מידע שימושי כמה באמת נשלם על חריגה בדקות שיחה בזמן הקורנה

• הוסף לסימניות
כרגע לפי התעריף הרגיל של 18 אגורות לדקה על כל חריגה מהתוכנית
אבל משרד התקשורת הוציא הודעה שהוא הולך לעשות תקנות גם לנייחים צריך לעקוב אחרי ההחלטות

• הוסף לסימניות
תיכנסו לשימוע, לדעתי כדאי לכתוב למייל שם.

דבר ראשון הם מייקרים את התעריפים הקיימים בבזק בכ10 ש"ח, ודבר שני משאירים אפליה חמורה בין לקוחות נטוויז'ן ללקוחות בזק.

• הוסף לסימניות
תיכנסו לשימוע, לדעתי כדאי לכתוב למייל שם.

דבר ראשון הם מייקרים את התעריפים הקיימים בבזק בכ10 ש"ח, ודבר שני משאירים אפליה חמורה בין לקוחות נטוויז'ן ללקוחות בזק.
השימוע מיועד לציבור?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מה עם נייח נטוויז'ן אייך אפשר לברר מצב הדקות?

• הוסף לסימניות
לכאורה באיזור האישי באתר סלקום/נטוויז'ן.

• הוסף לסימניות
@טוליפ , @זושא כץ
קיבלתם תשובה?
אני איתם על הקו מתברברת והיא מתווכחת איתי שעד שגולן קיבלה את החוק היא החליטה ליישם אותו ממאי
ולתת ללקוח את ההטבה לחודש מאי ויוני
שאלתי אותה אם אני יכולה להחליט שאני מקבלת את החוק של לבישת מסכה מחודש אוגוסט...
חוצמיזה היא אמרה שבעקבות החוק גולן החליטה לתת 1000 דקות שיחה מתנה ועל כל דקה נוספת לגבות 10 אג'
חוצפנים!!!

• הוסף לסימניות
בשני החודשים האחרונים לא היה לי שינוי בתשלומים (הוט מובייל).
והילדים לומדים אצלנו ב"ה כמה שעות מדי יום.
וזה מעבר ל'שעות' האזנה לקוי הילדים...

• הוסף לסימניות
האם יש חוק שמחייב את החברות להתריע לפני שעוברים את החבילה?
פשוט קיבלתי חשבון של 8000 ש,"ח על חריגה בשיחות לחו"ל

• הוסף לסימניות
אכן יש חוק, הודעה כתובה או קולית למכשירים שלא תומכים בהודעה כתובה.

תנסו לפנות לשירות לקוחות ובמקביל תשלחו גם פניה בכתב לפניות הציבור של החברה.

• הוסף לסימניות
@טוליפ , @זושא כץ
קיבלתם תשובה?
אני איתם על הקו מתברברת והיא מתווכחת איתי שעד שגולן קיבלה את החוק היא החליטה ליישם אותו ממאי
ולתת ללקוח את ההטבה לחודש מאי ויוני
שאלתי אותה אם אני יכולה להחליט שאני מקבלת את החוק של לבישת מסכה מחודש אוגוסט...
חוצמיזה היא אמרה שבעקבות החוק גולן החליטה לתת 1000 דקות שיחה מתנה ועל כל דקה נוספת לגבות 10 אג'
חוצפנים!!!
שלחתי 2 תלונות לגולן ולמשרד התקשורת מ2 מיילים שונים
מהמייל ששלחתי לגולן קיבלתי תשובה:
ההנחיה לגבי חריגה ממספר הדקות הנכללות בחבילה נכנסה לתקופה ב07/05/2020.

ניתן לקרוא את ההנחיה המדוברת באתר הבית של משרד התקשורת.

בברכה,

תומר דן
צוות פניות לקוחות
גולן טלקום

מהמייל ששלחתי למשרד התקשורת הגיבו גם גולן:
שלום רב,

מבדיקתנו עולה, כי עקב טעות אנוש נמסר לך מידע שגוי בשיחה שקיימת עמנו בתאריך 26/04/2020.

נדגיש, כי הוספנו לכל החבילות של הקווים הכשרים בחברתנו 1,000 דקות שיחה נוספות במתנה, ללא עלות נוספת.
לכן, במחזור חיוב הנוכחי יהיו בקווים שברשותך 3,500 דקות שיחה.

באשר לחיובים עבור החרגיות מעבר לדקות שיחה הכלולות בקווים שברשותך, החיוב יתבצע בהתאם לתקנות ולסימולטור שסופק על ידי משרד התקשורת.

בברכה,

עידן אפרתי
צוות פניות לקוחות
גולן טלקום

• הוסף לסימניות
במקום להתעסק כל הזמן האם עברנו את מכסת הדקות או עדיין נשאר 100 דקות... ולהתעסק עם פניות נואשות לחברות התקשורת...
אני לא מבינה למה כל הציבור החרדי לא עובר להוט מובייל?
רשמית הם נותנים חבילה רגילה כמו כל החברות, אבל בפועל אין בכלל חיובים על חריגות מעבר לחבילה.
נשגב מבינתי....
פשוט וקל: חבילה ללא הגבלה (באמת...)

• הוסף לסימניות
ובהרבה מקומות גם בכלל לא ניתן להתקשר דרכם בגלל חוסר קליטה, כך שזה חיסכון אמיתי...

• הוסף לסימניות
מצורף קובץ החלטה של משרד התקשורת מיום 07/04/2020 בנושא חריגת יתר בדקות שיחה בתקופת הקורונה

ההסבר של ההחלטה הוא ככה
אם אני משלם 30 ש"ח לחברת התקשורת על קו הסלולר עבור 5000 דקות שיחה בחודש
ובהסכם כתוב שאני ישלם על כל דקת חריגה מעל ה5000 דקות 50 אגורות בנוסף ל30 ש"ח
אם אני אדבר עד 5059 דקות אני ישלם רק 59.5
(30 ש"ח על ה5000 דקות ועוד 50 אגורות על כל דקת שיחה שזה תוספת של 29.5 ש"ח 59 (דקות חריגה) כפול 50 אגורות סה"כ 29.5)
אבל אם חרגתי בסכום הדקות באופן שהייתי צריך לשלם על החריגה יותר מכפול מסכום הבסיס דהיינו יותר מ60 ש"ח
למשל אם דיברתי 6000 דקות אז אני לא משלם תוספת של 500 ש"ח עבור 1000 (דקות חריגה) כפול 50 אגורות שזה 500 ש"ח נוספים חוץ מה30 ש"ח
רק אני יחוייב בכפול מסכום החיוב המקורי שזה 30 ש"ח ואז אני ישלם 60 ש"ח בתוספת עמלה של 24.7 ש"ח סה"כ 84.7 ש"ח
(זה דוגמה בסיסית לפי חישוב קליל שתואם לחברת פרטנר שכל אחד יחשב כמה הוא ישלם בחברה שלו)
ולכן אם חרגתם מהתוכנית שלכם בסכום דקות ששוה יותר מהסכום הבסיסי אתם יכולים לדבר כאוות נפשכם עד סכום כפול מתוכנית הדקות הבסיסי שיש בתוכנית שלכם ותחוייבו באותו סכום לא משנה אם חרגתם ב1000 דקות או ב4500 דקות תמיד תשלמו את אותו סכום, פעמיים את הסכום הבסיסי + עמלה של 24.7
אני בחברת פלאפון. החשבונית אמורה להיסגר לי מחר (ב15 לחודש). בינתיים מופיע לי באתר שאני אמורה לשלם 2000 שקל בערך על חריגות. כשזה אחז ב1000 בערך התקשרתי לחברה והיא אמרה שהחשבונית עדיין לא סגורה ויש שינויים וכו'. נראה לכם שבאמת מחר ישנו לי את מצב החשבון??

• הוסף לסימניות
הם חייבים לשנות כדי שזה יעמוד בתקנות של משרד התקשורת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה