כללי כמה אפשר לדחות ספק???

• פותח הנושא sh12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה דעתכם על:

לקוח גדול [מערכת עיתון ארצית]
סיפקנו לו שרות. וההסכם הקבוע [3-4 שנים ]עמד על שוטף + 30.

והנה יום, והגיע מנהל סניף חדש לאזורינו...
התשלומים החלו להתעכב מידי חודש בעוד כמה ימים--- שבוע--- שבועיים---
והגדיל לעשות עכשיו>>
תשלום עבור חשבונית שיצאה בחודש מאי, העביר לי צ'ק עכשיו [לאחר 3 חודשים!!! ואלף תזכורות!!!]
לתאריך 31/12/2013!:rolleyes:
שוטף + 7 חודשים!!!
הנשמע דבר כזה?:eek::eek:
נתקלתם?
מה הגבתם?
מה להגיב?
ואיך להימנע בהמשך?

• הוסף לסימניות
נתן צ'ק? זה העיקר!
מכיר הרבה אנשים שלא משלמים, גם לא בצ'ק דחוי לשנה.

הדרך הכי טובה למנוע זאת לעתיד, להימנע מלבצע עבודות ללקוחות גדולים..

• הוסף לסימניות
אם לא תעצור את זה בזמן תגיע מהר מאוד לשוטף 70 וגם לשוטף ..כלום
אם יש לך חוזה חתום על תנאי התשלום וגם אם לא מקובל שמנהל חדש כחלק מכניסתו לתפקיד מרעה את תנאי הספקים, הרי הוא צריך להצדיק את המשכורת שלו.
לדעתי אם לא תעצור את זה בזמן ותמשיך לרדוף אחרי כל תשלום אתה תגיע למצב שלא ישלמו לך בכלל.
תקבע פגישה עם אותו מנהל ותסכם איתו על תנאי תשלום חדשים גם אם תגיעה לתנאי תשלום מעט גרועים יותר מאשר קודם תן לו את ההרגשה שאתה עושה את זה ממש בשבילו לרגל כניסתו לתפקיד החדש.
על תאריך התשלום החדש אתה צריך לשמור כמו על זמני כניסת השבת, איו הנחות ואין פשרות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
דאלארס,
הוא נתן תשלום שוטף+210....
ואני לא ממשיכה לעבוד איתו, זה בטוח.
מקוה שעוד חצי שנה יהיה בכלל כיסוי לצ'ק...

• הוסף לסימניות
אני מבין מצוין אבל בדרך הזאת את מפסידה לקוח גדול כהגדרתך, למה להפסיד אותו?
אם תגיעי אתו להסכם על זמן קצוב גם אם זה זמן מטורף אני לא זורק כזה לקוח, מתרגלים לתמרן גם עם תשלום כזה.
אם הוא לא עומד בסיכום החדש זה סיבה מוצדקת להפסקת הקשר.
אחרי אדם מהסוג הזה כל החיים תרוצי אחרי התשלום, זה מרתיח ומתיש.

• הוסף לסימניות
אבא שלי היה אומר באידיש עסיסית:

א חוב ווערט אלטער, א' צ'ק ווערט יונגער...

[ובתרגום חופשי - חוב מזדקן, צ'ק נעשה צעיר מיום ליום]

• הוסף לסימניות
וואו, איזו הקפצה...
הצ'ק עדין במגירה מחכה לפרעונו בשלום.

מנהל הסניף הספיק לפרק את הסניף כמעט לגמרי! [אחד אחרי השני כל העובדים התפטרו ועזבו, אפילו עובדים שעבדו שם כמה שנים טובות, פשוט לא יכלו לסבול את האוירה שהמנהל יצר שם...]
ואז הצליחו לפטר את המנהל.
בדיוק השבוע בא מנהל חדש, ופנה אלינו כדי לחתום חוזה חדש, באם נחליט לחתום איתו, נדע לעמוד היטב על כל התנאים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוּמי;1074537:
הדרך הכי טובה למנוע זאת לעתיד, להימנע מלבצע עבודות ללקוחות גדולים..

למה???
אם תדע להתמודד איתם, רק תרוויח! הגופים הגדולים משלמים הכי הרבה.
מחתימים חוזה על כל התנאים, ואם תהיה איזשהי בעיה, יש עורכי דין שמחכים לעבודה בכליון עיניים, והם יעשו את העבודה.

• הוסף לסימניות
אני לא עובד עם לקוח שלא עומד בתנאי החוזה ולא משנה מה יהיה,
הפרנסה כולה קצובה מלמעלה אז למה שאתאמץ יותר מידי?

• הוסף לסימניות
חחח לא הפסקתי לצחוק..
מה זה שוטף+210 בחיים לא שמעתי דבר כזה.... (ואני חשבתי שהגזימו עם השוטף+90 :))
מסתבר שאין גבול ליצירתיות...

• הוסף לסימניות
בשנתו תתן שכרו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה