דרוש מידע כמה לוקחים על עזרה בסיוע שכ"ד

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה צריך עזרה?
אם אתם מכירים את המערכת והכל חוקי
מגישים את כל המסמכים, וזהו
מכירה הרבה אנשים שעושים את זה מידי שנה לבד.

• הוסף לסימניות
אם יש רטואקטיבי גם, כמה לוקחים מזה?
וכמה המקסימום רטואקטיבי אפשר לקבל בכלל

• הוסף לסימניות
אני אמרתי לך ? על מי?
לא הבנתי

למה צריך עזרה?
אם אתם מכירים את המערכת והכל חוקי
מגישים את כל המסמכים, וזהו
מכירה הרבה אנשים שעושים את זה מידי שנה לבד.
יש הרבה קריטריונים
אני לא זוכר את כולם אבל שנה שעברה לא עמדתי בהם
אולי יש למישהו בצורה ברורה ובהירה?

• הוסף לסימניות
תודה, משום מה הבנתי שאפשר עד חצי שנה, אבל כנראה טעות.

שאלה נוספת: אפשר לקבל לצמיתות (אולי רק במקרים מסויימים) או רק לשנה?
אני יודע שכל שנה צריך לחדש
ואני ביררתי בכמה מקומות וכולם אמרו לי שהם לוקחים חודשיים
אני אשמח אם תגיד לי על מישהו טוב שאתה מכיר שלוקח חודש

• הוסף לסימניות
אם אתה רק מחדש את הסיוע לפעמים אפשר לקבל חודש אחורה ולעיתים אף כמה חדשים אחורה, אך בפעם הראשונה אי אפשר, מניסיון אישי...
{כמעט בטוח במה שאני אומר...}

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה