- הוסף לסימניות
אני קיבלתי בפעם הראשון חודש אחורהבפעם הראשונה-לא
בחידוש-לפי הקריץ
אני קיבלתי בפעם הראשון חודש אחורהבפעם הראשונה-לא
בחידוש-לפי הקריץ
מה צריך לעשות כדי לקבל מספר חודשים אחורההכלל הוא כזה פעם ראשונה אין אחורה לפעמים מאשרים חודש אחד
פעם שניה הם מאשרים עד 3-4 חודשים אחורה אך לא תמיד זה כך
אם אתה צריך עזרה ואתה עומד בקרטיונים אני יכול לעזור לך בחינם תפנה באישי
להגיש את המסכים ולחכות שיאשרו זה בדרך כלל אוטמטיתמה צריך לעשות כדי לקבל מספר חודשים אחורה
מכתב בקשה והם מאשרים לחודש אחדמה צריך לעשות כדי לקבל מספר חודשים אחורה
פעם שניה הם מאשרים בדרך כלל 3-4 חודשים אחורה אם כי לא תמידמכתב בקשה והם מאשרים לחודש אחד
אי אפשר לחדש את הבקשה לפני שמסתיימת שנה ראשונה?פעם שניה הם מאשרים בדרך כלל 3-4 חודשים אחורה אם כי לא תמיד
המכתב בקשה לא כזה עוזר כיון שבדרך כלל הם לא קוראים אותו
פשוט עד שהם מאשרים עובר יותר מחודש ואתה כאילו מקבל ממתי שהגשת את המסמכים ולכן זה נכנס ביחד ודו"קהכלל הוא כזה פעם ראשונה אין אחורה לפעמים מאשרים חודש אחד
זה אני גם יודע.......![]()
זכאות לסיוע בשכר דירה
www.kolzchut.org.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים