאם אתם מדברים איתם, תבדקו שאין שינוי, אבל זה מה שמעודכן ברשת.
תודה רבה על העזרה!

אשמח שתפני לאחותי לסייע לה במילוי הטופס 3911
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אחותי מעוניינת בעזרתך למילוי
t7125931gmail.com

תודה

אחותי מעוניינת בעזרתך למילוי

תודה
זה לדיווח שעברה שנה והשיק לא הופקד. לדיווח על אובדן גניבה או השחתת השיק יש למלא באופן אחר.

בשדה שכתוב EIP 1 יש לשנות את המספר לפי מספר המענק הרלוונטי (2 למענק השני ו3 למענק השלישי).

קבצים מצורפים

• SCAN_20220214_150732381.pdf
    KB 999.6 · צפיות: 83
למיטב ידיעתי ישנם שדות חובה שלא מולאו בטופס הזה!
הייתי מבקשת להוריד את ההודעה שלך, אם שייך ,ואסביר איך כן למלא.
בעבר הטעו אנשים, וגרמו לעוגמת נפש מאד גדולה! בוודאי בלי כוונה, אבל חבל שיתנוסס כאן משהו שגוי.

למיטב ידיעתי ישנם שדות חובה שלא מולאו בטופס הזה!
הייתי מבקשת להוריד את ההודעה שלך, אם שייך ,ואסביר איך כן למלא.
בעבר הטעו אנשים, וגרמו לעוגמת נפש מאד גדולה! בוודאי בלי כוונה, אבל חבל שיתנוסס כאן משהו שגוי.
ואילו למיטב ידיעתי, הטופס מולא על פי הוראות נציג טלפוני של הIRS.
אם יש שם משהו שגוי, אשמח לדעת.

נ.ב. יתכן כמובן שפיספתי משהו...

עכשיו יש לי יותר פנאי, רציתי קודם כל להגיב, כדי למנוע נזק.
אם תשלח לי הטופס בפרטי (כי זה באמת נח הצורה שהדגמת אותו) אוכל להוסיף עליו מה שאני יודעת שנחוץ.
באופן כללי, כל החלק העליון, עד השורה של השם והמספר, אין למלא! זה לשימוש משרדי שלהם!!!
מה שאני לא כותבת, סימן שיש להשאיר.
את ה EIP שרשמת בשורה הראשונה, יש לרשום מעל הדוח! ברווח שיש בדף, כמובן כמו שכתבת, עם המספר של המענק שלא הגיע, 1 או 2 או 3
בשורה 7 יש לשים V ליד individual ולהוריד את הסימון ליד other ולמחוק את ה EIP
אין צורך לכתוב טלפון
חובה לכתוב את השנה הרשומה בדוח, לדוגמא - 2020, רושמים זאת בשורה ליד Tax period ואין צורך למלא את תאריך הגשה!
שורה 8 חובה לשים V על הראשון - לא קיבלתי הצ'ק!

אשמח לשלוח לך המידע אבל... למי שאיננו מנוי פרמיום א"א לכתוב בפרטי. אם תפרסמי המייל שלך כאן, אני אעקוב ואח"כ תוכלי לערוך ולמחוק.

באופן כללי, כל החלק העליון, עד השורה של השם והמספר, אין למלא! זה לשימוש משרדי שלהם!!!
לי הם אמרו אחרת. הטופס לא מיועד במקורו למענקי קורונה אבל הם משתמשים בזה לצורך זה.

את ה EIP שרשמת בשורה הראשונה, יש לרשום מעל הדוח! ברווח שיש בדף, כמובן כמו שכתבת, עם המספר של המענק שלא הגיע, 1 או 2 או 3
לי אמרו אחרת.

בשורה 7 יש לשים V ליד individual ולהוריד את הסימון ליד other ולמחוק את ה EIP
אולי. אם כי לא נראה לי שזה אמור לשנות. הטפסים מעובדים ידנית.

אין צורך לכתוב טלפון
אם כי לא יזיק.

חובה לכתוב את השנה הרשומה בדוח, לדוגמא - 2020, רושמים זאת בשורה ליד Tax period ואין צורך למלא את תאריך הגשה!
מענקי הקורונה התקבלו (למי שהגיש בקשה בזמן ולא מגיש דוח) ללא הגשת דוח, ולכן הנתון הזה לא רלוונטי.

שורה 8 חובה לשים V על הראשון - לא קיבלתי הצ'ק!
למה לשקר אם אפשר לומר את האמת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה