אלי-אקספרס כמה זמן לוקח למשלוחים להגיע לארץ

• הוסף לסימניות
בעקבות המלחמה, כמה זמן לוקח למשלוחים מאלי-אקספרס להגיע לארץ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה הגלגול של פריט אחד שהזמנתי :rolleyes:
צריך המון סבלנות, אך בסוף בד"כ מגיע
1700982638711.png

• הוסף לסימניות
בהתחלה ממש הרגישו
מה11.11 הזמנתי הרבה דברים
חלק יפה כבר הגיע אלי
תוך 9-10 ימים
לדעתי המצב התאפס

• הוסף לסימניות
הזמנתי 2 פריטים יקרים יחסית ב4/9 ועדיין לא קבלתי, כל הזמן שאני פונה למוכר הוא אומר שזה מתעכב במכס ומאריך את זמן האספקה, זה פריטי חורף שהזמנתי מספיק זמן מראש וכבר נאלצתי לרכוש אחרים כאן בארץ,
נתקלתן בכזה מקרה? אני מזמינה שנים מאלי אקספרס, בחיים לא קרה לי, כמעט 3 חודשים??? מוגזם,

• הוסף לסימניות
הזמנתי ב2.11 משיין
ב14.11 מאלי
שניהם לא הגיעו
הראשון נמצא בארץ החל מאתמול
מאלי עדיין תקוע בסין

• הוסף לסימניות
גם מTEMU עדיין לא הגיע לי חבילה מ12/11
במעקב רשום שעדיין ממתין בשדה תעופה בסין

• הוסף לסימניות
האם משלוחים נתקעים עכשיו במכס יותר זמן מתמיד?

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי כמה דברים ב13.11 וחלק כבר הגיע אתמול וחלק עדיין לא

• הוסף לסימניות
יש לי חבילה שמה-22/11 היא ממתינה ב"מרכז הרכב למסירה" אחרי מכס
מה זה אומר, ומה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
הזמנתי נוקיה 105 (דור 4 בעברית), והגיע לי תוך 8 ימים!!!!
הזמנתי אותו בתאריך 12/02/24 וקיבלתי אותו בתאריך 20/02/24

• הוסף לסימניות
@עניין של ראיה
תלוי מאוד
הזמנתי 2 דברים לאחרונה באותו יום
הראשון שלחו עם צ'יטה משלוחים, הגיע תוך שבוע וחצי
השני שלחו עם HFD הגיע רק אחרי חודש וחצי (!)
בכל אופן זמן הגעת המשלוח לארץ, סבירה.... משם זה תלוי בחברת השילוח בארץ....

• הוסף לסימניות
הזמנתי 2 פריטים יקרים יחסית ב4/9 ועדיין לא קבלתי, כל הזמן שאני פונה למוכר הוא אומר שזה מתעכב במכס ומאריך את זמן האספקה, זה פריטי חורף שהזמנתי מספיק זמן מראש וכבר נאלצתי לרכוש אחרים כאן בארץ,
נתקלתן בכזה מקרה? אני מזמינה שנים מאלי אקספרס, בחיים לא קרה לי, כמעט 3 חודשים??? מוגזם,
הית צריכה לפתוח מחלוקת לאחר חודש וחצי

• הוסף לסימניות
@עניין של ראיה
תלוי מאוד
הזמנתי 2 דברים לאחרונה באותו יום
הראשון שלחו עם צ'יטה משלוחים, הגיע תוך שבוע וחצי
השני שלחו עם HFD הגיע רק אחרי חודש וחצי (!)
בכל אופן זמן הגעת המשלוח לארץ, סבירה.... משם זה תלוי בחברת השילוח בארץ....
אצלי כמעט כל הזמן חוץ מפעם אחת שהביאו עם ציטה קיבלתי עם דואר ישראל מאז שזה מגיע לארץ לוקח עד שבע ימי עסקים
טיפ: מתי ששולחים הגיע לארץ תקבעו תור לעוד 4 ימים מהניסיון שלי זה יצא בדיוק יום אחרי ששולחים את ההעודה
טיפ שני: ניתן למהר את המשלוח בלחיצה באתר על המשלוח חינם \ בתשלום ואז אתם תשלמו קצת יותר אבל זה יגיע יותר מוקדם!!!

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי כמה דברים ב13.11 וחלק כבר הגיע אתמול וחלק עדיין לא
זה תלוי בחברת המשלוחים ברגע שזה מגיע למכסה מסוימת הם שולחים רכב כנרא חלק מהחבילות יצטרכו לחכות לרכב הבא

• הוסף לסימניות
מה עם המשלוחים נכון להיום?
תוך כמה זמן מגיעות החבילות מאליאקספרס?

אשמח למענכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה