כרגע היא שאלה אותי על גן אחד, אני לא יודעת כמה ילדים.כמה ילדים?
עבודה אחת בלבד או כמה גנים?
בגדול, אם את מתחילה-
קחי מחיר סביר כדי להיכנס לשוק ולצבור תיק עבודות..
זה שווה!
100 לעבודה או 100 לשעה?זה תלוי ב
כמה ילדים,
מה רמת העיצוב שלך
כמה נסיון יש לך,
כמה זמן העבודה תיקח לך.
מ-100 ומעלה...
100 לעבודה או 100 לשעה?
ומה המחיר המקסימלי בערך?
בדר"כ הם לא אוהבות /או שאין להםאני לקחתי לגננת 300 שח רק לעיצוב
בדר"כ הם לא אוהבות /או שאין להם
לשלם כ"כ הרבה
לכן אני מציע לך לא להשקיע יותר מידי
העיקר שיראה טוב
האם נשמע לכם הגיוני שצלמת לוקחת לפי 10 ש"ח לתמונה כולל עיצוב, צילום ופיתוח?אני לקחתי לגננת 300 שח רק לעיצוב
אני לוקחת 120 זה בערך מה שמקובל
זה סתם סוג של תרפיה כזו במשהו שכבר יש לי תבניות מוכנות
אני מכינה תבנית באינדיזיין שמבוססת על רקע שעיצבתי בפוטושופכן אבל יש גנים שכל שנה זה לפי נושא ושום תבנית מוכנה (כמעט) לא תעזור
פעם הם רוצים בצורת בלון ופעם בצורת עלה, פעם תו ופעם מתנה.....
והרקע כולו משתנה מלבד הצורות של הילדים.
לא ממש הבנתי המחיר שאת לוקחת הוא 300 כולל פיתוח?צילום ועיצוב נגיד שזה משתלם לה.אבל גם פיתוח ?
נשמע הזוי.
כמה כבר היא מרוויחה על כל העבודה?
תאמת תמחיר של ה300 שח אני עובדת עם גננת אחת קבוע .
לא כל אחת היתה מוכנה לשלם סכום כזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים