התייעצות כמה לוקחים על לימוד עם ילד

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הציעו לי ללמוד עם ילד בן 10 שס משניות עד הבר מצווה
כמה לוקחים?
לפי שעה או חודשי?
אני בה אליו או הוא אלי? (מרחק ביננו 15 דקות נסיעה)
אשמח לכל מידע
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
או 60 ש"ח לשעה
או 1000 ש"ח לחודש שזה יוצא 50 ש"ח אבל יש חופשות וחגים ועוד סיבות שלא יכולים וזה בערך אותו סכום
לגבי מי בא למי, אם הוא מסכים לבוא אליך הכי טוב, ואם לא תצטרך לבוא אליו

• הוסף לסימניות
מה שאמר לי אברך היום...
ילד שצריך ללמד אותו, ולוקח לו זמן לקלוט, אז צריך אברך מיוחד שמתאים - על חצי שעה 60 שקל לפי חשבון של 2 שקל לדקה.
יש כאלה שלפי 50 שקל לחצי שעה.

אברך רגיל וילד רגיל שמבין אז אכן זה שקל לדקה שזה 60 לשעה.
(מדובר באותה שכונה אז לא דובר על נסיעות)

• הוסף לסימניות
מה שאמר לי אברך היום...
ילד שצריך ללמד אותו, ולוקח לו זמן לקלוט, אז צריך אברך מיוחד שמתאים - על חצי שעה 60 שקל לפי חשבון של 2 שקל לדקה.
יש כאלה שלפי 50 שקל לחצי שעה.

אברך רגיל וילד רגיל שמבין אז אכן זה שקל לדקה שזה 60 לשעה.
(מדובר באותה שכונה אז לא דובר על נסיעות)
איך אני יודע מראש איזה ילד חכם או פחות חכם?
להגיד תקופת נסיון ואז להגיד להורים שהוא לא חכם אני לא הייתי רוצה שיגידו לי ככה על הבן שלי
או שאני יעשה משהו באמצע

• הוסף לסימניות
איך אני יודע מראש איזה ילד חכם או פחות חכם?
להגיד תקופת נסיון ואז להגיד להורים שהוא לא חכם אני לא הייתי רוצה שיגידו לי ככה על הבן שלי
או שאני יעשה משהו באמצע
ההגיון אומר שמי שלוקח על עצמו פרוייקט כזה, כנראה שהוא כישרוני... (אלא אם כן זה חלום של ההורים)+

אפשר גם לסכם שאם זה יזרום ויילך טוב, מחיר איקס ואם זה יהיה בלי ריכוז.. אז יותר..

• הוסף לסימניות
ההגיון אומר שמי שלוקח על עצמו פרוייקט כזה, כנראה שהוא כישרוני... (אלא אם כן זה חלום של ההורים)
הוצאת לי את המילים מהפה...
רק הסתייגות קטנטנה יש ילדים שלא מצליחים בלימודים אז נותנים להם פרוייקטים שיתנו להם סיפוק
אז זה לא מאה אחוז,
אפשר להתחיל ללמוד עם הילד ולפי הצורך לעלות את המחיר (עשיתי את זה יותר מפעם אחת)
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
חודשי על 40 דקות ביום
כולל חופשים שאז לא עובדים כגון פסח שגם אז מקבלים על מלא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פשוט תגיד שאתה לא בעניין.

אני כן בעניין
ואני צריך את הכסף הזה
קרה לי פעם שלמדתי עם ילד, והיה קשה בלשון המעטה, הרגשתי יותר צדיק מר' פרידא...
אמרתי להורים שאני מרגיש שיעזור לי להשקיע יותר אם ישלמו יותר וזה עבד...

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם שלמדתי עם ילד, והיה קשה בלשון המעטה, הרגשתי יותר צדיק מר' פרידא...
אמרתי להורים שאני מרגיש שיעזור לי להשקיע יותר אם ישלמו יותר וזה עבד...
השאלה אם אני יכול למנוע כזה דבר מראש
בעלי לקח 50 לשעה
פר שעה לא כולל כלום
והילד בא לכולל שלו
כמה מרחק היה לילד?

• הוסף לסימניות
מקסימום הכי גרוע שיכול לקרות, תמיד אפשר להפסיק זאת לא חתונה קטולית
לא חתונה אבל חבל לי אני צריך את הכסף ואני לא רוצה אח"כ להתבאס שלקחתי קצת מדי וגם לא לקחת הרבה מדי בכל זאת זה משפחה אברכית

• הוסף לסימניות
לא חתונה אבל חבל לי אני צריך את הכסף ואני לא רוצה אח"כ להתבאס שלקחתי קצת מדי וגם לא לקחת הרבה מדי בכל זאת זה משפחה אברכית
כמו שכתבתי, תתחיל במחיר נורמאלי ואם אתה רואה שזה פרויקט תעלה את המחיר, בלי להתבאס...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה