נכתב ע"י שקוף;649532:אף אחד לא יודע לשלם היום. חבל להרים את האף...
(אולי אני טועה) אם אתם יודעים מקומות שמשלמים.... תודיעו לי...
אין בנמצא היום!
היום המעבידים מחכים שהעובד יפטר את עצמו ולא יצטרכו לשלם לו פיצויים... וד"ל...לצערינו...
נכתב ע"י לנדא;649547:גם בציבור הכללי כבר למדו את הפואנטה....
אישה חרדית, שבעלה לומד... צריכה כסף כדי לקנות מטרנה חיחד, רז בכל מקרה היא תלך על זה....
אפשר לנצל...
אני עצמי הייתי ב- 3 ראיונות עבודה במקומות שהבוס לא דתי אבל כל העובדות ללא יוצאת מן הכלל חרדיות!!!
והמשכורת ה"גבוהה" היא 25.... (חלקן גם עובדות שם במינימום...)
המצב לא שונה באף מקום!!
לא חייבים לעבוד דוקא אצלונכתב ע"י לנדא;649576:כבר דנו בזה כאן בעבר....
אבל "גולד" הנכבד.... מי שצריך להאכיל את הילדים, או לשלם שכירות, או גם וגם....
לא עושה חשבון של לבייש את המקצוע...
קשה מאד למצא מקומות עבודה שמשלמים טוב.
נכון שתיק עבודות מרשים גורם לבנאדם להתלהב.... וכבר נוחכתי בזה לא אחת....
אבל הדרך מהעין לכיס כנראה מאד רחוקה....
וכך אמר לי מעסיק אחד שאכן מאד מאד התלהב מעבודתי:
"העבודות שלך ברמה גבוהה מאד, ואת עובדת נהדר, אבל באמת, מה אני אעשה שלי אין תקציב להחזיק כזאת עובדת נהדרת? (כי הוא לא הסכים לתת לי את מה שבקשתי) אז אני אסתפק בפחות רמה ואשלם פחות, ותדעי לך שבשוק אף אחד לא שם לב כמה שילמת לגרפיקאית ומה האיכות של התוצר..."
ו
מצטער, אבל כתבת את זה מחוסר ידע.נכתב ע"י לנדא;649547:המצב לא שונה באף מקום!!
כמה שנים?נכתב ע"י Nיכל;649534:לכן רוכשים ניסיון של כמה שנים באיזה מקמון/בית דפוס, מרוויחים כמה גרושים, ואז מתפטרים והופכים לעצמאיים....
נפלת עמוק...נכתב ע"י לנדא;649576:אם את מחפשת עבודה בבית דפוס או מקומון: אף אחד!!!!
באחריות!!!!!
לא ישלם לך יותר מ 28 בהתחלה... (וגם זה לא בטוח....)
נכתב ע"י Nיכל;649534:לכן רוכשים ניסיון של כמה שנים באיזה מקמון/בית דפוס, מרוויחים כמה גרושים, ואז מתפטרים והופכים לעצמאיים....
נכתב ע"י ונתנו10;649748:כמה שנים?![]()
אני יודע מי עובד במקומך, והוא לא יעבוד תמורת כמה גרושים...נכתב ע"י Nיכל;649765:חשבתי שתשאל כמה גרושים....
היום כשאני חושבת על זה, אני מתביישת מעצמי איך עבדתי תמורת סכום זעום כ"כ, וזה לא היה מקומון, ואני לא הייתי גרפיקאית שמחפפת....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים