www.prog.co.il
יש טיסות מסין לארץ?די מהר.
הזמנתי לפני שבוע וכבר נמצא בארץ
אין לי מושג.יש טיסות מסין לארץ?
הית צריכה לפתוח מחלוקת לאחר חודש וחציהזמנתי 2 פריטים יקרים יחסית ב4/9 ועדיין לא קבלתי, כל הזמן שאני פונה למוכר הוא אומר שזה מתעכב במכס ומאריך את זמן האספקה, זה פריטי חורף שהזמנתי מספיק זמן מראש וכבר נאלצתי לרכוש אחרים כאן בארץ,
נתקלתן בכזה מקרה? אני מזמינה שנים מאלי אקספרס, בחיים לא קרה לי, כמעט 3 חודשים??? מוגזם,
אצלי כמעט כל הזמן חוץ מפעם אחת שהביאו עם ציטה קיבלתי עם דואר ישראל מאז שזה מגיע לארץ לוקח עד שבע ימי עסקים@עניין של ראיה
תלוי מאוד
הזמנתי 2 דברים לאחרונה באותו יום
הראשון שלחו עם צ'יטה משלוחים, הגיע תוך שבוע וחצי
השני שלחו עם HFD הגיע רק אחרי חודש וחצי (!)
בכל אופן זמן הגעת המשלוח לארץ, סבירה.... משם זה תלוי בחברת השילוח בארץ....
זה תלוי בחברת המשלוחים ברגע שזה מגיע למכסה מסוימת הם שולחים רכב כנרא חלק מהחבילות יצטרכו לחכות לרכב הבאאני הזמנתי כמה דברים ב13.11 וחלק כבר הגיע אתמול וחלק עדיין לא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים