מה שאני יודע זה בין 10 ל15 אחוז פחות.מציעים לי דירת 3 חדרים בגודל 81 מ"ר ברוטו, יש איך לדעת פחות או יותר כמה זה יוצא נטו??
לא.מציעים לי דירת 3 חדרים בגודל 81 מ"ר ברוטו, יש איך לדעת פחות או יותר כמה זה יוצא נטו??
לפי הארנונה?מה שאני יודע זה בין 10 ל15 אחוז פחות.
1. לפי הארוננה אם היתה מדידה זה הנטו כמובן.לא.
לפי מה הוא מגדיר? לפי מה שהקבלן הגדיר לו אי אז? אז אולי זה
לפי הארנונה?
יכול להיות עוד פחות.
ממש לא.לפי הארוננה אם היתה מדידה זה הנטו כמובן.
בדירות חדשות החישוב כולל גם את חדרי המדרגות בארנונה1. לפי הארוננה אם היתה מדידה זה הנטו כמובן.
2. תספרו רצפות ולחשבון פלוס מינוס
לא הסכום של התשלוםממש לא.
תלוי בעיר.
כל עיר מחשבת ארנונה בצורה אחרת.
יש ערים שמחשיבות מרפסת, יש רק אם היא מקורה.לא הסכום של התשלום
כמה כתוב המטרים בחשבונית ארנונה
אם היתה מדידה זה מדוייק במטרים
מסכים אבל הוא לא אמר מרפסת לכן כתבתי זאתיש ערים שמחשיבות מרפסת, יש רק אם היא מקורה.
יש כאלו שרק אם יש פרגולה.
יש ערים שמכלילות חלק מסוים בשטחים הציבוריים לכל דייר.
יש ערים שזה ברוטו, יש נטו, ויש נטו נטו/ברוטו ברוטו.
לכן שאלתי מי זה שהחליט שזה נקרא דירת 81 מ"ר.
זה לא רק מרפסת כל ההבדל.מסכים אבל הוא לא אמר מרפסת לכן כתבתי זאת
יש ליאפשר לחשב את זה לבד אם יש לכם את השרטוט של הדירה
רוחב כפול אורך לכל שטח בדירהיש לי
איך מחשבים?
אתה צריך לשאול את הקבלן.תודה לכול המגיבים!
א. ה81 מטר זה לא כולל מרפסת.
ב. הדירה עוד לא בנויה כך שאין עוד מה לדבר על ארנונה..., מדובר על התוכניות של הדירה שניתנו ע"י האדריכל
אין עדין קבלן, זה רק בשלב האדריכל.אתה צריך לשאול את הקבלן.
החוק מתיר להם לפרסם בשטח הדירה גם חלק מהחדר מדרגות באותה קומה ועוד.
התכוונתי יזם.אין עדין קבלן, זה רק בשלב האדריכל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים