דרוש מידע כמה הכנסה צריך בשביל לקבל משכנתא מליון ש"ח

• הוסף לסימניות
תדברו עם יועץ משכנתא
בדרכ שיחת ייעוץ בחינם.

• הוסף לסימניות
תדברו עם יועץ משכנתא
בדרכ שיחת ייעוץ בחינם.
נכון.
גם כאן אפשר לייעץ חינם :)
בשביל להחזיר 4,000 רצויה הכנסה של 12,000. ניתן גם 10,000 אבל ייתכן שהתנאים יהיו פחות טובים אז.
הכנסה = פנויה מהתחייבויות נוספות שיתרת התשלומים מעל 18 חודש.

• הוסף לסימניות
אם יש לכם החזרי חובות שיתרת נתשלומים מעל 18 חודש, יעשו הפחתה בהכנסה, ויכירו רק ביתרת ההכנסה.
לכן, כדאי למחזר הלוואה לפחות מ18 חודש, וכך לא יתחשבו בזה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שצריך להראות שמכל ההכנסות יש כסף פנוי בשביל המשכנתא...
כלומר אם אדם יראה שיש לו הוצאות קבועות של 12k והוא מרוויח 13k אז זה לא נראה שיש כסף פנוי למשכנתא
לאו דווקא.
מותר לחיות.. הבנק מחוייב להתחשב רק בהחזרי הלוואה שיתרת התשלומים מעל 18 חודש, כל השאר לא מעניין.

• הוסף לסימניות
יש גם התייחסות למספר הילדים, לא?
(כלומר, אדם שיש לו 5 ילדים יצטרך הכנסה גבוה יותר)
התייחסות מסויימת.
זאת אומרת, משפחה גדולה וההכנסות גבוליות ו/או קטנות, אז זה עלול לצוף.
מקסימום מכניסים ערב..

• הוסף לסימניות
ואם אני אומרת שאני מתכננת להשכיר את הדירה נגיד
אז משכללים את זה בגובה ההכנסה?

• הוסף לסימניות
ואם אני אומרת שאני מתכננת להשכיר את הדירה נגיד
אז משכללים את זה בגובה ההכנסה?
בדירה שנייה להשקעה - כמובן!
בדירה ראשונה לא, אלא א"כ מדובר ברווק/ה שגרים אצל ההורים, וגם זה לא בכל בנק.
יש כמובן חריגים לכל דבר, אבל אלה הכללים.
אם שוכרים בפחות - ומשכירים ביותר, ניתן להתחשב בהפרש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה 4 אלף למיליון שח?
אם אני מכניסה בחודש 8-9
והגובה שכירות שיש לי עומד על 4.5
למה שלא אוכל להחזיר משכנתא-באותו הסכום ?
לא מבינה שמשכנתאות כלל..אבל היום משכירים דירות בסכומים לא פחות
והבנק אינו מאפשר לקיחת משכנתא .
יש פיתרון לדבר כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה