- הוסף לסימניות
אעדכן. בינתיים רק קיבלתי מייל אוטומטי שהתקבל ויטופל עד 14 ימי עסקים.גם אני מחכה
תשלח כשתתקבל
במקביל שלחתי פנייה למשרד התקשורת.
אעדכן. בינתיים רק קיבלתי מייל אוטומטי שהתקבל ויטופל עד 14 ימי עסקים.גם אני מחכה
תשלח כשתתקבל
כרגע לפי התעריף הרגיל של 18 אגורות לדקה על כל חריגה מהתוכנית
אבל משרד התקשורת הוציא הודעה שהוא הולך לעשות תקנות גם לנייחים צריך לעקוב אחרי ההחלטות
תיכנסו לשימוע, לדעתי כדאי לכתוב למייל שם.![]()
שימוע - שימושים חריגים בדקות שיחה נייחות
מועד הגשת התייחסויות לשימוע - ניתנת בזאת הארכה נוספת עד ליום 05.05.2020 בשעה 16:00www.gov.il
השימוע מיועד לציבור?תיכנסו לשימוע, לדעתי כדאי לכתוב למייל שם.
דבר ראשון הם מייקרים את התעריפים הקיימים בבזק בכ10 ש"ח, ודבר שני משאירים אפליה חמורה בין לקוחות נטוויז'ן ללקוחות בזק.
יש קו שניתן לבדוק כמה דקות נוצלו? רמי לוי ואורנג
שלחתי 2 תלונות לגולן ולמשרד התקשורת מ2 מיילים שונים@טוליפ , @זושא כץ
קיבלתם תשובה?
אני איתם על הקו מתברברת והיא מתווכחת איתי שעד שגולן קיבלה את החוק היא החליטה ליישם אותו ממאי
ולתת ללקוח את ההטבה לחודש מאי ויוני
שאלתי אותה אם אני יכולה להחליט שאני מקבלת את החוק של לבישת מסכה מחודש אוגוסט...
חוצמיזה היא אמרה שבעקבות החוק גולן החליטה לתת 1000 דקות שיחה מתנה ועל כל דקה נוספת לגבות 10 אג'
חוצפנים!!!
אני בחברת פלאפון. החשבונית אמורה להיסגר לי מחר (ב15 לחודש). בינתיים מופיע לי באתר שאני אמורה לשלם 2000 שקל בערך על חריגות. כשזה אחז ב1000 בערך התקשרתי לחברה והיא אמרה שהחשבונית עדיין לא סגורה ויש שינויים וכו'. נראה לכם שבאמת מחר ישנו לי את מצב החשבון??מצורף קובץ החלטה של משרד התקשורת מיום 07/04/2020 בנושא חריגת יתר בדקות שיחה בתקופת הקורונה
ההסבר של ההחלטה הוא ככה
אם אני משלם 30 ש"ח לחברת התקשורת על קו הסלולר עבור 5000 דקות שיחה בחודש
ובהסכם כתוב שאני ישלם על כל דקת חריגה מעל ה5000 דקות 50 אגורות בנוסף ל30 ש"ח
אם אני אדבר עד 5059 דקות אני ישלם רק 59.5
(30 ש"ח על ה5000 דקות ועוד 50 אגורות על כל דקת שיחה שזה תוספת של 29.5 ש"ח 59 (דקות חריגה) כפול 50 אגורות סה"כ 29.5)
אבל אם חרגתי בסכום הדקות באופן שהייתי צריך לשלם על החריגה יותר מכפול מסכום הבסיס דהיינו יותר מ60 ש"ח
למשל אם דיברתי 6000 דקות אז אני לא משלם תוספת של 500 ש"ח עבור 1000 (דקות חריגה) כפול 50 אגורות שזה 500 ש"ח נוספים חוץ מה30 ש"ח
רק אני יחוייב בכפול מסכום החיוב המקורי שזה 30 ש"ח ואז אני ישלם 60 ש"ח בתוספת עמלה של 24.7 ש"ח סה"כ 84.7 ש"ח
(זה דוגמה בסיסית לפי חישוב קליל שתואם לחברת פרטנר שכל אחד יחשב כמה הוא ישלם בחברה שלו)
ולכן אם חרגתם מהתוכנית שלכם בסכום דקות ששוה יותר מהסכום הבסיסי אתם יכולים לדבר כאוות נפשכם עד סכום כפול מתוכנית הדקות הבסיסי שיש בתוכנית שלכם ותחוייבו באותו סכום לא משנה אם חרגתם ב1000 דקות או ב4500 דקות תמיד תשלמו את אותו סכום, פעמיים את הסכום הבסיסי + עמלה של 24.7
כי לא לכולם יש מכשירים תומכים. (הוט מובייל לא תומכים בדור 2.5)אני לא מבינה למה כל הציבור החרדי לא עובר להוט מובייל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים