שאלה כמה אמור לעלות מעצבת פנים??

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לדעת כמה אמור לעלות תכנון דירה חדשה על הנייר
כלומר מדובר בדירת קבלן עם תוכנית קיימת, אנחנו מעוניינים לשנות את תכנון החדרים / אמבטיה מבחינת גדלים וכו..
לפני שיכתבו לי תלוי בתקציב.. אומר ואוסיף זה פעם ראשונה שאחנו עושים כזה דבר
ואין לנו מושג בכמה מדובר, רק לדעת אינדקציה למחיר...

ולמי שיש המלצות למעצבות.. נקבל בשמחה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מאוד משתנה מה הדרישות שלכם,
האם רק תכנון מחדש לדירה?
חלוקת חללים, העמדת ריהוט מדויקת לכל חלל,
חשמל אינסטלציה וכו
או שאתם צריכים עיצוב פנים מלא?
עיצוב מטבח? נגרות לחדרים וכו

• הוסף לסימניות
שלום,
כלומר מדובר בדירת קבלן עם תוכנית קיימת, אנחנו מעוניינים לשנות את תכנון החדרים / אמבטיה מבחינת גדלים וכו..

מומלץ לפנות עם הנתונים המלאים לכמה מעצבות שבררתם עליהן ולקבל הצעת מחיר מסודרת.

קחו בחשבון, שכל שינוי עולה גם בתשלום לקבלן על שינוי דיירים

• הוסף לסימניות
מומלץ לפנות עם הנתונים המלאים לכמה מעצבות שבררתם עליהן ולקבל הצעת מחיר מסודרת.

קחו בחשבון, שכל שינוי עולה גם בתשלום לקבלן על שינוי דיירים
לא כל קבלן מאפשר כל שינוי....

• הוסף לסימניות
מאוד משתנה מה הדרישות שלכם,
האם רק תכנון מחדש לדירה?
חלוקת חללים, העמדת ריהוט מדויקת לכל חלל,
חשמל אינסטלציה וכו
או שאתם צריכים עיצוב פנים מלא?
עיצוב מטבח? נגרות לחדרים וכו
בשלב זה רק תכנון חלל בדירה, לא בקטע להפוך את כל הדירה אלא משחק עם החלוקה באיזור של החדרים לניצול מקסימלי של השטח

• הוסף לסימניות
שלום,

זה כמו לשאול כמה עולה דירה... יש טווח מחירים
יכול לעלות פחות מ 1500 אצל סטודנטית שתעשה על זה סטאז',
ויותר מ 50K אצל אדריכלית מקצועית שתיתן תכניות מפורטות כולל מטבח נגרות וגבס...

• הוסף לסימניות
שלום,

הי
אשמח לתת לך הכוונה והצעת מחיר בפרטי
brachan 24 @ gmail . com

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אלי להצעת מחיר באישי. בעלת ניסיון רב!

• הוסף לסימניות
יש מצב להכניס את השינוי בחתימת חוזה של הדירה?
מציעה לכם לפנות למעצבת פנים לפני חתימת החוזה
שתבדוק את הדירה והשינויים האפשריים
כבר קרה לי שהקבלן התפשר על שינויים ומחיר כשזה דובר בשלב שלפני חתימת החוזה.
כמו הזזת דלת הכניסה וכו'

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עלות התכנון של עיצוב דירה חדשה, בהתחשב בשינויים בגדלים ובפריסות חדרי אמבטיה בדירת קבלן קיימת, עשויה להשתנות במידה רבה בהתאם לגורמים כמו מיקום, היקף השינויים והשירותים הספציפיים שמספקים איש העיצוב. .

עמלות אדריכלות ועיצוב יכולות לנוע בין כמה אלפי ש''ח. מומלץ להתייעץ עם מספר אנשי מקצוע בתחום העיצוב על מנת לקבל הצעות מחיר מותאמות לצרכים ולהעדפות הספציפיות שלכם.

להמלצות על מעצבי פנים, אני מציע לשקול את ליז זומר מעצבת פנים מומלצת ומתמחה עם מומחיות בשירותי עיצוב דירות קבלן.
את(ה) פשוט הולך מאשכול לאשכול ומביא ציטוטים מגוגל
לחפש בגוגל אנשים יודעים לבד
מה שאנשים רוצים בפרוג זה לשמוע מניסון אמיתי של אנשים

• הוסף לסימניות
ממליץ על נחמה הרשקוביץ היינו מאוד מרוצים
זה המספר שלה 0587160220

• הוסף לסימניות
שלום,

ממליץ על נחמה הרשקוביץ היינו מאוד מרוצים
זה המספר שלה 0587160220

• הוסף לסימניות
שלום,
סתם הערה --שלקוח מסתמא לא אומרת כלום ----אבל מעצב שלוקח על עצמו פרויקט כזה של דירה על הנייר
בנוסף לעצם התכנון גם נדרש לערוך את התוכניות מחדש ל"שינוי דיירים "מול המשרד המתכנן של הקבלן --זה עוד עניין שנלקח בחשבון -- כרגע מונחת לי על השולחן עבודה כזאת -- זה סרט - כי צריך לעבוד "בסביבת עבודה עם הגדרות לא מוכרות "-

• הוסף לסימניות
סתם הערה --שלקוח מסתמא לא אומרת כלום ----אבל מעצב שלוקח על עצמו פרויקט כזה של דירה על הנייר
בנוסף לעצם התכנון גם נדרש לערוך את התוכניות מחדש ל"שינוי דיירים "מול המשרד המתכנן של הקבלן --זה עוד עניין שנלקח בחשבון -- כרגע מונחת לי על השולחן עבודה כזאת -- זה סרט - כי צריך לעבוד "בסביבת עבודה עם הגדרות לא מוכרות "-
מה הכוונה "בסביבת עבודה עם הגדרות לא מוכרות "-

• הוסף לסימניות
מה הכוונה "בסביבת עבודה עם הגדרות לא מוכרות "-
לשאלתך-
לכל פרויקט יש את תכניות העבודה שלו שכוללות סימבולים - סימנים ופרטים.
כאשר אני מתכננת דירה ללקוח אני משתמשת בסימבולים משלי - מערכת שלמה של סימנים ושרטוטים. כשעובדים עם שינויי דיירים אני נדרשת להתאים את עצמי לתוכניות שלהם, ופעמים רבות נתקלת בחוסר שיתוף פעולה של מתאמת שינויי הדיירים מטעם הפרויקט...
משתדלת ליצור איתה קשר נעים כדי שתבוא לקראת הלקוח.
מוזמנים ליצור איתי קשר mirirprog בג'ימייל.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול. אשמח לעזרה -
אנחנו משפצים דירה - משנים מדירת 4 חדרים לדירת 3 חדרים - במקום השרותים + מקלחון והחדר שמתבטל אנחנו מגדילים מטבח, מוסיפים יחידת הורים וחדר אמבטיה.
כמה בערך עולה מעצבת פנים בשביל תכנון מטבח + תכנון החלל?
והאם שווה לקחת מעצבת מבחינת עלות? כלומר האם העבודה שלה יכולה לחסוך לנו עלויות (כי היא תדע לעשות השוואות מחירים וכו', ותדע איפה אפשר לחסוך ולא חייבים את ההכי איכותי.. וכו'..)
אשמח לעזרה ולכל מידע שיכול לעזור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה